Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meliscim, ben daha 50 mesaj atmadığım için yollayamıyordum sana özel mesaj ama saolsun kallisim bir formül bulmuş. gönderdim ona bilgilerimi o da sana göndericekti..

Sevgili Canzi, çooookkkkkk ççooookkkk tebrik ederim... sağlıkla, mutlulukla kucağına alman dileğiyle :)

pia hayatim bebek bekleyen cedric degil canzi. cedricin bebegine 2010 yilinda naralar cigliklar atarak sevinecegiz insallah yarabbim valla allah söyletti galiba ya. bakin icime dogdu cedricin 2010 sonunda bir kizi olacak.....bu takima gelen hamile kaliyor valla haberiniz olsun.. ballimin gecen hafta persembe dogum yapmasi gerekiyordu. ne oldu acaba kisacik girip haber verebilseydi... hayat dolu ve cok heyecanli bir takim.. fikir fikir hayat kayniyor..opuyorumnanaktan

ayy reyhan abllaaa az önce tvnin karsisinda yeni örgüyle bogusurken aklima geldi fark ettim yanlis yaptigimi hemen kostumm burayaaaa

allahim cok utandim :kedi: degistirdim hemen

aslinda yaziyi okudum ve kast ettigimde canzi idi ama niye cedric yazdim bilmiyorum
sadece "allah söyletti" demek istiyorum

insallah hayatim. rabbim tüm istiyenlere nasip etsin insallah. cedricimde cok tatli bir anne olacak insallah öyle cok istiyorumki onunda müjdesini almayi.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın, Allahtan artık iletişim çok kolay sürekli iletişim halinceyiz zaten ben de buraya gelin gelirken 7-8 yıl sonra istanbula taşınmak şartıyla geldim yoksa burda ömür geçmez.. inşallah gelecek o günler sadece sabır..

herkese günaydın Şeniz
bugün yapamadığım bayram alışverişim için sabah 9 da çıkıp ortalık biraz sakinken bakınmayı düşünüyorum, ondan önce de evi bi süpürüp silicem toz alıcam yarına işim gücüm kalmasın. sonra da bayram tatlımı yapıcam işim uzun yani ve bu da demektir ki akşam bel ağrısıyla yatıcam -tatlicadiarzu- 3-4 gündür diyetime çok dikkat ediyorum inşallah hep böyle gidecek çünkü hissediyorum o ilk zamanlardaki halime döndüm ne yaptıklarımdan ne de sevdiklerimden yiyorum canım çok istiyor ama ama yemek aklımdan bile geçmiyor..

kallisim bu hafta bildirim yok ama ondan sonraki hafta için listeye alabilirsin beni tekrar..

canzinin topiği vardı hamile haberi için oraya da yazmıştım bana da ilk ceylan haber verdi önce bi şok sonra mutluluk.. o kadar sevindim ki Allah saglıklı kucagına almayı nasip eder umarım.. sırada cedric ben ceylan ve mustang varız hadi bakalım inşallah hiçbirimiz 2010'u boş geçmeyiz opuyorumnanaktan

bayramda eşim çalışıyor onlara yakınlarının ölümü dışında hiç izin yok eylül-şubat arasıç o yüzden çoğunlukla burda olurum, 2 hafta sonra da istanbula gidicem allah izin verirse bakalım o zamana kadar mezun olabilecek miyim kaydirigubbakcemile3

annem bana tığ dan basit bişey öğretti onu yapıyorum demiştim ya ha onu da dün akşam bitirdim çok ufak bi işi kaldı onu da yapınca bugün en geç yarın eklerim bakalım begenecek misiniz :hulya:

:gitme::gitme: annemler gitti :sinifsinif::sinifsinif:
bu duyguyu en iyi bilenlerdenimsenağlama
seninki baska tabi ama az bucuk anliyorum seni bebegim,dilerim temelli kavusacagin gunler gelir,ya siz istanbul a ya onlar kutahyaya gelirler...:teselli
oy çikolatım onlar gelmesin biz dönelim biz dönelimmafoldumben

reyhan abla hepsi 2010 da hamile kalırsa biz ne olacağız piki:kedi: hadi seninde kaanın var bende bebek istiyorum bende bebek istiyorumdelikafadulden geçen yeğenime diyorum kıbrısada artık almıyorlar gidip bir transfer yaptırırdın başka türlü doğurmayacaksın yoksa diye oda sızlanıyor karşımda sizin için bölünerek çoğalacağım diyor :roflol:
cedricimde sırada var inşallah biraz daha kilo versin tüm destekçileri arkasındayızŞeniz

hehekaydirigubbakcemile3 bende okudum tam düzelteyim diyecektim ki aklıma cedricimin olmadığı geldi ve sorun yok dedim bırakımkaydirigubbakcemile3
şiirinde süper sırnaşık şey

aynen kallisim sosyal hayat ne demek çalışmak ne demek unuttum kullanmaya kullanma ingilizcemi unuttum komşuluk nedir unuttum afedersiniz ama kibarlık nedir kısacası adam gibi yaşamak nedir unuttum ben burda.. hep evde hep nette kısıtlıyım kapana sıkışmış gibiyim mafoldumben eşim de farkında bunun Allahtan..
sen merak etme kallisim ben istanbula taşınırken yolu uzatır sizin ordan geçerim geçerken sizi de sürükleriz bir daha da anca 2-3 günlüğüne gezmeye geliriz buralara inşallahhhhhhh :Saruboceq:

günaydın papatyacım...

bijom yazmamışım eşinin işi demek izine hayır diyor..
bizimde buraya gelince en büyük sıkıntımız o izin oldu eşimin öyle izni biriki ki kullan kullan bitmez köle gibi çalıştı yıllık izine çıktı tatile gittik acil dön rusyaya gidiyorsun dediler tatile çıktık sorun var gel dediler hemde kaç kez sonrasıda doğru düzgün bir izin yapamadı.. önümüzde ki hafta tekrar çıkacak mesela kış günü izni neye yarayacaksa uludağa gitmemizi bekliyorlar sanırım ama olsun en azından evde dinlenir..bizim işyeri istanbuldayken sürekli sosyal aktiviteler oluyordu topluca piknikler topluca konsere gitmeler sltanların dansına gidiyorduk ünlülerin konserlerine cem yılmazın gösterilerine fina hiç bir şeyi kaçırmıyorduk buraya geldik mum gibi kaldık ortada öylece tek başımıza çok sinirleniyorum bu mecbur kaldığmız duruma... ama elden bir şey gelmiyor malesef ki...

yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum ne arkadaş ne komşu yok çalışmayı çok istedim ama hep elim boş kaldı burada öyle bir alternatifin yok çünkü öğrenci şehri zaten 3 kuruşa çalışan öyle çok ve genç insan var ki.. bir yönden mahkum gibiyiz işte... ben bazen hiç bir şey yokken ağlamaya başlarım eşim sadece bakar neyin var demez susar kalır çünkü dediğin gibi neyse ki biliyorlar içinde olduğumuz durumun farkındalar...

ne güzel yazmışsın kallisim evet ne konser ne bişey tiyatro bile yok burda çok şaşırıyorum bu insanlar nasl böyle yaşamışlar hayatları boyunca hallerinden de çok memnunlar bi de bana ay istanbul mu çok kalabalık orası burası çok daha iyi diyolar ne diyim Allah bizi hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun inşallah.. izin meselesi ise bizim öyle değil şeker ürettikleri için eylül-şubat arasında 3 vardiya sürekli çalışmak zorundalar makineler durmadan o yüzden izni yok ama böyle bayram seyran ya da hafta sonu falan olunca bire üç alıyolar çok şaşırıyorum hayyyrettt ama öyle bir hakları var.. ben de zamanında çok ağladım ama şimdi sadece acı acı gülümsüyorum..

günaydin sekerlerime kocamannnnnnn..opuyorumnanaktan
bende burayi sevmemistim ilk geldigimde 3 milyonluk sehirden orta boy bir kasabaya gelmisti... yasim 18 di... kalabaliga alisiktim ve seviyordum ben....ilk 15 kadar yil hep gurbet acisi duydum...tvde türk programlari seyrederken bagira bagira agliyordum..pasaportun süresini her uzatisimizda bu son defa uzatisim diye süre koyuyordum kendime.umutlaniyordum. ve birgün süresiz oturma izni verildi. birde oturma hakki..baska süreler aradim geldigimden 13 yil sonra 4 cocugum olmustu... ikide biz 6 kisilik gurbet ailesi.... fazla es dost edinmedik.. nasilsa kalmiyacakti.. gözümüz türkiyedeydi.. oglumuz 3 yasini doldurdugunda döndük türkiyeye.... esim toparlanip arkamizdan gelecekti...cocuklarimiz türk egitimi terbiyesi ve görgüsü ile büyüyecekti..babalari daha almanyaya varmamistiki cocuklar sizlanmaya basladilar. arkadaslari vardi almanyadaki evi özlediler. ormanlari,daglari,yesilligi,arkadaslarini,konusmayi özlediler..fazla konusmuyorlardi türkiyede. birsey anlatmaya calissalar komik oluyordu.bakkala gidince pirinc yerine"amca pilav ver" yada yasli adam yerine "bu adam eskimis" demeleri herkesin hosuna gidiyordu. ama onlar dikkati cekmemek kabul edilmek istiyorlardi....
sonunda anladimki türkiye nasil benim dogup büyüdügüm yerse almanyada cocuklarimin dogup büyüdükleri kendilerini emin hissettikleri yerdi... 3 ay sonra bizde döndük..
birdaha dönmekten söz edilmedi... esimle bana yaz tatilleriyle avunmak düstü.. birde emeklilik umudumuz var o zaman istedigimiz yerde yasariz diyoruz.. diyoruzda....... cocuklarimiz torunlarimiz burda iken. türkiyede ne kadar kalabiliriz bilmiyorum.. 38 yil doldu almanyada..dogdugumuz yer icimizdeki sizi.özledigimiz yasamak istedigimiz yer. ama burasida doydugumuz yer. cocuklarimizin torunlarimizin ,anilarimizin oldugu yer..
ya ben ne diyecektim neler dedim?.. neyi nereye bagliyacaktim? kim konusturdu beni sabah sabah?:sinifsinif:

günaydin mersacigim. benimde fikre ihtiyacim var .isten sonra alisveris yapacagim. ne yapmam gerektigini bilmem lazim..
ayrica:::: bu alintinda güzel olmus.. benimkilere benziyor..kaydirigubbakcemile5

canlarım herkese günaydınlar güzel günler olsun diyetiniz sorunsuz gitsin inşallah

canzi canzi cok mutlu oldum adinizaaa..bu bebegi cok istediginizi bikac forum yazinizdan biliyordum .. allah saglikla kolaylikla elinize almayi nasip etsin opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

canım çok teşekkür ederim allahım inşallah isteyen herkese nasip eder şimdi kalp sesini duymadan daha kendimi hazırlamak istemiyorum 5 yıllık evliyiz 2 yıl önce oldu bir gebelik oda erken doğdu ondan sonrada korunma falan yok olmadı tüp bebek yapacaktık doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ondan sonra başlarız dedi bende buraya katıldım maddi olarakta biraz daha hazır olunca yapacaktık ama allahım şükürler olsunki doğal yoldan verdi inşallah sonuna kadar hayırla ve sağlıkla gider kucağıma alabilirim .

Sevgili Canzi, çooookkkkkk ççooookkkk tebrik ederim... sağlıkla, mutlulukla kucağına alman dileğiyle :)

canım teşekkürler aminnnn en büyük dileğim hayırlı sağlık evlat sahibi olmaktı allahım tamamını göstersin inşallah
canım çok sağolasın allahım bu uğurda mücadele eden herkesin emeklerinin karşılığını versin tez zamanda kucaklarını doldursun o kadar zorki beklemek ama sabır etemk büyük bir marifet allahım sabır edince mükafatını elbet veriyormuş 2010 5. takım hamilelik yılı olsun allahım olmayan herkese nasip etsin sağlıklısını hayırlısını
kendini fazla yorma canım bel ağrısı kötü sen inşallah mezun olacaksın canım ben inanıyorum diyetinde güzel gidiyormuş maşallah sana canım

ablacım biz hamile olsakta sizi yanlız bırakmayız bizde bir liste oluştururuz en az kim kilo alıyor delikafadulden allahım kim istiyorsa bekliyorsa nasip etsin bende çok bekledim ve acı yaşadım ama allahıma şükürler olsunki birgün bile isyan etmedim sonunda mükafatını görücem inşallah allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…