- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.021
selamlar.
hehehe asyam ne güzel geldin öyle hosgeldin canim bize eli sopali biri lazim ki bizi hizaya soksun. senin gibi bizde 65 olalim insallah hayirlisiyla ve saglikla. sisstttt kallisim allahmi söyletti ne? 65 olurmuyuz oluruz beeee
cikolatam valla belkide bir süre sonra etkisi görülmeye baslar tasin. sana hemen etki etmis ne kadar güzel canim. inan her giden grama benden gitmis gibi seviniyorum.
mersacigim hayirli olsun diyelim kizin icin. bende 15 yasimda olmustum bir yil sonrada evlendim.mafoldumben. cok siska bir kizdim 15ime kadar cocuk görünüslüydüm. zaten onun bir kilosu varmis o kiloya gelmeden olanlar seyrekmis 47 kilo galiba yanlis hatirlamiyorsam
selam arkadaşlar
melsa eşine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir,
Bijoux hediye planlarını bende merak ettim,
Reyhan Abla, çikolata, Melis a.s.
unuttuğum kimse kalmamıştır inşallah
Bana gelince dünden beri nezleyim, boğazlarımda acıyo, Masal ın öksürüyüde geçmedi hala, şurupları çok zor içiyo yarısı içeri yarısı dışarı her seferinde üstü başı batıyo, bir arkadaşım geçmez şuruplarla dedi bakalım napcaz inşallah antibiyotiğe falan gerek kalmaz çok öksürmüyo ama öksürüyo işte arada
Canım sıkkın bugünlerde iyice eve kapandık dün markete gittim geldim sanki aylardır dışarı çıkmıyomuş gibi hissettim kendimi, eskiden gneşli havalarda bi dolaşıp geliyoduk şimdi hasta diye onuda yapamıyoruz, napalım geçicek bugünler, kızım büyüycek ben zayıflıycam :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
aaaa ne güzel... hayırlı olsun annesiiiii:) ya varya inanmazsınız ben ilkokul 4.sınıfta regl olmuştum ilk,ne kadar erken değil mi... ben de çok olgun karşılamıştım daha o yaşta,artık kızlar herşeyi biliyor.
ay sen çok erken olmuşsun daha küçücük çocukmuşsun .iyiki geç oldu 8. sınıf bu gün görmeliydiniz öğleden sonra arkadaşındaydı beni aradı anne beni sen alırmısın pek iyi değilim dedi.tabi hemen uçtum gittim gayet iyi kipaya gidelimmi anne dedi tamam kuzum dedim gittik bilin bakalım doğru hangi reyona girdik.pedlerin olduğu bölüme 1 sepet doldurduk nerdeyse gece gündüz parfümlü parfümsüz günlük topladık ne var ne yoksa geldik eve.
ayy çok sevindim Allah şifa versin inşallah kurtulur mersacım :Saruboceq:
haha ben de oynuyorum hergün ekip biçiyorum geldim 36 ya nereye kadar dayanıcam bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
saol canım inşallah .sen bana bu gün hediye gönderdinmi en pahalı ağaçtan istiyorum ona göre facebook ta açılmıyor zaten.
ablacım şimdi çocuklar çok erken oluyor ergenlik yaşı çok aşağı inmiş hep hormonlu besinlerden.küçük kızımın arkadaşı geçen sene oldu 4.sınıfta .bu gün değişik bir gün yaşadık.selamlar.
hehehe asyam ne güzel geldin öyle hosgeldin canim bize eli sopali biri lazim ki bizi hizaya soksun. senin gibi bizde 65 olalim insallah hayirlisiyla ve saglikla. sisstttt kallisim allahmi söyletti ne? 65 olurmuyuz oluruz beeee
cikolatam valla belkide bir süre sonra etkisi görülmeye baslar tasin. sana hemen etki etmis ne kadar güzel canim. inan her giden grama benden gitmis gibi seviniyorum.
mersacigim hayirli olsun diyelim kizin icin. bende 15 yasimda olmustum bir yil sonrada evlendim.mafoldumben. cok siska bir kizdim 15ime kadar cocuk görünüslüydüm. zaten onun bir kilosu varmis o kiloya gelmeden olanlar seyrekmis 47 kilo galiba yanlis hatirlamiyorsam
cok özledim orali..nice mutlu yillara ins cedriccim
cok gecmis olsun.. goruyormusun allahtan ümit kesilmez.. ins yoluna girer
evt canım inşallah tabi allah daha büyük dert vermesin.
EVET ABLACIM BUGÜN GİDİYOR KISMETSE. HEMEN ALIŞKANLIK OLUYOR BENDE, ŞİMDİ YOLLAYINCA YİNE BUNALIMA GİRERİM İSTER İSTEMEZ..afiyet olsun kallisim. gelinim sali günümü gidecekti aklimda öyle kalmis? cok selam söyle.a.s.
mersacım gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün kızımız inşallah..ay çok heyecanlandım napmalıyım bilmiyorum okula gelip aliyim dedim yok gelme ben iyiyim dedi arkadaşları sarmış etrafını onlar uzman ya en az 1 yıllık tecrübeleri var biz ilgileniriz teyze sen gelme dediler.hadi hayırlısı bakalım artık kızım genç kız oldu dimi bundan sonra kendine sen çocuksun da dedirtmez artık.ay çenem düştü napim birileriyle paylaşmazsam duramadım .
zaten fazla fazla kilo vermiştin değilmi vücut şimdide kendini toparladı demekki yada yine vereceksinde ön hazırlık yapıyor...
dün akşam arkadaşa gitmiştik kadın baan zayıflamışsın dedi..annemde webcam de dedi ama tartı da neden görünmüyor..bide ben almışım gibi hissediyorum..15 kilo verdim hala aynı görüyorum yaa kendimi..hastalıkmı başladı acaba bende(
piacım benim kızımın ilk yılı henüz...zemuszemusbu bölüme istemeden başladı ama şimdi çok seviyor...kallistem benimde kuzenim gecen sezon mezun oldu o ic mimar degil mimar oldu..cedricin dedigi gibi pahali ve zor bir bölüm ama cok keyifliydi.. mezuniyetinde projelerini sergilediklerinde muhtesemdi her biri..aylarca uyumadigi günler oldu..ama herseye degdi..senin kuzucugun kacinci sinifta?
handecim daha ilk hastalığınız ister istemez sende korkuyorsun birde salgın var şu anda.. ama olur olmaz en ufak hastalıklara antibiyotik kullanma canım... antibiyotik çocuklarda olmadık rahatsızlık meydana getiriyor çünkü eğer durumu ağır değilde 2 gün fazla hasta olsun ama antibiyotiksiz atlatsın diyebilirim...Bana gelince dünden beri nezleyim, boğazlarımda acıyo, Masal ın öksürüyüde geçmedi hala, şurupları çok zor içiyo yarısı içeri yarısı dışarı her seferinde üstü başı batıyo, bir arkadaşım geçmez şuruplarla dedi bakalım napcaz inşallah antibiyotiğe falan gerek kalmaz çok öksürmüyo ama öksürüyo işte arada
Canım sıkkın bugünlerde iyice eve kapandık dün markete gittim geldim sanki aylardır dışarı çıkmıyomuş gibi hissettim kendimi, eskiden gneşli havalarda bi dolaşıp geliyoduk şimdi hasta diye onuda yapamıyoruz, napalım geçicek bugünler, kızım büyüycek ben zayıflıycam :Saruboceq:
çikolatım kızıma sordum kadın erkek hiç farketmez hepsi işime yarar diyor naniknanik ben sana tel ile adresimi yollayayım.. teşekkür ederiz şimdiden..kallisim ben kadın dergileri alırım hatta geçen sene abone olmuştum,birsürü dergim vardı.bir kuaföre verdim..,sanırım işinize yaramaz değil mi? yararsa yollayayım hemen!]
kallisim kocanı sevmesen,takmazsın bu yaptıklarını 20 yıl geçmiş artık. erkekler ne yazık ki kaybetmeden anlayamıyorlar,inş kafasına dank eder de kıymetini anlar :umursamaz:
canım benim yaa hoşgeldin.. herkesler iyide seni çok özlüyoruz:çok üzgünüm:hayirsiziniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelecek ama tam gelecek
yerimseniben
herkesler nasil bakalim
tamam bijom o zaman aralık 2. yarısı olsun delikafadulden illede benim dediğim olsun:tomato::tomato:
kallisim ben tarihleri kafadan atmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden tarihleri sen belirle, ben sadece bir tarih belirleyelim mi diye şettirmiştimm kaydirigubbakcemile2
fifti fifti diyosun yaniiikaydirigubbakcemile3 tamam arkadaşlar hediye yollama tarihi 15-20 aralık veya içinize sinecek bir tarih olsun işte kendinizde ayarlarsınız zaten sorun çıkmayacak gibi.. ay şimdi içimden ne geçti herkesle aynı şehirde olacaksın hediyeni yılbaşı günü çat kapı götüreceksin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şeytanım demikaydirigubbakcemile3tamam kallisim yalnız ptt çok kalabalık oluyor ve yoğunluk oluyor o yüzden 15-20 aralık arası diyelim bari kaydirigubbakcemile3
Kaan beye maşallah ablacım söyleyip durma bak nazar değecek oğluşumuzagünaydinlarrrrrrr..acaip yagmurlu burasi. birde kapkara... ayyyy icim karardi yaaaa.. gelinim gidiyor bugün ondanmi acaba..opuyorumnanaktan..bijomun annesi babasida gidiyor. hayira gitsinler insallah.. allah kavustursun canlarim..dün kaan bendeydi. annesi spora gitti. cok efendi ya bu cocuk. gugggg ggguuuu yapip ellerini agzina sokuyor bana gülüyor tvye bakiyor bazen oldugu yerde uyuyakaliyor. uslu bebek pasalar gibi masallah.
selamlar arkadaşlar iş yerimdeki internet arızalandı yeni onarıldı giremedim evdende fırsat bulupta giremiyorum hediye tarihleri kesinleştimi bu arada bayram cuma günü bildirim yapılacakmı bununla ilgili bilg, verdiysende geçmişi henüz okuyamadım kallisim sultanım :)naniknanik
canzicim bu hafta bildirim yok canım haftaya 2 haftalık yapacağız a.s
mustang canım öğretmenler günün kutlu olsunnnnnnnnturkbayragi turkbayragi a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?