- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.521
kollontai @d_mndc
menüm kızlar
sabah 1 hurma 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim tbe 2 3 dilim domates salatalık 1 yk lor peyniri 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
öğlen
1 lahmacun 1 ayran bol yeşillik
akşam 1 kase yoğurt içine 2 kayısı 1 incir 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
bugun dışardaydım ara öğünleri es geçtim
spor sadece yürüyüş yaptım 2 saat kadar
su bir litre oldu ama yatana kadar 1 lite daha içicem
1 demlik yeşil çay yaptım onu içicem şimdi
ebrusonmez (60.9/60.1/0.8/%1.31)
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64)
Kızlar son güncelllemeylebu haftanın birincisi benimm.
Rakibelerime teşekkürlerimi sunarımm.
Sağolun varolun...( çiçekleri odama gönderinn))
Kızlar şimdilik birinciyiz ama daha liste eklemeyenler var.
Teşekkür ederim canlarımmm..
Bu haftada tattık ya birinciliği...
Mor martım veycfa mı da geçtim yaaa
Sefam olsunn...
Ya kizlar gene naptiniz yaaa 200 kusur mesajogleden sonra isyerinde cok yogundum hic giremedim. Simdi okuyacağım hepsini...
Peynir helvasi yemistim, cok aşırı begendim diyemem ama fena degildi
Yarim simit yedim. Istedigim kadar veremedigim icin sabah cezalandirdim kendimi. Ama sonra gun icinde moral bozucu seyler yasadim, aksam kacamak yaptim
Yakaladim geneee!! 200 kusur mesajin icinde bile kaçırmam
Yavas yavas geriden geliyorum hanimlar :)))
Ayh nasil yapiciiz onu ya? Cok isterim de kacamaksiz durabilir miyim acaba??
Yarisma icinde yarisma, ne alemsiniz yahu :)) Bayiliyorum bu motivasyona :))
Sorma benim işim başımdan aşkındı ogleden sonra
Bravo vallahi rakibem, cuma diyip kacamak yapmamissin
Cok mantikliymis yalniz, 40 yil düşünsem aklima gelmezdi
Hayatinizda kalıcı bi yer bıraktım benceburdan mezun olup yillar sonra simit lafi duyunca "bi şaşkın mor ördek vardi, simit diye aglardi" dersiniz
allah allah niye görüşmicez facebok twitter danda takip ederiz birbirimi yıllar yıllar sonrada
Çok teşekkür ederim canım.59 a çok yakınım hala inanamıyorum.
Ahh betüşüm ahhanaaaaaaaaaaa pasta yemiş... biz burda yutkuna yutkuna bakalım bu garcı yesin yuhh..... seni esefle kınıyorum... efesle de kınayabilirim :)))
Aynen aynennnasaradı bizi...
Ne yaptın ki kuzum.Ne yedinn??Gecmisi anca bitirdim ama telefonda oldugum icin menumu eve gecince yazacagim.kollontai kagidini kalemini hazırla canim, saglam ceza bekliyorum :)))
Ben pek değil amaDişli çıktınız valla.. Napcas bilmem
Beni hayvandan hayvana soktunuz valla yakartal gözü var sende gııı mor kartal :))
yaparsın arada simit yedircem sana kız gel :)
bak o kesin... ama ne olduğunu hatılamıcaz karga mıydı ördek miydi bişiydi ama dicez :))) birine anlatsak komikte gelmez milletee haaa ama biz güleriz :)))
ben dışarda bile kaçamak yapmadım bugun kendimi tebrik ediyorumvayyy vaaay vaayyyy lahmacun var orda bi ben lahmacun olamadım.....
pis şımarık bu kaçıncı birinciliğin kız... kilo alıp alıp veriyo hep şaibeli :)))
tebrikler arkadaşlar.... başarılarınızın devamını mart ayı boyunca bekliyorum...... tütütütüüüühh maşallah bize :)
oohhh ohhhh :))
kartal gözü var sende gııı mor kartal :))
yaparsın arada simit yedircem sana kız gel :)
bak o kesin... ama ne olduğunu hatılamıcaz karga mıydı ördek miydi bişiydi ama dicez :))) birine anlatsak komikte gelmez milletee haaa ama biz güleriz :)))
hepimiz fit olmuşuz felam... şöyle manken gibi...
Yok canım 55 di sanırım ama benim ideal kilom olabilirsem 53 :))Hedefin 59 muydu canim? Cidden cok yakinsin, oruc sana yaradi
Onun oglusu yemesine izin vermiyo kiBen pek değil amaycfa bayağı dişli..Onu geçmek çok zzor.Bak bu hafta 3 kilo verdi hatun.
sen menünü bir yaz bakalım 2000 ip alıcan bugun bak çok pis kızıştırıyosun ortalığıBeni hayvandan hayvana soktunuz valla yaacayip hayvanlara benziyrem
Simit laflariniza cevap vermicem artik sonra ceza yedirceksiniz bana
ben bakındım ama pek video bulamadım sende varsa link at yarın başlayalımAman alıntılarım birden gitti sinir oldum.
Sutlac yedim aksamNe yaptın ki kuzum.Ne yedinn??
Yoksa sende kollontai gibi 3 kişilik pasta mı yedinnn
Olursun olursunYok canım 55 di sanırım ama benim ideal kilom olabilirsem 53 :))
Herkesin yedigi kendine arkadasim bana bakip siz niye yiyosunuzsen menünü bir yaz bakalım 2000 ip alıcan bugun bak çok pis kızıştırıyosun ortalığı
Kız lahmacun 65 miydi.Bilmeyenler delimi ne diyceklervayyy vaaay vaayyyy lahmacun var orda bi ben lahmacun olamadım.....
Bu sefer almadan verdim ama Büyük başarı demipis şımarık bu kaçıncı birinciliğin kız... kilo alıp alıp veriyo hep şaibeli :)))
Kızıda benzetmediğin kanatlı kalmadı anacım.kartal gözü var sende gııı mor kartal :))
Birazcıkda kıskanıver bananeçok piss kıskandım şu an.....
Kız lahmacun 65 miydi.Bilmeyenler delimi ne diycekler
Bu sefer almadan verdim ama Büyük başarı demi
Kızıda benzetmediğin kanatlı kalmadı anacım.
Birazcıkda kıskanıver banane
Kız bizdemi yapsak birer taneOnun oglusu yemesine izin vermiyo kihep ondan
hemen yapın hamileyken aldığınız kilolar ne olucak bide emziriyorum diye ye tatlıyı çok verirsiniz öyleKız bizdemi yapsak birer tane
Zayıflarız ozaman
Bişey olmaz kızz.. Sütlaç masum benceSutlac yedim aksamama aksam yemegi de yedim, ustune oldu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?