Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canlarımmm..
Bu haftada tattık ya birinciliği...
Mor martım ve @ycfa mı da geçtim yaaa
Sefam olsunn...
Regl haftama denk geldin, haftaya goruselim tatlim
Saka bi yana tebrik ederim canim rakibem hak ettin bunu

setim yok ki senin varmı? eşime söyledim beğen alalım dedi bugun
Callanetics videosunda hiçbir şeye ihtiyacın yok.
videoyu izlemek kafi. Biraz eski hatta baya eski ama 3. yapısta falan hareketler aklına yazılıyor videosuzda yapabliyorsun. videodan daha kısa sürede hallediliyor. Etkili de oluyor. Etkilerini bizzat yaşadım ama bırakınca üstüne ben yemek yemeğe başlayıp kilo alınca etkileri yok oldu

iyi bir video bulup yapalım o zaman

He bide öle cinsler var bende onlardan olcam vücudumda kas oranım arttınca yediklerimi vücudum kendi yakcak ee bende spor yapcam hep fit olcam hayal değil inançlıyım olacak

yok öyle bi dünya... yersen gene gelirsin burlara.... bundan akıllı olcez kaçmaklarımızı vücudumuza çaktırmadan yapıcaz :)) yan yollar keşfedicez... önce bi verelimde şu fazlalıkları....

bugun ki menum
sabah 11.00
peynir zeytin yumurta ekmekle kahvaltı
aksam 17.00
pasta

su 2 lt
spor yok

olsun yine de IF oldu yarın artı cıkmam hayatta :)

anaaaaaaaaaaa pasta yemiş... biz burda yutkuna yutkuna bakalım bu garcı yesin yuhh..... seni esefle kınıyorum... efesle de kınayabilirim :)))

tartı farkını hesaplarlar haftaya o zaman....

Canım bugun herkes kaçamak yaptı. Yarın 1 nisana kadar kaçamak yapmama yarışmasından dolayı herkesler tadını ççıkarıyor.
Sen simdi menu gor bak costum ki ne costum. 1 nisana kadar kacamaksiz nasil olcak bilmiyorum artik da bakicaz...
Kendi cezami kendim kestim diyorsun kendi menumle kiyaslayinca seninki masum kalmis sekerim :)
allah allah niye görüşmicez facebok twitter danda takip ederiz birbirimi yıllar yıllar sonrada
Yaslaninca falan diye dedimdi torunlariniza beni anlatin
kızlar biraz kilo verince plates yapmak istiyorum plates setlerine baktım şimdi vucudu çok güzel sıkılaştırıp şekillendiriyormuş bide ince uzun kas yapıyomuş yani kibar kibar oluyosun
Bu donem ben de baslicam bakalim geç mi erken mi bilmiyorum ama
kışkırtıyorum :)
Cok kışkırtıcısın bebegim madem takimin ahlakini bozmusum buyrun bakalim

Evet canım yarından itibaren hesplasan iyi olur.
Menün güzel içliköfteler haşlama olsaydı daha iyiydi tabi ama yarın acısını çıkarırsın canm..

Ama öyle simit simit dedin herkes bugun simit yedii
Ya böyle demeyin valla tum takimin cezasini bana kesecek kollontai zaten menum evlere şenlik bi de sizin cezanizi cekemem
Hem regl de oldum atlayip ziplatmayin beni. Kilometrelerce yururum artik. Eskisehire varirim heralde yuruyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…