Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım iyi ne yapıcan dünkü yemekleri dökemeyiz ya bende kapuska yaptım bir tencere olmuş bende başka yiyende yok 3 gün yerim artık bide ne dicem simit denince aklıma ilk sen geliyosun yarın balıkesire gidicem simiti çok meşhurdur resim çekip atım sana yemiş kadar ol

Yaa ben hic yemedim Balıkesir simidiii, nasıl oluyor merak ettim, mutlaka at fotoyu :)
Ankara simidi de meshur, ben ilk buraya geldigimde cok garipsemistim ama sonradan cok alıstım, bagımlılık yaptı resmen
Valla bu gidisle ciddi ciddi adım mor martı olacak simitten ötürü

İyi akşamlar. Çok uykum geldi. Akşam menüsü bana yaramadı.

Kahvaltı
1 elma

Ara
1 muz

Öğle
Haşlanmış tavuk ve domates

Akşam
1 kase yoğurt ve yağsız sossuz makarna
butun enerjimizi kahvaltıdan alırız gün içinde enerjik olmak için elma az değil tansiyonun düşmesin sonra

İyi akşamlar. Çok uykum geldi. Akşam menüsü bana yaramadı.

Kahvaltı
1 elma

Ara
1 muz

Öğle
Haşlanmış tavuk ve domates

Akşam
1 kase yoğurt ve yağsız sossuz makarna
Canım ögle ile akşam yer degistirse daha iyi olurmus sanki akşam ne kadar az karbonhidrat alırsak o kadar iyi
Kahvaltı da cok az cidden. En saglam ögünümüz kahvaltı olmalı bence :)

değiştir adını tam sana göre bu kadar olur mormartı

butun enerjimizi kahvaltıdan alırız gün içinde enerjik olmak için elma az değil tansiyonun düşmesin sonra
Evden geç kalarak cıktım cantama meyve attım dısarda tost yemekten hoslanmıyorum.
Alternatif kahvaltı planları yapmam lazım hep geçiştirip hata yapıyorum haklısın.

Canım menün çok güzel pek beğendimm.
Yine ip atlama haa :)))
Kapışalım mı???
Bu arada site yavaştı diye alıntılayamadım.Canım kollontai dünkü ip kapışmasında sonuncu olmuştuuu..
Bizigeçemedi yaniiii:))

Ben sana yetisemiyorum pek ama kapısalım hadi. Yarın cuma ne de olsa rekabet iyidir
kollontai'nin ters gününe denk geldik herhalde. Seni bilemem ama beni kesin gecerdi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…