- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.981
Hem kahvaltıda yediğimiz öğünü hemen yakıyormuşuzKesinlikle katılıyorum. Hele kahvaltıda yumurta yedin mi baya tok tutuyor, boşuna dememişler vallahi :)
Evet o yüzden tatlı yiyeceksek kahvaltıda yemeliyiiizHem kahvaltıda yediğimiz öğünü hemen yakıyormuşuz
Aaaa Kıskanırmış benim şirin arkadaşımm..kıskandım
Teşekkür ederim...Oruclu orucku iyi dayanmissin canim masaAllah
Bizimde öyle canım...evet çalışanlar için zor tabii ben evde olduğum için bi de eşim çays içmeden çıkmaz evden bizde kahvaltılar akşam yemeği edasında oluyor 2 de çocuk var
Ordegin ben ve eşim arasında da bir anısı var, yoksa degistirirdimKatılıyorumm.bencde mormartıı
Ters mers banane:)))Ben sana yetisemiyorum pek ama kapısalım hadi. Yarın cuma ne de olsa rekabet iyidir
kollontai'nin ters gününe denk geldik herhalde. Seni bilemem ama beni kesin gecerdi yoksa
Ayyy canim ya insss bol bol alirsin karsiligini 59 u goruyomussun bide sabahhhh ozaman deger herseye:)Teşekkür ederim...
Birde normal yol da değil.Her yer yokuş sankitırmanış yapıyorumm..
Bi ara nefesin kesildi ama kadına çaktırmamaya çalıştımm..
Ebru bence sen ziplama yuruyus yaomissin tartiyi etkilemesin sabahTers mers banane:)))
Sonuncu oldu işteee sonuncuuuu
Katılıyorummm.Evet o yüzden tatlı yiyeceksek kahvaltıda yemeliyiiiz
canım sede simit lafını duyunca transa geçiyosunOrdegin ben ve eşim arasında da bir anısı var, yoksa degistirirdimMoru da cok sevdigimden öyle sacma da olsa kendimce anlamlı bir isim secmeye calıstım ama siz bana mor martı da diyebilirsiniz
Kolay gelsinnnn...İii seyirlerNeyse hanımlar ben diziye kacıyorum, tv karşısında ipimle ben hoş dakikalar gecirecegiz
Bende yarin ne kacamak yaosam diye dusunuyordum:)Katılıyorummm.
Ayyy inşallah yaaa :))Ayyy canim ya insss bol bol alirsin karsiligini 59 u goruyomussun bide sabahhhh ozaman deger herseye:)
canım sede simit lafını duyunca transa geçiyosunböyle oluyosun [/siirlt yiyebiliQUOTE]
Yarin herkes simit yiyebilir varya okdar cok soyledinizkk cani istemeyen varsa bioe istiycek:)
ben tatlı şeyleri kahvaltıda değil sonra seviyorum ama 10 günden beri tatlı sürmedim ağzıma 2 dilim baklava yediydi oda zehir oldu tatlı değilKatılıyorummm.
Su tutar değil mi??Ebru bence sen ziplama yuruyus yaomissin tartiyi etkilemesin sabah
:) yuksek degil kiz senin kilona gore bakmissin olmus bellimi olurAyyy inşallah yaaa :))
Gerçi o kadar yükseklerde gözüm yok eksi göreyimde kaç olursa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?