Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hediyelerimizi aldigimiz da yazarmiyiz buraya ?
simdi ben bunun icin kac kez carsiya giderim..en sonunda icimede sinmez..
illallah ettim kendimden:1closedeyes:
aynen aynen ben de kaç kere giderim kimbilir.. içime de çok zor sinecek atraksyon işte canım zemuszemus

pia bu ne helecan kiz? hehehehe sorma bendede ayni helecan.kaydirigubbakcemile5
valla reyhan ablacım takıma değişik bi hava getirdi bu çekiliş işi özellikle benim için kime çıktığımı bilmemek ayrı bir merak konusu..hayır rüşvet verecek bişey de yok ki kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar !!!!!!!!!!!!
melis in özel mesajını şimdi gördüm... çok ama çok heyecanlandım ben de şimdi.:)))
neyse fazla konuşmayayım,kim olduğu belli olur filan , oyarsınız beni :))
herkes aynı canım herkes kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese,
elişimin ipi bitti bir saat sonra falan onu almaya gidicem yürüyerek ama burası bir soğuk gece - lere düşüyor sıcaklık inşallah hasta olmam.. bi de bayram tatlısı düşünüyorum ne yapsam diye nette baktım ama hep aynı şeyler zaten bayram zamanı da yememek için yemin edicem başka çarem yok :sinifsinif:

kallisim bayramdan sonra şu örgü işine el atsak diyorum :hulya:

kallisim ilköğretimde tatil varmı bilmem ama anadolu üniversitesi 1 ARALIğa kadar tatilmiş haberlerde duydum
ilköğretimde yok galiba bulamadım bir yerde bilgi sabahta gökçe gitti dönmediğine göreakannehir diğerinide yollayabilirimdelikafadulden
üniversite bayram tatiline girdi şekerciğimdelikafadulden ayça dört dönüyor ödev yığmış hocasıkaydirigubbakcemile3

bijom benim okulu sevmeyen ufaklık söylenip duruyor kütahya bilecik tatilde arada kalan biz neden tatil değiliz diyekaydirigubbakcemile3
hımmmmCADIARZU 10-15 aralık sen dedin bende aralığın 2. yarısı düşünmüştüm yeniyla daha yakın diye yurtdışı bile olsa 10 gün civarı gidiyor mesela eskişehirden istanbula en geç 2 günde ulaşıyor ... siz bilirsiniz aralığın 1. yarısı veya 2. yarısı diyelim isteyen hangisini istediğini yazsın ona göre karar verelimopuyorumnanaktan
heyecanı hiç sorma kafamı bayağı meşgul etti ne olabilir diye kişiyide bilince daha bir helecan oldu sositososito hadi hayırlısı...

eski mesajları okumadan hemen bildiriyim durumumu dedim. şimdi de geçmiş haftayı okuycam hemen, tabii hala gruptaysam
papatyacım hoşgeldin takımdasın hala ama 2. vakada malesef diyeceğim üzülerek söylüyorum:kedi:

melise adres isim bilgilerini verebilmen için sana özel mesajla telefonumu yolladım bana bir mesaj yazıver bende melise yollayayım..
mesaj sayın 50 olmadığı için özel mesaj yollayamıyorsun...

ay yazarız Piacım yazarız delikafadulden nasıl esrarengiz yahuu burada ki nickinide bilmiyormusun melis unutmuştur belkiyerimseniben anlamadım ama belki başka anlamda esrarengiz dedin..
bir kaç kez çarşıda alacaksın demek soluğu kaydirigubbakcemile3

selam sekerler..
ya kallisim melisim valla yazdim bilgilerimi ama gitmemis demek tekrar yolladim melisim bir bakiver canim olmadiysa baska yol deniyelim.
pia bu ne helecan kiz? hehehehe sorma bendede ayni helecan.kaydirigubbakcemile5
amaninn herkes helecanlanmış bunu 6 ayda bir tekrarlayalım o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yada başka bir atraksiyon bulalımdelikafadulden
ayy kızlar !!!!!!!!!!!!
melis in özel mesajını şimdi gördüm... çok ama çok heyecanlandım ben de şimdi.:)))
neyse fazla konuşmayayım,kim olduğu belli olur filan , oyarsınız beni :))

oyarmıyız ne yaparız bilmem çikolatım ama kimden geleceğini bilmemek daha bir hoş oldu bijomun aklına sağlıknaniknanik

kallisim bayramdan sonra şu örgü işine el atsak diyorum :hulya:

tamam bijom aklımda olmasına rağmen buraya pek gelemediğim için ilgilenemedim... yarın yeğenimi yolluyorum ondan sonra bakarım ancak..

bende eşimi yolladım sabah mersine şakkıdı 2 günlüğüne.. 2 gündür işyerinden hiç rahat bırakmadılar dün yine gece yarısına dek işyerindeydi sinirini giderayak benden çıkardı yine of nefret ediyorum şu düşüncesiz hallerinden, ben başkasına kızdığımda hırsımı kimseden çıkartmıyorum :sinifsinif: yine kalbimi kırdı giderken birde yüzsüz yüzsüz takılıyor dargın ayrıldım hiç istemememe rağmen yani bıktım artık 20 yılı devirdik böylemi olması gerek bir insanın huzur ve sağlıktan başka isteyeceği ne var bunların hepsi bizde olmasına rağmen benim kocama batıyor huzur...:gitme:

bijom bizde bayrama belki ablama geçeceğiz kısmetse ama tam belli değil bende düşündüm değişik bir şey yapıp götüreyim diye ablam yapmaz bu tür şeyleri hazetmez yemekle uğraşmayı sevmez yani eniştemde değişik şeylere bayılır.. bulursan banada söyle delikafadulden bende bulursam yazarım sana..

hepinize günaydın iyi haftalar inşallah hepimiz sağlıklı bir hafta geçiririz ben hala toparlanamadım .o yüzdende fazla giremedim biraz geçmişi okuyim .çekilş belli olmuş az önce melis e adresimi verdimde adımı yazmamışım şimdide beklemem gerekiyor hemen özel mesaj atamıyorum.

günaydın arkadaşım .eşini bizim memlekete yollamışsın .belki iyi gelir 2 gün kallistem bazen kısa sürelerle evden ayrılmaları iyi geliyor .benimkide aynı aynen huzur batıyor .aa size söyliyceğim bişey var şimdi aklıma geldi kocam hafta içi istanbula gitti dr kontrolüne korneası tam ölmemiş kurtulma ihtimali varmış aralıkta 1 hafta hastanede yatacak istanbulda tedavi görecek bende en azından bununla mutlu oldum sizlerlede paylaşayım dedim.opuyorumnanaktan

mersacım hoşgeldin.. eşinin göz sağlığına sevindim canım bayağı üzülmüştük seninle çünkü en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur inşallah..

gunaydın herkese yenı bır haftaya daha baslıyoruz.cok guzel bır hafta sonu gecırdım ama vakıt bulupda bılg acamadım bıle.c tesı kadıkoye gıttım ama aytası almayı unutup geldım maalesef.yedıklerıme ıcdıklerıme cok dıkkat ettım.hersey gayet yolunda yanı

günaydııınnn
cumanız mübarek olsun umarım herkes güzel güzel kilocuklarını vermiştir bu hafta canlarım

sizinle mutlu bir haberimi paylaşmaya geldim
bugün oğlum 1 yaşına girdi :kedi:
canım çok sevindim allahım uzun ömürler versin senide özledik hiç uğramıyorsun buralara bebişini benim yerime öp canım kendine iyi bak.

canım afiyet olsun.ben şu farmviileye bir takıldım tam hastalık bu valla işin gücün arasında ben oturamasam bile aynen senin kızın gibi benimkilerde benim bahçeyi ekip dikiyolar .yattığım yerden bağırıyorum sebzelerim soluyor biri toplasın diye çok zevkli ama.aynen söylediğine katılıyorum güzel beslenemeyenler ne yapsın sen herkesin yerine yiyosun zaten dimi .valla şaşırdık aşı yaptıracakmıyız yaptırmayacakmıyız tutarlı bir bilgide vermiyorlarki.herkes kendi başına kaldı.

mersacım hoşgeldin.. eşinin göz sağlığına sevindim canım bayağı üzülmüştük seninle çünkü en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur inşallah..

saolasın canım gerçekten çok üzülmüştüm bu haber baya iyi geldi bizede.çocuklar nasıl sevindi .tekrar teşekkür ederim.

canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice yıllara inşallah.allahım mutlu sağlıklı uzun yıllar versin .ya şu aytaşını bende merak etmeye başladım istanbulda nerde satılıyor kızlareşim istanbula gittiğinde bende istiyim.chokolata girl çok iyi geldiğini yazmış.

kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce melise eksik mesaj göndermişim düzeliyim deyip tekrar yazdım bilin bakalım kime göndermişim. [COLOR="kaydirigubbakcemile2Red"]kendime.[/COLOR]

kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce melise eksik mesaj göndermişim düzeliyim deyip tekrar yazdım bilin bakalım kime göndermişim. [COLOR="kaydirigubbakcemile2Red"]kendime.[/COLOR]

:roflol::roflol::roflol: ay mersam yaaa bende yapıyorum bazen özel mesaj kutsunda tıklıyorum yanlışlıkla:roflol: bekleyemeyeceksen ben vereyim adını melisea.s

günaydinnn..
cedricim bugündü galiba evlilik yildönümünüz. bende candan kutluyorum. birlikte saglikli anlayisli ve mutlu nice yillar diliyorum..
valla sekerler ben aytasimi hergün takiyorum. her aksam cikarip ayisigini görecek sekilde penceremin önüne koyuyorum. sabahlari dualarla takiyorum. ilk geceside topraga gömdüm hatta bir arkadas elledi diye ikinci gecede topraga gömdüm. amma elle tutulur bir degisiklik olmadi bende henüz. ama kallisim söylemisti ilk günler ters tepki bile verebilir diye. ben ümitliyim gelismeleride mutlaka yazarim..
mersacigim esinin rahatsizliginin korktugunuz boyutta olmadigina sevindim. a.s.

cedricim hafta sonunun güzel geçmesine sevindim canım...meraklı meloş olarak aklımdaydın nasıl geçecek diye :)) geçen yıl ki krizde bir anı olarak kalır artık.. birde şey yaa 300 gramıda verdin miyerimseniben

mersa bende dün eksik mesaj göndermisim melise bu sabah uykumda aklima geldi paldir küldür kalkip acele yazdim melisin özeline ama ben kime gönderdim uyku sersemi bilemem. valla birinize geldiyse bir kontrol edin melise ulastiralim olurmu?

Günaydınlar.

Cedricim bugün çok güzel geçer inşallah canım ve dilerim ki 2 li rakamlara inmişsindir de moralin düzelmiştir...
kallıstecıgım evet artık ıkılı rakamlardayım.hersey cok yolunda.cok tesekkur edrım hatırladıgın ıcın.
bu sabah ozel msj mda gordugum kısı benı o kadar cok mutlu ettıkı.dun aklımdan gecen kısı ustelık.sımdıden benı gulumsettı bu olay tekrarlayalım gercekden.kallıstem kucuk kızına hak verdım.hep kar yagsın okull tatıl olsun ısterdım hıc denk gelmemısdı.sonra son sınıfdayken fınallaerde calısmadıgım bır ders vardı sabah nasılolsa kalırım dıye yavas yavas hazırlandım yurtdan cıkdım kar yagmı sgece ve unv 3 gun tatıl olmus.o andakı sevıncımı hala unutamıyorum.
kallıste kızınla ılgılı bır sey soyluycem.ben unv dede 4 yıl boyunca ıc mımar lık ogrencılerıyle kaldım en yakın arkadasımda ıc mımar.onların derslerı ınanılmaz agır.1 hafta hıc gece uyumadan calısdıklarını bılırım.maket basında uyuduklarını.zor bır bolum ama cokda keyıflı.mezunoldukdan sonra da hıc ıssız kalmadılar.keyıflı ve tatmın edıcı ıslerı var her anlamda

mersa cıgım gecmıs olsun.umarım amelıyatıda ıyı gecer ve hersey yoluna gırer

cok tesekkkur ederım mersa.inan ben tam olarak nerde satıldıgını bilmiyorum.bahariyede okan çarsisindakı tascılara bakıcakdım ama unutmusum.kallıstem bı kez dah tarıf eder rıca edersek.onun bılgısı daha guvenılır olur bu konuda
cok tesekkur ederım reyhan ablacıgım.ins temennılerın dogrultusunda olur yıllar.sınavın ıcın cok mutlu oldum süpersın ablacıgım
kallıste cmartesı sabahı vermıs olarak kalkdım cunku gece müshil icdim.yanlıs bısey ama oyle yapdım ısde.gecen yılkı krız ıyıkı olmus dıyorum sımdı bu sayede zayıflamaya karar verdım ve gayret ettım

bana gelmedı ablacıgım

reyhan ablam günaydın aytaşın umarım işe yaramaya başlar artık ( sen umudunu kaybetme dahada olmazsa biz yollarız buradan alıp sana...

cedricim demek kalbinden geçen kişiymiş benimde tahminim var sana çıkan kişiyle ilgili ama herşey sonuçlanınca bakalım doğrumu tahmin ettim yanıldımmı acaba..

kızımın ben bölümü değilde hocasının tavırlarından ağır olduğunu sanıyordum söylediğin iyi oldu hocamıza söylenip duruyordum uykusuz kalıyorlar hemde nasıl dediğin gibi hiç uyumadan gidiyor bazen bazende çizerken vücudu isyan edip sızıp kalıyor ama notları şu ana dek hep yüksek tutmayı başardı inşallah değişmez...

olmazkı kalıstem sen tahmın etmısın.ıcımdekı ses diyorkı dogru tahmın ettınbuyrunnnnnnnnn.ben bırı aynı odada olmak uzere 6 ıcmımarla 4 yıl yasadım.bence cok zor bir bolum .ama cokda keyıflı.sımdı elle cızıp ogrenıcekler ama sonrasında programla cızıyorlar zaten.bıde masrafı cok bır bolum.kagıdı straforu aydıngerı rapıdosu bı ton malzemesı kıtabı dergısı var.benım oda arkadasım ılk okula geldıgımızde 48 bedendı .yarıyıl bıttıgınde 42 beden.sen dusun yanı yemek yemeyı bıle unuturdu ama kızının avantajı yetenek sınavıyla kazanmıs olması.yanı el yatkınlıgı var.bızım unv de oss ıle alıyordu o yuzdende cok zorlanıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…