- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.041
Evet yaa coşmadık bu akşammayy bugun bu sahalar pek sessiz:))
Yani bende bilmiyordum ama genelde spor yapınca kaslar su tutarmışyaYürüyüs yapınca zıplamamak mı gerek?Beni niye zıplattınız o zamaaan? Naptınız bana? Artı cıkarsam yarın size sorucam
Ayyy sende mi??Öyle deme ama yaa, Sultan Ahmet'in bir dönüsü vardı dillere destan
Akşam 500 zıpladım işte. Bu lafınızla zıpladıgıma da pişman oldumYani bende bilmiyordum ama genelde spor yapınca kaslar su tutarmışya
Ondan söyledi.
Kız çok zıpladın mı?
Maşallah canım.Çok iyisin ben atlamadım.Doğal olarak bu sefer sen kazandın tebrik ederim.Bugunku sporumu tamamladım. Artık dinlenme faslına gececegim.
40 dk yürüyüs yazmıstım zaten.
500 ipli ip (bi de sabahkini sayarsak 550 eder)
45 dk yoga yaptım. Bel, basen, bacak her bi yerimi calıstırdım valla, özlemisim yoga yapmayı
Vira bismillah yarın eksi cıkalım Yarabbim her biricigimiiiz, takımımızı da birinci yapalım insallah
Tabi ki şekerimAyyy sende mi??
İç iç canım.Yeşil çay ödem falan atar iyi olurrr.Akşam 500 zıpladım işte. Bu lafınızla zıpladıgıma da pişman oldum
Yeşil çay içsem mi ki? Ne varsa alsın götürsün
Bende yeşil çayımı yudumluyorumm.Hadi bakalım yarın eksilere uyanalım.Tabi ki şekerim
Beni zıplamaya yollayıp arkamdan "kaslar su tutar, zıplamayalım" diye hain planlar yapmıssınız 2 rakibem olarakMaşallah canım.Çok iyisin ben atlamadım.Doğal olarak bu sefer sen kazandın tebrik ederim.
İnşallah takımcenek birinci olucazz
İç iç canım.Yeşil çay ödem falan atar iyi olurrr.
O zaman ben de koccaman bir kupa iceyim, zaten bugun sadece 1 kupa içtimdi. Daha regl de olamadım zaten, o da ödem yapacaksa ne varsa silip süpürsünBende yeşil çayımı yudumluyorumm.Hadi bakalım yarın eksilere uyanalım.
kurtardımı kösemi?Tabi ki şekerim
eh o fırsat belim elimede gecer elbetNe yapalım canım.Elimize ayda yılda bi fırsat geçmiş değerlendirmesem ayıp olurdu...
Dizikolik
kız ben kacamaga tesvikten de ceza yazıyorum yok oyle herkese simit falan yarın simit yiyenlerin cezasını sana yazıcam vallaTabi ki şekerim
kurtardıkurtardımı kösemi?
tamam madem suça teşvikten morordek ceza alsın ben yarın simit yiyicemeh o fırsat belim elimede gecer elbet
kız ben kacamaga tesvikten de ceza yazıyorum yok oyle herkese simit falan yarın simit yiyenlerin cezasını sana yazıcam vallabirdee yarın listedesin bak artı cıkayım deme haaaa ip zıpladım sistim falan yemem ben, ip cardio kas sisirmez kolay kolay
Ayy şaka yapmak da yasak yahu, tamam sustum ben bi şey demiyorumeh o fırsat belim elimede gecer elbet
kız ben kacamaga tesvikten de ceza yazıyorum yok oyle herkese simit falan yarın simit yiyenlerin cezasını sana yazıcam vallabirdee yarın listedesin bak artı cıkayım deme haaaa ip zıpladım sistim falan yemem ben, ip cardio kas sisirmez kolay kolay
ben geçen cumadan beri 1,5 kilo vermişim dayanamayıp tartıldım bu sabahAyy şaka yapmak da yasak yahu, tamam sustum ben bi şey demiyorumArtı cıksanız benden bileceksiniz vallahi
Kendi adıma konusacak olursam, yarın artı cıkacagımı dusunmuyorum. Bugun bilerek tartılmadım ama az da olsa eksi görürüm. Gecen gün eksiyi görmüstüm, hic kacamak yapmadım, sporuma da agırlık verdim. Almamısımdır heralde? Almıssam da ciddi ciddi düsünürüm nerden nasıl aldım diye...
Cok sevindim canım senin adına insallah bu sekilde devam edersinben geçen cumadan beri 1,5 kilo vermişim dayanamayıp tartıldım bu sabah
Yarın eksi gören herkese benden bi simit
Yürüyüs yapınca zıplamamak mı gerek?Beni niye zıplattınız o zamaaan? Naptınız bana? Artı cıkarsam yarın size sorucam
O nası bi kahvaltı ya
Öyle deme ama yaa, Sultan Ahmet'in bir dönüsü vardı dillere destan
ona yazcam sana yazmıycam mı sandın haaaaa!!! hem ona yazarım hem sanatamam madem suça teşvikten morordek ceza alsın ben yarın simit yiyicem
eksisindir eksiiii simit bile yemedin bacımAyy şaka yapmak da yasak yahu, tamam sustum ben bi şey demiyorumArtı cıksanız benden bileceksiniz vallahi
Kendi adıma konusacak olursam, yarın artı cıkacagımı dusunmuyorum. Bugun bilerek tartılmadım ama az da olsa eksi görürüm. Gecen gün eksiyi görmüstüm, hic kacamak yapmadım, sporuma da agırlık verdim. Almamısımdır heralde? Almıssam da ciddi ciddi düsünürüm nerden nasıl aldım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?