- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.121
Valla şiş miş vermişsin ya ben daha listeye giremedim yahu sinir bozucu..Allah razi olsun canim benimki sislikti falan ondan bukadar gitti galiba yoksa hic3 kilo vermemistim
Canım ben sana kızmıyorum merak etmeCanim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydin
deryacım tartı öncesi 1 halka tatlı ne demek diyet yapmıyor gibisin canım eğer listelere girmek istiyorsan lütfen biraz azimli ol bak 80 altı diyordun 80 kg oldun artık daha dikkatli olmalısın spora da başlamalısın açıkcası bu hafta nerdeyse her gününde tatlı vardı diyet yapan birisi hergün tatlı yemez ben senin için kefil olup bütün kaptanlardan ok alacağım ama sen bu şekilde yemeye devam edersen açıkcası fazla güvenim kalmıyor tatlım yaa ne olur gerçekten kilo vermek ve listeye girmek istiyorsan biraz azim gösterdunku menum...
sabah klasik kahvaltim..yumurta az peynir 4 zytin 1 dl tam tahilli ekmek sogus yesillik
arada elma
ogle 6 kasik fasulye 1 dl ekmek
arada bir adet halka tatli
aksam 5 kasik kabak yemegi..yogurt
2.5 lt su
evet yitik mavi bu hafta takımında bildirim yapacaktı eğer yapmadıysa biz bildirelim olmazsaCanım bu hafta eski takımına bildirim yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam..
canım regli şişliğidir o sakın bozma moralini ok mi bende deli gibi spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum bu hafta nerdeyse hiç kg veremedim regli yüzünden haftaya emin ol çok güzel gidecek kilolarBen anlamadım neden böyle oldu61.4'u görmüstüm hafta icinde. Regl de bekliyorum, herhalde ödem de oldu. Moralim bozuldu ya sabah sabah
maşallah sana yaa ben bu kadar verebileceğini de tahmin etmiyordum helal sanaKaptanim tam 3 kilo verdim ama eski kilomun altina ancak bukadar inebildim
canım geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruzCanım ben sana kızmıyorum merak etmeYazdıgını okudugumda cok geçti zaten, sporumu bitirmistim. O onemli degil, sebebi başka şeyler de olabilir, dedigim gibi regl şişliğidir belki de bilmiyorum. Neyse ki gecen haftaya göre artı degilim, sadece beklentilerimin altında kaldıgım icin üzüldüm birazcık :)
Canim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydin
bende oyle dusundum listeyi yazdım ustune bi dunya mesaj yazıldı ben de bi daha ekleyim dedimCanim imdadima yetistin valla baktim kizlar cok konusmus uff lise nerde acaba derken asagi bi indim sen tekrar koymussun bosuna sirrin kaptan yardimcim demiyolar sana oylesin valla tesekkur ederim:)
soyle yapalımTebrikler canm..
Bi daha yapmazsın işte dimi?
kollontai canım simurgun kilosu nilsub ve d_mndc ile yakın üçü rakibe olsun.. Uygunmu canım?
Oooooo yine tatlı...
Bence artık kes şu tatlıları..
Hergünde yenmezki..
anacım gelmisssssssevt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugün
Betüş albümüne dünkü pantolonla resim koysan ya...
Olur rakibembende oyle dusundum listeyi yazdım ustune bi dunya mesaj yazıldı ben de bi daha ekleyim dedim
soyle yapalımsimurg ve @deryalimm07 nin kiloları cok yakın onlar rakibe olsun topraks da bizim rakibemiz olsun, onu dugune kadar zayıflatalım ne dersin uygun mudur?
anacım gelmissssssskızlar annemin tarifleri genelde cok ise yarar hepinize tavsiye ederim
Merak etmiş idim..ayyy çok matah bişi değil kız ben hep siyah miyah giydiğim için herhalde kendimi çiçek açmış gibi hissettim :)) bi de ucuzluktan aldım ucuz ya içine sığmasam da kaçırmam yani :))
65 i göriim tak atçem fotoyu... az kaldı direniyorum :)
Umarım kaptanımcanım regli şişliğidir o sakın bozma moralini ok mi bende deli gibi spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum bu hafta nerdeyse hiç kg veremedim regli yüzünden haftaya emin ol çok güzel gidecek kilolar
Olur rakibemtopraks kolla kendini.
Annenin tarifi bekliyorum alcam valla.
Merak etmiş idim..
Olur bekleriz 65i..
Cok tesekkur ederim canim senden bunu duymak coook mutlu etti beni:)))Valla şiş miş vermişsin ya ben daha listeye giremedim yahu sinir bozucu..
Hiç küçümseme verdiğin kiloyu..
Senin kilonda o kadar vermek herkesin harcı değil.
Allah razi olsun canim benimki sislikti falan ondan bukadar gitti galiba yoksa hic3 kilo vermemistim
Seninde menulerin cok iyiydi aslinda canim ins haftaya girersin listeyeValla şiş miş vermişsin ya ben daha listeye giremedim yahu sinir bozucu..
Hiç küçümseme verdiğin kiloyu..
Senin kilonda o kadar vermek herkesin harcı değil.
Tavuk iyidir eksi getirir..kız 300 gr am kalmış gitse gider ama gitmiyo... gene çorba şeyisi yapiim ben.... hafta sonu da tazı gibi yürüyüm yağmur yağmasın yeaaaaa..... benim balıkta yalan oldu zaten bir sürü tavuk aldımbir etçilliğim üzerimde....
Doğru ama tatlım. Şimdi gaza geldim 61 kilo daki hatun 3 veriyorsa 69 kilo daki pisbogaz defne 2 verebilir..Cok tesekkur ederim canim senden bunu duymak coook mutlu etti beni:)))
Zaten o donemlerde herkes 1 kilo bile alabiliyo canim sıkma canini haftaya super olur insCanım ben sana kızmıyorum merak etmeYazdıgını okudugumda cok geçti zaten, sporumu bitirmistim. O onemli degil, sebebi başka şeyler de olabilir, dedigim gibi regl şişliğidir belki de bilmiyorum. Neyse ki gecen haftaya göre artı degilim, sadece beklentilerimin altında kaldıgım icin üzüldüm birazcık :)
Tavuk iyidir eksi getirir..
Doğru ama tatlım. Şimdi gaza geldim 61 kilo daki hatun 3 veriyorsa 69 kilo daki pisbogaz defne 2 verebilir..
Ayyy bekle beni listeeeeeeee...
Tesekkur ederim kaptanim listeyi batirmamak icin elimden geleni yapmaya calistim ins sizde ceza almazsiniz bizim yuzumuzdenderyacım tartı öncesi 1 halka tatlı ne demek diyet yapmıyor gibisin canım eğer listelere girmek istiyorsan lütfen biraz azimli ol bak 80 altı diyordun 80 kg oldun artık daha dikkatli olmalısın spora da başlamalısın açıkcası bu hafta nerdeyse her gününde tatlı vardı diyet yapan birisi hergün tatlı yemez ben senin için kefil olup bütün kaptanlardan ok alacağım ama sen bu şekilde yemeye devam edersen açıkcası fazla güvenim kalmıyor tatlım yaa ne olur gerçekten kilo vermek ve listeye girmek istiyorsan biraz azim göster
evet yitik mavi bu hafta takımında bildirim yapacaktı eğer yapmadıysa biz bildirelim olmazsa
canım regli şişliğidir o sakın bozma moralini ok mi bende deli gibi spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum bu hafta nerdeyse hiç kg veremedim regli yüzünden haftaya emin ol çok güzel gidecek kilolar
maşallah sana yaa ben bu kadar verebileceğini de tahmin etmiyordum helal sana
canım geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz
Cok saol canim heycandan 7 de uyanip kilomu bildirdim bidahada uyuyamadim:)bende oyle dusundum listeyi yazdım ustune bi dunya mesaj yazıldı ben de bi daha ekleyim dedim
soyle yapalımsimurg ve @deryalimm07 nin kiloları cok yakın onlar rakibe olsun topraks da bizim rakibemiz olsun, onu dugune kadar zayıflatalım ne dersin uygun mudur?
anacım gelmissssssskızlar annemin tarifleri genelde cok ise yarar hepinize tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?