Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..
Ben netten aldım.Kas kemik su yağ ölçümü yapıp. Olman gereken kiloyu ve önceki tartıldığın da kaç kilo olduğunu yazıyor.Ama hala ayarlarını yapmadımm..Ben ne üşengecim yaa..
Benim tartım.25-35 falandı.Tam hatırlamıyorum.Fakr herculas vucut analız baskülü

Ya kizlar gene naptiniz yaaa 200 kusur mesaj ogleden sonra isyerinde cok yogundum hic giremedim. Simdi okuyacağım hepsini...

Peynir helvasi yemistim, cok aşırı begendim diyemem ama fena degildi
Kiçkimsecikler gelmemişşşş..
morordek sevgili rakibem yedinmi kız simidini
Yarim simit yedim. Istedigim kadar veremedigim icin sabah cezalandirdim kendimi. Ama sonra gun icinde moral bozucu seyler yasadim, aksam kacamak yaptim
yapalım mor leyleklere mesela :)
Yakaladim geneee!! 200 kusur mesajin icinde bile kaçırmam

Yarim simit yedim. Istedigim kadar veremedigim icin sabah cezalandirdim kendimi. Ama sonra gun icinde moral bozucu seyler yasadim, aksam kacamak yaptim
Canım bugun herkes kaçamak yaptı. Yarın 1 nisana kadar kaçamak yapmama yarışmasından dolayı herkesler tadını ççıkarıyor.

Yavas yavas geriden geliyorum hanimlar :)))

Ayh nasil yapiciiz onu ya? Cok isterim de kacamaksiz durabilir miyim acaba??
Kızlar hergün menülere puan vereceğiz 1de 3e kadar (betüşümün önerisiyle)
Su miktarı spor süresi ayrıntılı yazılsın lütfen..
1 Martta bakalım en yüksek puanı kim alacak
Yarisma icinde yarisma, ne alemsiniz yahu :)) Bayiliyorum bu motivasyona :))
nilsub tatlım daha dönmedinmi çarşıdan kız..
@d_mndc morordek @candy_candy @ycfa Kızlar kayıpsınız yaw
Sorma benim işim başımdan aşkındı ogleden sonra
Menum
sabah
ceyrek tost kasarli sucuklu
salatalik domates
ogke yok
aksam
1 haslanmis patates
su 2 lt 3 olur
spor yarim saat yuruyus
Bravo vallahi rakibem, cuma diyip kacamak yapmamissin
5 litrelik su al nerede doğru tartıyorsa orada bırak tartıyı.
Cok mantikliymis yalniz, 40 yil düşünsem aklima gelmezdi

Rakibelerim beni sollamis yahu, neyse haftaya gorusuruz artik.
Gecmis olsun canim
Geçmiş okunacak kızlar kaytarmak yok
Okuyorum okuyorum bitmiyo onu napicaz...

evet ya okuyım olmadı birazdan bide merak ediyorum ne yaptınız diye insan alışıyor butun gun ne yaptı kızlar dedim bide simitçilerin önünden geçerken hep burdaki sohbetler geldi aklıma
Hayatinizda kalıcı bi yer bıraktım bence burdan mezun olup yillar sonra simit lafi duyunca "bi şaşkın mor ördek vardi, simit diye aglardi" dersiniz

alemsin sende akşam akşam içli köfteyi nerden buldun kızzzzzz

alemsin sende akşam akşam içli köfteyi nerden buldun kızzzzzz
Annem yapmış. Şanslımıyım şanssız mı bilemedim.
Daha neler neler yapmışta zapt ettim kendimi. Tatlı beni çağırıyor ama zihnimi oyalıyorum.
Zayıflayana kadar keşke hiç karşıma çıkmasa böyle şeyler.
İştahsız insanlara öyle imreniyorum ki.

bende tam tersi yiyipte kilo almayanlar varya benim dayımın 4 kızı anam hepside yiyip kilo almayanlar bi oturuşta öküzü bile bitirirler ben onlar kadar yesem kapıdan çıkamam

kızlar biraz kilo verince plates yapmak istiyorum plates setlerine baktım şimdi vucudu çok güzel sıkılaştırıp şekillendiriyormuş bide ince uzun kas yapıyomuş yani kibar kibar oluyosun
kollontai zayıflamadan önermiyorum demiş ama ben pilatesin kiloluykende yapılacağını savunuyorum. Kasları şekillendirdikçe vücut toparlanıyor ee diyeti sürdürmek kolaylaşıyor.
Pilates vari callenetics yapmay başlayacağım ben. Beraber başlayalım mı yarın?

setim yok ki senin varmı? eşime söyledim beğen alalım dedi bugun

bende tam tersi yiyipte kilo almayanlar varya benim dayımın 4 kızı anam hepside yiyip kilo almayanlar bi oturuşta öküzü bile bitirirler ben onlar kadar yesem kapıdan çıkamam
He bide öle cinsler var bende onlardan olcam vücudumda kas oranım arttınca yediklerimi vücudum kendi yakcak ee bende spor yapcam hep fit olcam hayal değil inançlıyım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…