- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.141
)) tamam tamam Sustum ben:)))3 kg vermiş hala söyleniyo :) uleyyyn 100 gr ı ite kaka vermişim sus bence :)) pabucumu fırlatırken hayal et beni :))
Heh heh yendim seniiiiiiikurban oldugum IF bakınız 200 gr eksiyim
O nasıl oluyor kız?Bugün toplamda 2 kilo vermeyi hedeflemiştim ama ne yazık ki güncel kilim 86,1.... yattığım kilodan 300 gram fazla kalktım nedenini de anlayamadım: ( Eki Görüntüle 1783231
haklısın kaptanım..zaten yarın sabah itibariyle spora da başlıyorum..bugün yoğun bir misafir grubum var..o nedenle bugün yapamicam..ama yarın başlıyorum...deryacım tartı öncesi 1 halka tatlı ne demek diyet yapmıyor gibisin canım eğer listelere girmek istiyorsan lütfen biraz azimli ol bak 80 altı diyordun 80 kg oldun artık daha dikkatli olmalısın spora da başlamalısın açıkcası bu hafta nerdeyse her gününde tatlı vardı diyet yapan birisi hergün tatlı yemez ben senin için kefil olup bütün kaptanlardan ok alacağım ama sen bu şekilde yemeye devam edersen açıkcası fazla güvenim kalmıyor tatlım yaa ne olur gerçekten kilo vermek ve listeye girmek istiyorsan biraz azim göster
evet yitik mavi bu hafta takımında bildirim yapacaktı eğer yapmadıysa biz bildirelim olmazsa
canım regli şişliğidir o sakın bozma moralini ok mi bende deli gibi spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum bu hafta nerdeyse hiç kg veremedim regli yüzünden haftaya emin ol çok güzel gidecek kilolar
maşallah sana yaa ben bu kadar verebileceğini de tahmin etmiyordum helal sana
canım geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz
Sakal birakacam sizin yuzunuzden yahu!haklısın kaptanım..zaten yarın sabah itibariyle spora da başlıyorum..bugün yoğun bir misafir grubum var..o nedenle bugün yapamicam..ama yarın başlıyorum...
eğer kaçamaklarım olmasaydı kesin 79 ları görürdüm..
haklısınız canım..zaten iyice azaltıcam..sadece haftada 2 kez sütlü tatlı hakkı vericem kendime..o da cumaları inşallah ödül tatlım..Tebrikler canm..
Bi daha yapmazsın işte dimi?
kollontai canım simurgun kilosu nilsub ve d_mndc ile yakın üçü rakibe olsun.. Uygunmu canım?
Oooooo yine tatlı...
Bence artık kes şu tatlıları..
Hergünde yenmezki..
Bugün toplamda 2 kilo vermeyi hedeflemiştim ama ne yazık ki güncel kilim 86,1.... yattığım kilodan 300 gram fazla kalktım nedenini de anlayamadım: ( Eki Görüntüle 1783231
Regl ya canım ara ara gaz sancim oluyor sanırım gazım var.Heh heh yendim seniiiiiii
O nasıl oluyor kız?
Sistimiki vücudun?
Sakal birakacam sizin yuzunuzden yahu!
Bilen bilir ben her on kiloda ödül yapmıştım.haklısınız canım..zaten iyice azaltıcam..sadece haftada 2 kez sütlü tatlı hakkı vericem kendime..o da cumaları inşallah ödül tatlım..
Haa ondandir o..Regl ya canım ara ara gaz sancim oluyor sanırım gazım var.
Gıcık yaaaayyy top sakal bırak amaaa :)) gerçi öperken batar :)))
cok iyi tatlım, tebrik ederimBugün toplamda 2 kilo vermeyi hedeflemiştim ama ne yazık ki güncel kilim 86,1.... yattığım kilodan 300 gram fazla kalktım nedenini de anlayamadım: ( Eki Görüntüle 1783231
sen gorursun bu hafta 57.7 olcam yuzdeyle yencem seniHeh heh yendim seniiiiiii
O nasıl oluyor kız?
Sistimiki vücudun?
canım hala haftada iki kez tatlı diyosun, senin kilon fazla gercekten, bence hic yememelisin bir sure, takımda 60 kiloda olan arkadaslar senin yedigin tatlının yarısını yemiyohaklısınız canım..zaten iyice azaltıcam..sadece haftada 2 kez sütlü tatlı hakkı vericem kendime..o da cumaları inşallah ödül tatlım..
Bu kadar spora yakındır canım.38 bedene düşiiim varyaaa sarı pantalon alıcam.... beyaz da alayım dimi... ucuzluktan toplıcam hep :))) çok heyecanlıyım ne zaman gelecek bu 38 beden yeaaa :)))
Verebilirsin tabikide canim valla ben su maden suyunu hergun yaotim duzenli olarak bende ise yaradi istersen dene canimTavuk iyidir eksi getirir..
Doğru ama tatlım. Şimdi gaza geldim 61 kilo daki hatun 3 veriyorsa 69 kilo daki pisbogaz defne 2 verebilir..
Ayyy bekle beni listeeeeeeee...
Hadi ya vallami?sen gorursun bu hafta 57.7 olcam yuzdeyle yencem seni
Bu kadar spora yakındır canım.
Şimdide 40 falansindir heralde.
Betus bi gun cannin ne istiyosa ye debagirsaklarin calissin bence biraz aradavucudu sasirtmak lazimzaten bu ay param yok, zaten bu ay 38 bedene düşemem , zaten ay da bitti...... önümüzde ki aylara bakıcez artık :)) 36 olursam mini 34 olursam cıbıl gezerim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?