Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku sporumu tamamladım. Artık dinlenme faslına gececegim.
40 dk yürüyüs yazmıstım zaten.
500 ipli ip (bi de sabahkini sayarsak 550 eder)
45 dk yoga yaptım. Bel, basen, bacak her bi yerimi calıstırdım valla, özlemisim yoga yapmayı
Vira bismillah yarın eksi cıkalım Yarabbim her biricigimiiiz, takımımızı da birinci yapalım insallah

Maşallah canım.Çok iyisin ben atlamadım.Doğal olarak bu sefer sen kazandın tebrik ederim.
İnşallah takımcenek birinci olucazz

Maşallah canım.Çok iyisin ben atlamadım.Doğal olarak bu sefer sen kazandın tebrik ederim.
İnşallah takımcenek birinci olucazz
Beni zıplamaya yollayıp arkamdan "kaslar su tutar, zıplamayalım" diye hain planlar yapmıssınız 2 rakibem olarak Yarın beni artı cıkarıp gecmek icindi bunların hepsi di miii?
Ama keyfimi kacıramiiiyceksiniz, kandırmacalı da olsa bu benim ilk birinciligim

Ne yapalım canım.Elimize ayda yılda bi fırsat geçmiş değerlendirmesem ayıp olurdu...
eh o fırsat belim elimede gecer elbet

Tabi ki şekerim
kız ben kacamaga tesvikten de ceza yazıyorum yok oyle herkese simit falan yarın simit yiyenlerin cezasını sana yazıcam valla birdee yarın listedesin bak artı cıkayım deme haaaa ip zıpladım sistim falan yemem ben, ip cardio kas sisirmez kolay kolay

tamam madem suça teşvikten morordek ceza alsın ben yarın simit yiyicem

Ayy şaka yapmak da yasak yahu, tamam sustum ben bi şey demiyorum Artı cıksanız benden bileceksiniz vallahi
Kendi adıma konusacak olursam, yarın artı cıkacagımı dusunmuyorum. Bugun bilerek tartılmadım ama az da olsa eksi görürüm. Gecen gün eksiyi görmüstüm, hic kacamak yapmadım, sporuma da agırlık verdim. Almamısımdır heralde? Almıssam da ciddi ciddi düsünürüm nerden nasıl aldım diye...

ben geçen cumadan beri 1,5 kilo vermişim dayanamayıp tartıldım bu sabah

pis boğaz olmayaydım burda olmazdım :)) sözüm meclisten dışarı :)))

ben yerim hatta şu an bil yerdim... zaten akşamdan haşlayıp sabah zor zaptetmişim kendimi :))

tamam madem suça teşvikten morordek ceza alsın ben yarın simit yiyicem
ona yazcam sana yazmıycam mı sandın haaaaa!!! hem ona yazarım hem sana

eksisindir eksiiii simit bile yemedin bacım kız sen bilmiyon bizi sen bize bi simit dersin biz 3 tane gotururuzz, ondan oyle sakalar yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…