- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.101
hayır günlük yağ yakımını hızlandırıyor sabah uyanınca hazırlayıp içiyom 20 dk sonra kahvaltı tabi bu arada şeker tuz kestim ekmek sadece günde 2 dilim su miktarınıda arttırdım.tabiki bağırsaklarıda gerçekten düzenliyor.Tok mu tutuyor, wc ye mi etki ediyor nasıl bi etkisi var?
Kızlar benim doğum günüm 1 haziran o zamanı kendime hedeflemek istiyorum. Bir güne odaklanınca başarı oranı artıyor. 3 ay var önümde 83.6 kg sizce kaç kilo olmak hedefim olsun?
Benim düşüncem elbette var da sizinde fikirleriniz doğrultusunda gözden geçirmek istiyorum.
77 kilo bence normal vucudu yıpratmazKızlar benim doğum günüm 1 haziran o zamanı kendime hedeflemek istiyorum. Bir güne odaklanınca başarı oranı artıyor. 3 ay var önümde 83.6 kg sizce kaç kilo olmak hedefim olsun?
Benim düşüncem elbette var da sizinde fikirleriniz doğrultusunda gözden geçirmek istiyorum.
Ablacım hepsini ayrı ayrımı alıyorsun?evt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugün
Regl şişliğide vardır ben inanıyorum daha güzel bir eksi göreceksin bu hafta..Derdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..
69u hedefle fazlası sürpriz olsun..Kızlar benim doğum günüm 1 haziran o zamanı kendime hedeflemek istiyorum. Bir güne odaklanınca başarı oranı artıyor. 3 ay var önümde 83.6 kg sizce kaç kilo olmak hedefim olsun?
İnsallah canımRegl şişliğide vardır ben inanıyorum daha güzel bir eksi göreceksin bu hafta..
O zaman heyecanla bekliyorum bende.hayır günlük yağ yakımını hızlandırıyor sabah uyanınca hazırlayıp içiyom 20 dk sonra kahvaltı tabi bu arada şeker tuz kestim ekmek sadece günde 2 dilim su miktarınıda arttırdım.tabiki bağırsaklarıda gerçekten düzenliyor.
evt aynı miktarlarda alıp karıştırıyom evde ama kuşburnu biraz fazla koydurdum o karaciğeri yağlandırmayıyo o yüzdenAblacım hepsini ayrı ayrımı alıyorsun?
Regl şişliğide vardır ben inanıyorum daha güzel bir eksi göreceksin bu hafta..
69u hedefle fazlası sürpriz olsun..
>Allah allah bu nasıl oluyo yaaaa...***5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0/69/1/1,428)
btlbetul (66.3/66,2/0,1/0,15) ---- ayyy 100 gr cık vermişim
deryalimm07 (80.8/80/0,8/0,99)
nilsub (80.5/79/1,5/1,86)
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
evt aynı miktarlarda alıp karıştırıyom evde ama kuşburnu biraz fazla koydurdum o karaciğeri yağlandırmayıyo o yüzden
Kolay gelsin bekliyorum akşama listeyi...şimdilik musade para kazanma zamanı güzeller.
>Allah allah bu nasıl oluyo yaaaa...
Kaptanim tam 3 kilo verdim ama eski kilomun altina ancak bukadar inebildimtebrikler tatlım
Tabi canıım eksi eksidir ne gitse kar..65 e ödül koydunuz nazlanıyo kerata.... aman olsun artı da değilim ya :)
Ama hala listeye dönemedim yaw..
Tatlım maşallah sana vallahi..Kaptanim tam 3 kilo verdim ama eski kilomun altina ancak bukadar inebildim
Canim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydinDerdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..
Betüş albümüne dünkü pantolonla resim koysan ya...
Allah razi olsun canim benimki sislikti falan ondan bukadar gitti galiba yoksa hic3 kilo vermemistimTabi canıım eksi eksidir ne gitse kar..
Ama hala listeye dönemedim yaw..
Tatlım maşallah sana vallahi..
Helal olsun nazarım değmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?