Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol ablacığım,yavaş gidiyor ama ...aman yavaş gitsin de,artık gitsin şu kilolar,kurtulalım

selamlar canlarım....
gelip gidip gelip gidip baktım ama yazamadım.. böyle bir tuhafım, dişim rahatsız, boğazlarım beze yaptı dişimdenmi bilmiyorum sanki ateşleneceğim gibi ama tamda değil başım ağrıyor filan fişman off böyle iyi değilim işte kafam çok dolu gibi birdenbire oluştu bunlar, ağzımın kenarında uçuk gibi bir şey oldu çok canım yanıyor...fazla bakamayacağım gözlerim aşırı rahatsız oluyor şu anda.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilemeye geldim sabaha yazarım artık..

saolasın canım inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın .sizede çok geçmiş olsun kızlar ufakken bende günlerce kapı dışarısına çıkamazdım biri iyleşirdi biri hastalanırdı kışı hastanede geçirirdik nerdeyse .geçer arkadaşım hepsi geçer hepsini unutursun gider.

afiyet olsun kallisim. gelinim sali günümü gidecekti aklimda öyle kalmis? cok selam söyle.a.s.
EVET ABLACIM BUGÜN GİDİYOR KISMETSE. HEMEN ALIŞKANLIK OLUYOR BENDE, ŞİMDİ YOLLAYINCA YİNE BUNALIMA GİRERİM İSTER İSTEMEZ..
mersacım gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün kızımız inşallah..

zaten fazla fazla kilo vermiştin değilmi vücut şimdide kendini toparladı demekki yada yine vereceksinde ön hazırlık yapıyor...

piacım benim kızımın ilk yılı henüz...zemuszemusbu bölüme istemeden başladı ama şimdi çok seviyor...

handecim daha ilk hastalığınız ister istemez sende korkuyorsun birde salgın var şu anda.. ama olur olmaz en ufak hastalıklara antibiyotik kullanma canım... antibiyotik çocuklarda olmadık rahatsızlık meydana getiriyor çünkü eğer durumu ağır değilde 2 gün fazla hasta olsun ama antibiyotiksiz atlatsın diyebilirim...

çikolatım kızıma sordum kadın erkek hiç farketmez hepsi işime yarar diyor naniknanik ben sana tel ile adresimi yollayayım.. teşekkür ederiz şimdiden..

hayirsiziniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelecek ama tam gelecek
yerimseniben
herkesler nasil bakalim
canım benim yaa hoşgeldin.. herkesler iyide seni çok özlüyoruz:çok üzgünüm:

kallisim ben tarihleri kafadan atmıştım zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden tarihleri sen belirle, ben sadece bir tarih belirleyelim mi diye şettirmiştimm kaydirigubbakcemile2
tamam bijom o zaman aralık 2. yarısı olsun delikafadulden illede benim dediğim olsun:tomato::tomato:

tamam kallisim yalnız ptt çok kalabalık oluyor ve yoğunluk oluyor o yüzden 15-20 aralık arası diyelim bari kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın annemler yarın gidiyorlar şimdiden üzülüyorum :gitme: ama yine de şükür 1 aya yakın kaldılar di mi opuyorumnanaktan

bayramdan sonra listeye girip bu işi bitiricem inşallah sonra da oturucam uuuupuzun bi başarı öyküsü yazıcam kararlıyım. önce ve sonra fotosu koydum facebook a ama buraya koymam için 60 olmam lazım hadi bu da motivasyon olsun bana dicem ama hiç etkilenmedim :roflol:

günaydinlarrrrrrr..acaip yagmurlu burasi. birde kapkara... ayyyy icim karardi yaaaa.. gelinim gidiyor bugün ondanmi acaba..opuyorumnanaktan..bijomun annesi babasida gidiyor. hayira gitsinler insallah.. allah kavustursun canlarim..dün kaan bendeydi. annesi spora gitti. cok efendi ya bu cocuk. gugggg ggguuuu yapip ellerini agzina sokuyor bana gülüyor tvye bakiyor bazen oldugu yerde uyuyakaliyor. uslu bebek pasalar gibi masallah.

günaydınlar...
dün beslenmemei yazmamışım..
öğlen ve akşam çorba salata yedik..yanında az bi yoğurtlama..benim herif artık dikkat etcem diye genelde sadece çorba salata şeklinde beslenmek istiyor...hafif sebze yemeği,ızgara et de oluyor bazen..bakalım kendimden çok onun zayıflaması derdine düştüm..
birazdan çarşıya çıkıp annemle babama bayram hediyesi alacağım...
hepinizi öpüyorum

selamlar arkadaşlar iş yerimdeki internet arızalandı yeni onarıldı giremedim evdende fırsat bulupta giremiyorum hediye tarihleri kesinleştimi bu arada bayram cuma günü bildirim yapılacakmı bununla ilgili bilg, verdiysende geçmişi henüz okuyamadım kallisim sultanım :)naniknanik

tamam kallisim yalnız ptt çok kalabalık oluyor ve yoğunluk oluyor o yüzden 15-20 aralık arası diyelim bari kaydirigubbakcemile3

fifti fifti diyosun yaniiikaydirigubbakcemile3 tamam arkadaşlar hediye yollama tarihi 15-20 aralık veya içinize sinecek bir tarih olsun işte kendinizde ayarlarsınız zaten sorun çıkmayacak gibi.. ay şimdi içimden ne geçti herkesle aynı şehirde olacaksın hediyeni yılbaşı günü çat kapı götüreceksin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şeytanım demikaydirigubbakcemile3

Kaan beye maşallah ablacım söyleyip durma bak nazar değecek oğluşumuza
gelinin gitti beni karabasanlar basmaya başladı ... ayçayla çok eğlendiler foto çektiler bir sürü akşama ekleyeyim sana bari bir tane kaydirigubbakcemile3

canzicim bu hafta bildirim yok canım haftaya 2 haftalık yapacağız a.s

ögretmenler günün kutlu olsun bebegimmm.opuyorumnanaktan canim benim.
az öncede yegenime mesaj attim. bursada matematik ögretmeni benim prensesim.zemuszemus görümcemin kizi.

kokoş kokoş ne buldularsa alıp yola çıktıar elbiseler şallar ne deli pozlar çekmişler ama resimler çok büyük diye çok zor yükleniyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…