- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.021
İnşallah canımm.Sende önümüzdeki hafta çok iyi olmalısın canım.Artık beni geçmek için biraz zorlaman gerekecekk.:) kuzum benim sen hakettin valla coktan
Tavukta kirmizi et gibi bisey kv dem yaoarda pek ic acici degil:)Canım menün çok güzeelll
Ama şu taşlık haşlama ne??
Her gün tartılırım ama bugun ne olduysaa :))Ben hic yapmadim canim dun yapdiysan baksaydin keske tartiya
OlCam olcam 59 u gormek icin herseyi yaocamİnşallah canımm.Sende önümüzdeki hafta çok iyi olmalısın canım.Artık beni geçmek için biraz zorlaman gerekecekk.
Aynen öylecanımmm..Vayy kim tutar seni kiz yemegi dusundugum pogacalar yemeden dizildi bogazima bu hafta iyi cekismeli gecicek ozaman desene:)
Kismet degilmis olsun bosverHer gün tartılırım ama bugun ne olduysaa :))
Delilik heraldee
Ohh ohh maşallah sanahaftayada veririm inşallah şekerim
:) belkide yemem canimAynen öylecanımmm..
Bu arada yakalıdım senipoğaçalar derken ??
2 yi geçme bence :))
Bende pek anlayamadım ama sanırımO neki ben bilmiyorum?
Hadi ya kotuymus ozaman kesin derece almamiz lazim kaptanimiza bu iskenceyi yaptirmayalimBende pek anlayamadım ama sanırım
3 hafta üst üste kötü sonuç olursa ozamn kaptan butun takımların sonuçlistelerini düzenliyor.
Oda bayağı işkence
Tavukta kirmizi et gibi bisey kv dem yaoarda pek ic acici degil:)[/QU
Gözün mü korktu:) belkide yemem canim
İyi geceler hayatımm..KüSende kendine iyi bak Biricik rakibemmKizlar size doyum olmuyo ebru seni aksama kadar beklemistim tatlim hatta orucsun diye halsiz oldugunu gekemedigini dusunmustum senlede konustumya simdi cikabilirim artik herkese iyi geceler cici bakin kendinize
len bigun sonuncu olduk mu hemen rezil ediyosunuz :)Canım menün çok güzel pek beğendimm.
Yine ip atlama haa :)))
Kapışalım mı???
Bu arada site yavaştı diye alıntılayamadım.Canımkollontai dünkü ip kapışmasında sonuncu olmuştuuu..
Bizigeçemedi yaniiii:))
tamam kaptanımkollontai canım seabahar bu hafta yok ana paylaşımda diskalifiye üyenin geri dönüşü için tüm kaptanların tamam demesi gerekiyor o yüzden haftaya kaldı ptesi salı oylamaya sunarım ben deryalimm i
Ne yapalım canım.Elimize ayda yılda bi fırsat geçmiş değerlendirmesem ayıp olurdu...len bigun sonuncu olduk mu hemen rezil ediyosunuz :)
Dizikolikreklam bitti ben kacar
canım sede simit lafını duyunca transa geçiyosunböyle oluyosun
Yürüyüs yapınca zıplamamak mı gerek?Su tutar değil mi??
Haklısın yaa.Aman butun haftayı silmesin.
O nası bi kahvaltı ya
Öyle deme ama yaa, Sultan Ahmet'in bir dönüsü vardı dillere destanDizikolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?