- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.081
Tebrikler canm..5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
Bi daha yapmazsın işte dimi?arkadaslar telefondan ayziyorum..bu sebeble yanlis yazabilirim..
kilo bildirimim gecen hafta 80.8
bu hafta 80...net yani...kacamaklarimin cezasi bunlar..
Günaydın.
Hayırlı cumalar.
Yine uyuyakaldım. Yine geç kaldım artık son günler diye işe geri geri gidiyor ayaklarım sanırım psikolojik olarakta uyanamıyorum. Tartılamadım o aceleyle.
Zaten çarşamba başladım çok fark yoktur heralde.
Başlangıcım:83.6 ydı.
Bende rakibe istiyorum yaaa
Oooooo yine tatlı...dunku menum...
sabah klasik kahvaltim..yumurta az peynir 4 zytin 1 dl tam tahilli ekmek sogus yesillik
arada elma
ogle 6 kasik fasulye 1 dl ekmek
arada bir adet halka tatli
aksam 5 kasik kabak yemegi..yogurt
2.5 lt su
Çok sevindim tebrik ederim..günaydın hanımlar karabatak gibi oldum kaç gündür yazamadım ama biraz para kazanmam lazımdı. bu arada bitki karışımı gerçekten işe yarıyo şekeri kestim su içtim eğer sporu düzenli yapıp sıkılaşsaydım fit olmaya yaklaşıcaktım valla.
dün tartıldım aynı tartımda 61 kilo çıktım 63 tüm çok sevindim fazla diyet ve spor olmadan bu şimdi spora ağırlık vericem göbeğimin yumuşayan yerlerini sertleştirirsem tammam olucak .
Canım bu hafta eski takımına bildirim yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam..Canlarım günaydın, bugünlerde çok yoğunum hiç katılamadım sizlere kusura bakmayın. Kilo bildirimimi yapıp çıkıcam hemen.
Geçen hafta :86.100
Bugün :85.800
Fark :300 gr.
Ah kuzuuuum dün zıplattılar seni kasların şişti dimi?***5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0/69/1/1,428)
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8/80/0,8/0,99)
nilsub (80.5/79/1,5/1,86)
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
daha önce yazdım ama şimdi unuttum içindekileri bugün yeniden almaya gidicem yanlışlık olmasın diye oradan listeyi alıp yazacam gerçekten işe yarıyo basenleride eritiyoÇok sevindim tebrik ederim..
Neydi bu karışımın adı?
Ben anlamadım neden böyle olduAh kuzuuuum dün zıplattılar seni kasların şişti dimi?
Kıyamam kızarız o üçkağıtçılara..
Ay ne olur yaz bende not almıştım ama kaybettim..daha önce yazdım ama şimdi unuttum içindekileri bugün yeniden almaya gidicem yanlışlık olmasın diye oradan listeyi alıp yazacam gerçekten işe yarıyo basenleride eritiyo
Bitki çayı karısımı mı? Ne etkisi var? Neyden bahsediyorsunuz ? Çok meraklıyım dimiAy ne olur yaz bende not almıştım ama kaybettim..
Hiç bozma moralini tatlım..Ben anlamadım neden böyle oldu61.4'u görmüstüm hafta icinde. Regl de bekliyorum, herhalde ödem de oldu. Moralim bozuldu ya sabah sabah
tabiki akşama doğru yazarım mutlakaAy ne olur yaz bende not almıştım ama kaybettim..
Sera ablamın bitki çayı yazacak ben alacam valla sende alırsın..Bitki çayı karısımı mı? Ne etkisi var? Neyden bahsediyorsunuz ? Çok meraklıyım dimi
Sağol ablam..tabiki akşama doğru yazarım mutlaka
evt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugünBitki çayı karısımı mı? Ne etkisi var? Neyden bahsediyorsunuz ? Çok meraklıyım dimi
Tok mu tutuyor, wc ye mi etki ediyor nasıl bi etkisi var?evt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugün
Derdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..Hiç bozma moralini tatlım..
Bu hafta reglde olursun Kim ne derse desin perşembe yürüyüşten başka sporda yapmazsın..
Rakibelerini ezer geçersin tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?