Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim doğum günüm 1 haziran o zamanı kendime hedeflemek istiyorum. Bir güne odaklanınca başarı oranı artıyor. 3 ay var önümde 83.6 kg sizce kaç kilo olmak hedefim olsun?
Benim düşüncem elbette var da sizinde fikirleriniz doğrultusunda gözden geçirmek istiyorum.

Tok mu tutuyor, wc ye mi etki ediyor nasıl bi etkisi var?
hayır günlük yağ yakımını hızlandırıyor sabah uyanınca hazırlayıp içiyom 20 dk sonra kahvaltı tabi bu arada şeker tuz kestim ekmek sadece günde 2 dilim su miktarınıda arttırdım.tabiki bağırsaklarıda gerçekten düzenliyor.

önce 1. hedefin 79 olsun.... bunun için sana maksimum 1,5 ay veririz :) 1. hedefe ulaşmak ödül yapmak demek değil ama bak......

77 kilo bence normal vucudu yıpratmaz

evt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugün
Ablacım hepsini ayrı ayrımı alıyorsun?
Derdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..
Regl şişliğide vardır ben inanıyorum daha güzel bir eksi göreceksin bu hafta..
69u hedefle fazlası sürpriz olsun..

***5. Takım 454. Etap***

kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70

5. takım ortalaması

muska77 (70.0/69/1/1,428)
btlbetul (66.3/66,2/0,1/0,15) ---- ayyy 100 gr cık vermişim
deryalimm07 (80.8/80/0,8/0,99)
nilsub (80.5/79/1,5/1,86)
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (

O zaman heyecanla bekliyorum bende.

Ablacım hepsini ayrı ayrımı alıyorsun?

Regl şişliğide vardır ben inanıyorum daha güzel bir eksi göreceksin bu hafta..

69u hedefle fazlası sürpriz olsun..
evt aynı miktarlarda alıp karıştırıyom evde ama kuşburnu biraz fazla koydurdum o karaciğeri yağlandırmayıyo o yüzden

>Allah allah bu nasıl oluyo yaaaa...

evt aynı miktarlarda alıp karıştırıyom evde ama kuşburnu biraz fazla koydurdum o karaciğeri yağlandırmayıyo o yüzden

aaa öylemiymiş hemen kuşburnu alayım ben bu akşam... benim karaciğerde yağlanma vardı sonra ne oldu bilmiyorum :))) geçen yaz sürekli enginar yedim :)) akşama da kereviz alayım iyi oldu karaciğerimi hatırlattığın :)

65 e ödül koydunuz nazlanıyo kerata.... aman olsun artı da değilim ya :)
Tabi canıım eksi eksidir ne gitse kar..
nilsub naptın kız öyle maşallah,,,

muska77 tebrikler 1 kg maşallah döndün sahalara :)
Ama hala listeye dönemedim yaw..
Kaptanim tam 3 kilo verdim ama eski kilomun altina ancak bukadar inebildim
Tatlım maşallah sana vallahi..
Helal olsun nazarım değmesin..

Derdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..
Canim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…