- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.061
yarın sabah 65.9 cıkcan diye duydum dogru mu kızzzpis boğaz olmayaydım burda olmazdım :)) sözüm meclisten dışarı :)))
ben yerim hatta şu an bil yerdim... zaten akşamdan haşlayıp sabah zor zaptetmişim kendimi :))
Canim bende ziplarim normalde persembede olsa ama ebru kilo veremediya ben onun icin demiatim ona belki etkiler falan diye yoksa seninde arti cikmanj asla istemem bu hafta birincilik almamiz sartken hemde:)Beni zıplamaya yollayıp arkamdan "kaslar su tutar, zıplamayalım" diye hain planlar yapmıssınız 2 rakibem olarakYarın beni artı cıkarıp gecmek icindi bunların hepsi di miii?
Ama keyfimi kacıramiiiyceksiniz, kandırmacalı da olsa bu benim ilk birinciligim
Canim imdadima yetistin valla baktim kizlar cok konusmus uff lise nerde acaba derken asagi bi indim sen tekrar koymussun bosuna sirrin kaptan yardimcim demiyolar sana oylesin valla tesekkur ederim:)***5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
tebrikler tatlım5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
Çok güzel canımkollontai muska77 d_mndc
menüm
sabah kalkar kalkmaz 1 hurma 2 bardak ılık su
sabah
1 yumurta 1yk lor peyniri 5 yeşil zeytin 2 3 dilim domates salatalık 1 dili tbe 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 kase yoğurda yarım salatalık 3 yk yulaf ezmesi biraz kuru nane
ara 1 elma
akşam
1 tabak kapuska yemeği 1 kase yoğurt
su
bugun 3 litre oldu
1 demlik yeşil çay
spor 1 mile leslie
200 ip
30 dakika dışarda yürüyüş
Daha az bile olabilirsin bu menülerle devam edersen..inşallah martın 15 ne kadar 75 olurum:)
Vay kaptanıma baaakkızlar menümü yazayım eşim yok bebeler ve herşey bana ait olunca
kollontai
sabah
2 yumurta
öğle
150 gr ızgara tavuk
akşam
3 kaşık karnıbahar yemeği
2 kalık yoğurt
2,5-3 lt arası su
spor 7 km yürüyüş
50 zıplama
Helal valla ebru ben bunu yapamam.. tebrik ediyorum arkadaşım..
Üzülme canım miktarlar çok az bisey olmaz inşallah..Hanımlar menülerinizi telefondan okudum, o yüzden tek tek yorum yapamadım ama kötü bir menü gözüme çarpmadı şimdiye dek.
Ben de hemen yazayım menümü:kollontai ebrusonmez ycfa
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su + 50 ipli ip atlama
Kahvaltı: yarım dilim süzme peynir, 1 kücük salatalık, 1 çeyrek domates, 1 yaprak marul, 2 siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 ck tereyagı, 1 tk bal, 2 fincan sekersiz cay
Ogle: 1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi, 1 kase domates corbası, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yarım haşlanmış ayva, yarım kırmızı elma rendesi ve tarcınla ile yaptıgım tatlıcık (içerisinde başka bir şey yok), 1 kupa yeşil çay
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 3 yk kadar kuru fasulye, 3 yk yogurt, salata (dünkü yemekler vardı o yüzden gene mercimek-kuru fasulye oldu)
Kalori hesabı yapmaya calıstım, sanırım 910 kalori kadar aldım.
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüs yaptım (yaklasık 4 km yürümüsüm endomondocuguma göre)
Şimdik Kösem karşısında ip atlama yapacagım, kaç olur bilemem :))
Ah öğleyle akşamın yerleri değişse mükemmel olurmuş..İyi akşamlar. Çok uykum geldi. Akşam menüsü bana yaramadı.
Kahvaltı
1 elma
Ara
1 muz
Öğle
Haşlanmış tavuk ve domates
Akşam
1 kase yoğurt ve yağsız sossuz makarna
Evet ben hep öyle yaparım..Evet o yüzden tatlı yiyeceksek kahvaltıda yemeliyiiiz
Kızım ben senin gibi yesem varya 50leri görmüştüm ya.
ayyyy yasasin benim deiveeeet rakibe listesini duzenledim buyrun efem
kollontai&muska
morordek & ycfa & ebrusonmez
btlbetul & toplight
d_mndc & nilsub
topraks & @deryalimm07
ayyy yasasin benimde artik bir rakibem varrr superriveeeet rakibe listesini duzenledim buyrun efem
kollontai&muska
btlbetul & toplight
d_mndc & nilsub
topraks & @deryalimm07
iveeeet rakibe listesini duzenledim buyrun efem
kollontai&muska
btlbetul & toplight
d_mndc & nilsub
topraks & @deryalimm07
Amin canım.Bugunku sporumu tamamladım. Artık dinlenme faslına gececegim.
40 dk yürüyüs yazmıstım zaten.
500 ipli ip (bi de sabahkini sayarsak 550 eder)
45 dk yoga yaptım. Bel, basen, bacak her bi yerimi calıstırdım valla, özlemisim yoga yapmayı
Vira bismillah yarın eksi cıkalım Yarabbim her biricigimiiiz, takımımızı da birinci yapalım insallah
Yaaa 140 mesajı kimyazdı?????Evet yaa coşmadık bu akşamm
Tabi hayatım az yazarız emin olKızlar günaydın bugün yoğun bir gün olacak benim için o yüzden çok konuşup beni yormayın geçmişi okumak işkence :) neyse bu sabah tartıldım
Geçen hafta:80.5
Bu sabah:79:)
Opuyorum herkese günaydın birde bol eksi göreceğiniz bir sabah diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?