- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.001
Kahvaltıda yap ama bişeycik olmaz.Biraz daha zinde tutar senii :))Bende yarin ne kacamak yaosam diye dusunuyordum:)
Oyle dusunuyorum canim bence yapma yaniSu tutar değil mi??
Haklısın yaa.Aman butun haftayı silmesin.
Pogaca yapmistim sabah ondan yerim simdi karnimda zil caliyo resmeb ama biaey yiyesim yok cok sukurKahvaltıda yap ama bişeycik olmaz.Biraz daha zinde tutar senii :))
Simit ye poğaça ye :)))
ben tatlı şeyleri kahvaltıda değil sonra seviyorum ama 10 günden beri tatlı sürmedim ağzıma 2 dilim baklava yediydi oda zehir oldu tatlı değil
Simitt dimi ayy sen oruc tutcan iftarda ye bari yada sahurda ya kuzum sen sahur yaomadan nasil dayaniyosunValla benimde istedii...
Ayy yerimm senii:) yuksek degil kiz senin kilona gore bakmissin olmus bellimi olur
Ozamanada verir ilk haftalar cok gidiyo ne de olsaHaklısın canım zehir oldu..
Tatlım haftaya listedesin.Keşke bu kiloyu haftaya verseydin yaa :))
İçim acıyor yüzdeler boşa gittii
Yapmam canım.Riske atamam.Oyle dusunuyorum canim bence yapma yani
:) kuzum benim sen hakettin valla coktanAyy yerimm senii
Ağzzından bal damlıyor..
İyi barii:))Pogaca yapmistim sabah ondan yerim simdi karnimda zil caliyo resmeb ama biaey yiyesim yok cok sukur
Ben hic yapmadim canim dun yapdiysan baksaydin keske tartiyaYapmam canım.Riske atamam.
Acaba şu yoğurt kürüde şişirir mi?? Onuda mı yapmasam.Şu zencefilli zerdeçallı olan
Saol tatlim:) sende sahur yao ac kalmaİyi barii:))
Şimdiden afiyet olsun canım..
Alışkanlık gibi oldu.Ramazan haricinde sahur pek yemiyorum.Geçen sene 2 aya yakın böyle tutmuştum.Sonlarına doğru başım hep dönerdi ama sıkıntı olmadı.Simitt dimi ayy sen oruc tutcan iftarda ye bari yada sahurda ya kuzum sen sahur yaomadan nasil dayaniyosun
Hadi inşallah :))Ozamanada verir ilk haftalar cok gidiyo ne de olsa
Vayy kim tutar seni kiz yemegi dusundugum pogacalar yemeden dizildi bogazima bu hafta iyi cekismeli gecicek ozaman desene:)Alışkanlık gibi oldu.Ramazan haricinde sahur pek yemiyorum.Geçen sene 2 aya yakın böyle tutmuştum.Sonlarına doğru başım hep dönerdi ama sıkıntı olmadı.
Simidimi de 59 da yiycemmm.Kendime şu an itibariyle söz veriyorum..Hadi bakalım artık sıkı çalııyoruzz.
Beni geçte göreyimm senii
haftayada veririm inşallah şekerimHaklısın canım zehir oldu..
Tatlım haftaya listedesin.Keşke bu kiloyu haftaya verseydin yaa :))
İçim acıyor yüzdeler boşa gittii
O neki ben bilmiyorum?Hadi inşallah :))
Bu hafta birincilik var inşallah
Yoksa nota alacağızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?