- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.501
ebrusonmez (60.9/60.1/0.8/%1.31)
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64)
Kızlar son güncelllemeylebu haftanın birincisi benimm.
Rakibelerime teşekkürlerimi sunarımm.
Sağolun varolun...( çiçekleri odama gönderinn))
Regl haftama denk geldin, haftaya goruselim tatlimTeşekkür ederim canlarımmm..
Bu haftada tattık ya birinciliği...
Mor martım ve @ycfa mı da geçtim yaaa
Sefam olsunn...
Kiz oyle deme zatenkollontai nerden ceza yazsam diye bakiyor isyanci bellediniz beni valla
Callanetics videosunda hiçbir şeye ihtiyacın yok.setim yok ki senin varmı? eşime söyledim beğen alalım dedi bugun
iyi bir video bulup yapalım o zamanCallanetics videosunda hiçbir şeye ihtiyacın yok.
videoyu izlemek kafi. Biraz eski hatta baya eski ama 3. yapısta falan hareketler aklına yazılıyor videosuzda yapabliyorsun. videodan daha kısa sürede hallediliyor. Etkili de oluyor. Etkilerini bizzat yaşadım ama bırakınca üstüne ben yemek yemeğe başlayıp kilo alınca etkileri yok oldu
He bide öle cinsler varbende onlardan olcam vücudumda kas oranım arttınca yediklerimi vücudum kendi yakcak ee bende spor yapcam hep fit olcam hayal değil inançlıyım olacak
bugun ki menum
sabah 11.00
peynir zeytin yumurta ekmekle kahvaltı
aksam 17.00
pasta
su 2 lt
spor yok
olsun yine de IF oldu yarın artı cıkmam hayatta :)
tam 5 tarttı 5 kiloluk şişeyi o zaman doğru desene bende sevindiydim ne olucak şimdi eski tartım yanlışmış ama onunda fatoğraf çekip yollamıştım 79 çıkınca bende şaşırdım şuan kaç kilydum ki o zaman 84 85 vardım demekki ayyyyyyyy
sağol canım iyiyim çok şukur en güzel zenginlik vucut zenginliği
Boşuna dememişler imamın dediğin yap yaptığını yapma diye:))
Biz tesek 3 kişilik pasta neler derdin hanımmm
Sen simdi menu gor bak costum ki ne costum. 1 nisana kadar kacamaksiz nasil olcak bilmiyorum artik da bakicaz...Canım bugun herkes kaçamak yaptı. Yarın 1 nisana kadar kaçamak yapmama yarışmasından dolayı herkesler tadını ççıkarıyor.
Kendi cezami kendim kestim diyorsunÇok fena akşam sapıttım yine
Kahvaltı
Tost
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
2 içli köfte (hemde kızarmış)
1 kase yoğurt
salata
Kendime ceza: 20 dk hulahop cevirdim. 200 ip atladım.
İçtiğim suyu hesaplamadım. Gerçi yarın başlıyordu puanlama.
Yaslaninca falan diye dedimdiallah allah niye görüşmicez facebok twitter danda takip ederiz birbirimi yıllar yıllar sonrada
Bu donem ben de baslicam bakalim geç mi erken mi bilmiyorum amakızlar biraz kilo verince plates yapmak istiyorum plates setlerine baktım şimdi vucudu çok güzel sıkılaştırıp şekillendiriyormuş bide ince uzun kas yapıyomuş yani kibar kibar oluyosun
Cok kışkırtıcısın bebegimkışkırtıyorum :)
Tatlım denemeden bilemezsin değil mi???Ayh nasil yapiciiz onu ya? Cok isterim de kacamaksiz durabilir miyim acaba??
Ne fenadır o bizi geçmek için bugun bile kaçamak yapmıyorr.Bravo vallahi rakibem, cuma diyip kacamak yapmamissin
Yaaa ne sandıydınn.Geçeceğiz tabiiRakibelerim beni sollamis yahu, neyse haftaya gorusuruz artik.
Evet canım yarından itibaren hesplasan iyi olur.Çok fena akşam sapıttım yine
Kahvaltı
Tost
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
2 içli köfte (hemde kızarmış)
1 kase yoğurt
salata
Kendime ceza: 20 dk hulahop cevirdim. 200 ip atladım.
İçtiğim suyu hesaplamadım. Gerçi yarın başlıyordu puanlama.
Dişli çıktınız valla.. Napcas bilmemTatlım denemeden bilemezsin değil mi???
Ne fenadır o bizi geçmek için bugun bile kaçamak yapmıyorr.
Yaaa ne sandıydınn.Geçeceğiz tabii
Ama öyle simit simit dedin herkes bugun simit yediiKiz oyle deme zatenkollontai nerden ceza yazsam diye bakiyor isyanci bellediniz beni valla
Ya böyle demeyin valla tum takimin cezasini bana kesecek kollontaiAma öyle simit simit dedin herkes bugun simit yedii
Çok teşekkür ederim canım.59 a çok yakınım hala inanamıyorum.Regl haftama denk geldin, haftaya goruselim tatlim
Saka bi yana tebrik ederim canim rakibem hak ettin bunu
Hedefin 59 muydu canim? Cidden cok yakinsin, oruc sana yaradiÇok teşekkür ederim canım.59 a çok yakınım hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?