- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.481
internette satılıyor o tartılardanhe valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..
Ben netten aldım.Kas kemik su yağ ölçümü yapıp. Olman gereken kiloyu ve önceki tartıldığın da kaç kilo olduğunu yazıyor.Ama hala ayarlarını yapmadımm..Ben ne üşengecim yaa..he valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..
Peynir helvasi yemistim, cok aşırı begendim diyemem ama fena degildiHosmelim hazır olmiycak yapan 2 yer var çarşıda üstüne tanımam.. Etli çorbasını da denemeden karar vermeben ckaleliyim buranında oğlak çevirmesi peynir helvası falan meşhur ama zayifsan yersin ben bahadır yiyemiyorum maalesef tontislikten
Yarim simit yedim. Istedigim kadar veremedigim icin sabah cezalandirdim kendimi. Ama sonra gun icinde moral bozucu seyler yasadim, aksam kacamak yaptim
Yakaladim geneee!! 200 kusur mesajin icinde bile kaçırmamyapalım mor leyleklere mesela :)
Canım bugun herkes kaçamak yaptı. Yarın 1 nisana kadar kaçamak yapmama yarışmasından dolayı herkesler tadını ççıkarıyor.Yarim simit yedim. Istedigim kadar veremedigim icin sabah cezalandirdim kendimi. Ama sonra gun icinde moral bozucu seyler yasadim, aksam kacamak yaptim
1 nisan mı 1martmı?Canım bugun herkes kaçamak yaptı. Yarın 1 nisana kadar kaçamak yapmama yarışmasından dolayı herkesler tadını ççıkarıyor.
1 marttan 1 nisana kadar1 nisan mı 1martmı?
Ayh nasil yapiciiz onu ya? Cok isterim de kacamaksiz durabilir miyim acaba??mart ayı savaş ayı hanımlar..... çok sıkı tutalım.... hadi bir ay hiç kaçamak olmasın .... yapa bilir miyiz? 30 gün dayanamaz mıyız huuuu............
ben kısmetse yarından itibaren 1 nisana kadar kaçamaksız gün ilan ediyorum...... yeaaaaaa...........
Yarisma icinde yarisma, ne alemsiniz yahu :)) Bayiliyorum bu motivasyona :))Kızlar hergün menülere puan vereceğiz 1de 3e kadar (betüşümün önerisiyle)
Su miktarı spor süresi ayrıntılı yazılsın lütfen..
1 Martta bakalım en yüksek puanı kim alacak
Sorma benim işim başımdan aşkındı ogleden sonranilsub tatlım daha dönmedinmi çarşıdan kız..
@d_mndcmorordek @candy_candy @ycfa Kızlar kayıpsınız yaw
Bravo vallahi rakibem, cuma diyip kacamak yapmamissinMenum
sabah
ceyrek tost kasarli sucuklu
salatalik domates
ogke yok
aksam
1 haslanmis patates
su 2 lt 3 olur
spor yarim saat yuruyus
Cok mantikliymis yalniz, 40 yil düşünsem aklima gelmezdi5 litrelik su al nerede doğru tartıyorsa orada bırak tartıyı.
Rakibelerim beni sollamis yahu, neyse haftaya gorusuruz artik.listemizin son hali
***5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9/58.7/0.2/%0.34)
ebrusonmez (60.9/60.5/0.4/%0.66)
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9/86,1/1,8/%2,05) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
candy_candy (106.6/106.5/0.1/%0.02) 450. etapta bildirim yapmadan izne ayrılan üye döndü yüzdesi 4e bölündü.
5. takım ortalaması : 0.918
muska77 (70.0/69/1/1,428)
btlbetul (66.3/66,2/0,1/0,15)
deryalimm07 (80.8/80/0,8/0,99)
nilsub (80.5/79/1,5/1,86)
cranial (63.0 (kollontai canım crinialden hiç ses çıkmadı listeden çıkıyor)
yelizz17 (87.4 (kollontai canım yelizden hiç ses çıkmadı listeden çıkıyor)
ada81 (75.3
topraks (77.6)
simurg (83,6)
Gecmis olsun canimAkıllı kadının hali başka canım tamam şimdi girdim eve telden giriyorum beyin cerrahi acil zayıfla dedi kızlar belim çok ağrıyodu 2sene önce trafik kazası geçirmişdim o zamandan kaldı emer sonuçlarında bugün omuriliğimin birinin çatlayıp yanlış kaynadığını oğrendik basınç yapıyomuş ya yuzme ya playes yap dedi hemende zayıfla dedi dijital tartı fazla çıkardı sinir oldum
Okuyorum okuyorum bitmiyo onu napicaz...Geçmiş okunacak kızlar kaytarmak yok
Hayatinizda kalıcı bi yer bıraktım benceevet ya okuyım olmadı birazdan bide merak ediyorum ne yaptınız diye insan alışıyor butun gun ne yaptı kızlar dedim bide simitçilerin önünden geçerken hep burdaki sohbetler geldi aklıma
allah allah niye görüşmicez facebok twitter danda takip ederiz birbirimi yıllar yıllar sonradaHayatinizda kalıcı bi yer bıraktım benceburdan mezun olup yillar sonra simit lafi duyunca "bi şaşkın mor ördek vardi, simit diye aglardi" dersiniz
alemsin sende akşam akşam içli köfteyi nerden buldun kızzzzzzÇok fena akşam sapıttım yine
Kahvaltı
Tost
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
2 içli köfte (hemde kızarmış)
1 kase yoğurt
salata
Kendime ceza: 20 dk hulahop cevirdim. 200 ip atladım.
İçtiğim suyu hesaplamadım. Gerçi yarın başlıyordu puanlama.
Annem yapmış. Şanslımıyım şanssız mı bilemedim.alemsin sende akşam akşam içli köfteyi nerden buldun kızzzzzz
bende tam tersi yiyipte kilo almayanlar varya benim dayımın 4 kızı anam hepside yiyip kilo almayanlar bi oturuşta öküzü bile bitirirler ben onlar kadar yesem kapıdan çıkamamAnnem yapmış. Şanslımıyım şanssız mı bilemedim.
Daha neler neler yapmışta zapt ettim kendimi. Tatlı beni çağırıyor ama zihnimi oyalıyorum.
Zayıflayana kadar keşke hiç karşıma çıkmasa böyle şeyler.
İştahsız insanlara öyle imreniyorum ki.
kollontai zayıflamadan önermiyorum demiş ama ben pilatesin kiloluykende yapılacağını savunuyorum. Kasları şekillendirdikçe vücut toparlanıyor ee diyeti sürdürmek kolaylaşıyor.kızlar biraz kilo verince plates yapmak istiyorum plates setlerine baktım şimdi vucudu çok güzel sıkılaştırıp şekillendiriyormuş bide ince uzun kas yapıyomuş yani kibar kibar oluyosun
setim yok ki senin varmı? eşime söyledim beğen alalım dedi bugunkollontai zayıflamadan önermiyorum demiş ama ben pilatesin kiloluykende yapılacağını savunuyorum. Kasları şekillendirdikçe vücut toparlanıyor ee diyeti sürdürmek kolaylaşıyor.
Pilates vari callenetics yapmay başlayacağım ben. Beraber başlayalım mı yarın?
He bide öle cinsler varbende tam tersi yiyipte kilo almayanlar varya benim dayımın 4 kızı anam hepside yiyip kilo almayanlar bi oturuşta öküzü bile bitirirler ben onlar kadar yesem kapıdan çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?