- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.961
Evet canımmorordek tatlım sen 8. takımdan transferdin degil mi?
canım iyi ne yapıcan dünkü yemekleri dökemeyiz ya bende kapuska yaptım bir tencere olmuş bende başka yiyende yok 3 gün yerim artıkHanımlar menülerinizi telefondan okudum, o yüzden tek tek yorum yapamadım ama kötü bir menü gözüme çarpmadı şimdiye dek.
Ben de hemen yazayım menümü:kollontai ebrusonmez ycfa
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su + 50 ipli ip atlama
Kahvaltı: yarım dilim süzme peynir, 1 kücük salatalık, 1 çeyrek domates, 1 yaprak marul, 2 siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 ck tereyagı, 1 tk bal, 2 fincan sekersiz cay
Ogle: 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi, 1 kase domates corbası, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yarım haşlanmış ayva, yarım kırmızı elma rendesi ve tarcınla ile yaptıgım tatlıcık (içerisinde başka bir şey yok), 1 kupa yeşil çay
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 3 yk kadar kuru fasulye, 3 yk yogurt, salata (dünkü yemekler vardı o yüzden gene mercimek-kuru fasulye oldu)
Kalori hesabı yapmaya calıstım, sanırım 910 kalori kadar aldım.
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüs yaptım (yaklasık 4 km yürümüsüm endomondocuguma göre)
Şimdik Kösem karşısında ip atlama yapacagım, kaç olur bilemem :))
Yaa ben hic yemedim Balıkesir simidiii, nasıl oluyor merak ettim, mutlaka at fotoyu :)canım iyi ne yapıcan dünkü yemekleri dökemeyiz ya bende kapuska yaptım bir tencere olmuş bende başka yiyende yok 3 gün yerim artıkbide ne dicem simit denince aklıma ilk sen geliyosun yarın balıkesire gidicem simiti çok meşhurdur resim çekip atım sana yemiş kadar ol
butun enerjimizi kahvaltıdan alırız gün içinde enerjik olmak için elma az değil tansiyonun düşmesin sonraİyi akşamlar. Çok uykum geldi. Akşam menüsü bana yaramadı.
Kahvaltı
1 elma
Ara
1 muz
Öğle
Haşlanmış tavuk ve domates
Akşam
1 kase yoğurt ve yağsız sossuz makarna
Canım ögle ile akşam yer degistirse daha iyi olurmus sankiİyi akşamlar. Çok uykum geldi. Akşam menüsü bana yaramadı.
Kahvaltı
1 elma
Ara
1 muz
Öğle
Haşlanmış tavuk ve domates
Akşam
1 kase yoğurt ve yağsız sossuz makarna
değiştir adını tam sana göre bu kadar olur mormartıYaa ben hic yemedim Balıkesir simidiii, nasıl oluyor merak ettim, mutlaka at fotoyu :)
Ankara simidi de meshur, ben ilk buraya geldigimde cok garipsemistim ama sonradan cok alıstım, bagımlılık yaptı resmen
Valla bu gidisle ciddi ciddi adım mor martı olacak simitten ötürü
kahvaltı sağlam oldumu gün içindede az acıkıyor insan benceCanım ögle ile akşam yer degistirse daha iyi olurmus sankiakşam ne kadar az karbonhidrat alırsak o kadar iyi
Kahvaltı da cok az cidden. En saglam ögünümüz kahvaltı olmalı bence :)
Kesinlikle katılıyorum. Hele kahvaltıda yumurta yedin mi baya tok tutuyor, boşuna dememişler vallahi :)kahvaltı sağlam oldumu gün içindede az acıkıyor insan bence
ben kahvaltısız duramam tatlı şeyler değil ama yumurta peynir zeytin çaaaayyyyyyyyyyy olmazsa olmazKesinlikle katılıyorum. Hele kahvaltıda yumurta yedin mi baya tok tutuyor, boşuna dememişler vallahi :)
Ben de cok severim kahvaltıyı ama bazen işe yetişmek için mısır gevregiyle gecistirdigimiz oluyor. O günler ogleni zor ediyorum vallaben kahvaltısız duramam tatlı şeyler değil ama yumurta peynir zeytin çaaaayyyyyyyyyyy olmazsa olmaz
Evden geç kalarak cıktım cantama meyve attım dısarda tost yemekten hoslanmıyorum.butun enerjimizi kahvaltıdan alırız gün içinde enerjik olmak için elma az değil tansiyonun düşmesin sonra
İnşallah canımm..Senden iyi şeyler duymak beni onurlandırıyortatlım cok iyiydin bu hafta ya, bence yarın eksi cıkacaksın kesin
kıskandımİnşallah canımm..Senden iyi şeyler duymak beni onurlandırıyor
Canım menün çok güzel pek beğendimm.Hanımlar menülerinizi telefondan okudum, o yüzden tek tek yorum yapamadım ama kötü bir menü gözüme çarpmadı şimdiye dek.
Ben de hemen yazayım menümü:kollontai ebrusonmez ycfa
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su + 50 ipli ip atlama
Kahvaltı: yarım dilim süzme peynir, 1 kücük salatalık, 1 çeyrek domates, 1 yaprak marul, 2 siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 ck tereyagı, 1 tk bal, 2 fincan sekersiz cay
Ogle: 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi, 1 kase domates corbası, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yarım haşlanmış ayva, yarım kırmızı elma rendesi ve tarcınla ile yaptıgım tatlıcık (içerisinde başka bir şey yok), 1 kupa yeşil çay
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 3 yk kadar kuru fasulye, 3 yk yogurt, salata (dünkü yemekler vardı o yüzden gene mercimek-kuru fasulye oldu)
Kalori hesabı yapmaya calıstım, sanırım 910 kalori kadar aldım.
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüs yaptım (yaklasık 4 km yürümüsüm endomondocuguma göre)
Şimdik Kösem karşısında ip atlama yapacagım, kaç olur bilemem :))
Oruclu orucku iyi dayanmissin canim masaAllahİnşallah canım.Bugun komşuma gel biraz yürüyüş yapalım dedim.Sağolsun oda kabul etti. 1 saatten fazla yürüdük. Göbeğim içine geçmişti resmen...Çok mutlu oldum.
evet çalışanlar için zor tabii ben evde olduğum için bi de eşim çays içmeden çıkmaz evden bizde kahvaltılar akşam yemeği edasında oluyor 2 de çocuk varKahvaltı sanki hafta içi olmayan bi olgu bendeHafta sonuna özel bişey o
Katılıyorumm.bencde mormartııdeğiştir adını tam sana göre bu kadar olur mormartı
Ben sana yetisemiyorum pek ama kapısalım hadi. Yarın cuma ne de olsa rekabet iyidirCanım menün çok güzel pek beğendimm.
Yine ip atlama haa :)))
Kapışalım mı???
Bu arada site yavaştı diye alıntılayamadım.Canımkollontai dünkü ip kapışmasında sonuncu olmuştuuu..
Bizigeçemedi yaniiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?