Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydin
Canım ben sana kızmıyorum merak etme Yazdıgını okudugumda cok geçti zaten, sporumu bitirmistim. O onemli degil, sebebi başka şeyler de olabilir, dedigim gibi regl şişliğidir belki de bilmiyorum. Neyse ki gecen haftaya göre artı degilim, sadece beklentilerimin altında kaldıgım icin üzüldüm birazcık :)

dunku menum...
sabah klasik kahvaltim..yumurta az peynir 4 zytin 1 dl tam tahilli ekmek sogus yesillik
arada elma
ogle 6 kasik fasulye 1 dl ekmek
arada bir adet halka tatli
aksam 5 kasik kabak yemegi..yogurt
2.5 lt su
deryacım tartı öncesi 1 halka tatlı ne demek diyet yapmıyor gibisin canım eğer listelere girmek istiyorsan lütfen biraz azimli ol bak 80 altı diyordun 80 kg oldun artık daha dikkatli olmalısın spora da başlamalısın açıkcası bu hafta nerdeyse her gününde tatlı vardı diyet yapan birisi hergün tatlı yemez ben senin için kefil olup bütün kaptanlardan ok alacağım ama sen bu şekilde yemeye devam edersen açıkcası fazla güvenim kalmıyor tatlım yaa ne olur gerçekten kilo vermek ve listeye girmek istiyorsan biraz azim göster
Canım bu hafta eski takımına bildirim yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam..
evet yitik mavi bu hafta takımında bildirim yapacaktı eğer yapmadıysa biz bildirelim olmazsa
Ben anlamadım neden böyle oldu 61.4'u görmüstüm hafta icinde. Regl de bekliyorum, herhalde ödem de oldu. Moralim bozuldu ya sabah sabah
canım regli şişliğidir o sakın bozma moralini ok mi bende deli gibi spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum bu hafta nerdeyse hiç kg veremedim regli yüzünden haftaya emin ol çok güzel gidecek kilolar
Kaptanim tam 3 kilo verdim ama eski kilomun altina ancak bukadar inebildim
maşallah sana yaa ben bu kadar verebileceğini de tahmin etmiyordum helal sana
canım geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz

Canim cok uzgunum ama ben tesvik etmedim seni ip atlamaya keske ebruya yazdigimi okusaydinda sende atlamasaydin

acele yok haftaya dön kalıcı gitsin yeterki gidenler :) hızlı gidenler fazla durmuyor yerinde geri gelmek istiyorlar... alıştıra alıştıra yollıcaz onları :)) neye uğradıklarını anlamıcaklar :)

Canim imdadima yetistin valla baktim kizlar cok konusmus uff lise nerde acaba derken asagi bi indim sen tekrar koymussun bosuna sirrin kaptan yardimcim demiyolar sana oylesin valla tesekkur ederim:)
bende oyle dusundum listeyi yazdım ustune bi dunya mesaj yazıldı ben de bi daha ekleyim dedim

soyle yapalım simurg ve @deryalimm07 nin kiloları cok yakın onlar rakibe olsun topraks da bizim rakibemiz olsun, onu dugune kadar zayıflatalım ne dersin uygun mudur?

evt bitki çayı karışımı deneyip yazayım demiştim sahidende etkili düzenli kullanınca yazıcam akşama doğru içindekileri unuttum aldığımda kağıda yazıcam bugün
anacım gelmisssssss kızlar annemin tarifleri genelde cok ise yarar hepinize tavsiye ederim

Betüş albümüne dünkü pantolonla resim koysan ya...

ayyy çok matah bişi değil kız ben hep siyah miyah giydiğim için herhalde kendimi çiçek açmış gibi hissettim :)) bi de ucuzluktan aldım ucuz ya içine sığmasam da kaçırmam yani :))
65 i göriim tak atçem fotoyu... az kaldı direniyorum :)

Olur rakibem topraks kolla kendini.
Annenin tarifi bekliyorum alcam valla.

Merak etmiş idim..
Olur bekleriz 65i..

Olur rakibem topraks kolla kendini.
Annenin tarifi bekliyorum alcam valla.

Merak etmiş idim..
Olur bekleriz 65i..

kız 300 gr am kalmış gitse gider ama gitmiyo... gene çorba şeyisi yapiim ben.... hafta sonu da tazı gibi yürüyüm yağmur yağmasın yeaaaaa..... benim balıkta yalan oldu zaten bir sürü tavuk aldım bir etçilliğim üzerimde....

Tavuk iyidir eksi getirir..
Cok tesekkur ederim canim senden bunu duymak coook mutlu etti beni:)))
Doğru ama tatlım. Şimdi gaza geldim 61 kilo daki hatun 3 veriyorsa 69 kilo daki pisbogaz defne 2 verebilir..
Ayyy bekle beni listeeeeeeee...

Zaten o donemlerde herkes 1 kilo bile alabiliyo canim sıkma canini haftaya super olur ins

Tavuk iyidir eksi getirir..

Doğru ama tatlım. Şimdi gaza geldim 61 kilo daki hatun 3 veriyorsa 69 kilo daki pisbogaz defne 2 verebilir..
Ayyy bekle beni listeeeeeeee...

tavuk en zor sindirilen şeymiş bi arakdaşımın arkadaşına diyetisyen söylemiş :)) malum kilo global bir mesele oldu hiç tanımayacağım bir diyetisyenin lafı bana geliyo artık :))

***5. Takım 454. Etap***

kollontai (58.9/58.7/0.2/%0.33)
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70

5. takım ortalaması

muska77 (70.0/69/1/1,428)
btlbetul (66.3/66,2/0,1/0,15) ---- ayyy 100 gr cık vermişim
deryalimm07 (80.8/80/0,8/0,99)
nilsub (80.5/79/1,5/1,86)
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (

Tesekkur ederim kaptanim listeyi batirmamak icin elimden geleni yapmaya calistim ins sizde ceza almazsiniz bizim yuzumuzden

Cok saol canim heycandan 7 de uyanip kilomu bildirdim bidahada uyuyamadim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…