Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en son fotoyu aleyna çekmiş hemde amatör bir makine ile :)) kızlarda şaşırdılar

ayçanın gözlükler nasıl ablam ben koptum yaa deli mannak şey

ay allahim senin kücükteki marifete bak masallah kallisim. valla ben hala foto cekemiyorum.
yok melisim siyah beyaz olan foto yegeni kallisin büyük gözlüklü olanda büyük kizi..kaydirigubbakcemile5

çok ciciymiş hepsi içime gençlik aşıladılar opuyorumnanaktan (ben de yaş geçmiş iş bitmiş gibi konuştum uyukum var ondan herhalde) :)

iyigeceler arkadaşlar,
bu akşam programım vardı, öğretmenler günü dolayısıyla .. B.çekmece Orduevi nde güzel bir öğretmenler günü programı yaptık.annemler de izlemeye geldi,güzel bir akşamdı... Bu arada İst da beni dinlemek isteyen olursa, B.çekmece Orduevi yeni mekanım,çok da hoş bir yer. Beklerim...
Kızlar sağlıklı beslenmemden hiç bahsetmiyorum,iyi gidiyor... hiçbirşeyi yerken aşırıya kaçmıyorum. Salatada bile... herşeyden kararında iyorum ve mutluyum diyet yapmadığım için . Ama spora birtürlü başlayamadığım için çok yavaş gidiyor,sinir oluyorum kendime. Ya "eve alma koşu bandı,kullanmazsın" diyenleri şimdi o kadar iyi anlıyorum ki.. o orda duruyor,ben ona bakıyorum o bana..ne olacak böyle offf pofff klava:

kokoş kokoş ne buldularsa alıp yola çıktıar elbiseler şallar ne deli pozlar çekmişler ama resimler çok büyük diye çok zor yükleniyo..
kallisim bayıldım fotoğraflara, çok profesyoneller.. kızlar ayrı bir harika! ayy rengarenk,bayıldım bayıldımmmmm zemuszemus
geçmiş olsun canım,ne olmuş sana böyle... senin kafana taktığın birşey mi var? öyle derinden yani... genelde bildiğim,bu tür durumlarda böyle şeyler olabiliyor...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy amma güldüm... ne var ne yok topladık geldik demişsin ya:)) sanki seferberlik ilan edilmiş :))
evet cnm ben resmen çocuktum ama 3 teyzem olduğu için onlardan duya duya alışkındım,çok korkmadım öyle...

çikolatım kızıma sordum kadın erkek hiç farketmez hepsi işime yarar diyor naniknanik ben sana tel ile adresimi yollayayım.. teşekkür ederiz şimdiden..

tamam o zaman canım,sen yolla adres ,isim,telefon.. ben bayramdan sonra toparlar gönderirim inş...

Allah kavuştursun bijom,sağlıkla yerlerine ulaşsınlar inşallah...

heyecanla başarı hikayeni bekliyoruz,canım benim opuyorumnanaktan

canlarım günaydın sizlere çokkkkk güzel bir haberimm varrrrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMM

allahım sonunda bana bugünü yaşattı inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim çok mutluyummm rüyada gibiyim

canzı tebrık ederım saglıkla al kucagına.arkadaslar bugun bayram tatılı ıcın sehır dısına gıdıyorum sımdıden herkese ıyı bayramlar

canzii çok mutlu oldum yaaa maşallah allah tamamına erdirir ihşallah yaaa.

kallisim bu arada ne resimleri yaa ben görmedim yaa

günaydinnnnn.
ayyyy habere bak canzi tebrikler güzelim. saglikla al bebegini kucagina insallah. cok cok sevindim.
hayirli yolculuklar cedricim canim benim..
mustangim dün kallisim yegeni ile büyük kizinin resmini koymustu son fotoyuda en kücük cekmis ama cok profesyonel renkler manzarayi harika yakalamis

Canziiiiiiiii... Bu ne güzel bir haber böyle. Tebrik ederim canım benim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim çok opuyorumnanaktan

canzii çok mutlu oldum yaaa maşallah allah tamamına erdirir ihşallah yaaa.

kallisim bu arada ne resimleri yaa ben görmedim yaa

Canziiiiiiiii... Bu ne güzel bir haber böyle. Tebrik ederim canım benim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim çok opuyorumnanaktan

canlarım benim hepinizden allah razı olsun hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi allahıma şükürler olsun ki gerçekleşti şimdide sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin darsı olmayan isteyen herkesin başına

canzicim yaaaa çok ama çok sevindim canım sağlıklı hamilelikler dilerim sonrada inşallah en sağlıklı biçimde doğum tabiki şok oldum görünce bu haberia.s. çok sevindim canım... içimden kız diye geldi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

mustangım bizim yeğenin bide ayçanın deli fotoğraf çalışmalarından alişin yakaladığı bir kareydi sana msnden yollayayım canım benim şu an bozulmaya yüz tutmuş zor açtığım pcden yazıyorum diğerindede ayça çizim yapıyor mümkün değil foto yüklenmez...

cedricimde yine gezmelere gitmiş güle güle hayırlı yolculuklar... benimde koca sabah aradı geldim ben hayatım diye bu adamı öldüreceğim ayça çok gülüyor halimize:roflol: trip baba delü anne diyor:roflol:
neyse kaçayım sonra ayçanın işi bitince yine gelirim..belki bayrama gideriz diye ablama başladığım resimleri bitirmeye çabalıyorum:icecream:

canım ablacım çokkk teşekkür ederim rüyada gibiyim inşallah kalp sesi ve bebişimi görünce tama emin olucam hamileliğimden allahım ilk adımı yaşattı ya gerisi allahın izniyle gelecek inşallah benimde içime kız doğuyor ama bakalım ablacım hayırlı sağlıklı olsunda başka hiçbirşey istemem

İİİ aperim size hemen resimleri açıklamışsınız:)) hahaha saol annecim saol kallisim ya sizlere bugun mailme gelen güzel ve anlamlı bir şiiiri paylaşmak istiyorum.

devamlı değişen müfredat ile,

kafası karışan bir bedenim ben.

çırpınıp bir şeyler vereyim diye,

eriyen, tükenen ve bitenim ben.

tatili herkesçe dile dolanan,

geçim derdi ile aklı bulanan,

susuz, yolsuz dağ köyüne yollanan,

itiraz etmeden de gidenim ben.

8-5 memurun gözüne batan,

kimisine göre yan gelip yatan,

ayın 15inde maaşı yatan

ekdersi 10 gün geç ödenenim ben.

ilim düşmanıyla muhatap olup,

gençliği bir dağın başında kalıp,

her eylül ayında umutla dolup,

sonra yavaş yavaş tükenenim ben.

kırtasiyesini kömüre veren,

temmuzda zam alıp dilime giren,

aralık bitince murada eren,

ocaktan ocağa sevinenim ben.

bir harf vermek için filim çevirip,

öğretince çocuk gibi sevinip,

8 ay uğraşıp dönüp devinip,

10 dakkaya teftiş edilenim ben.

kimsesizim, ağamda yok dayımda,

bir seçimde varım bir de sayımda,

senede bir defa kasım ayında,

yalandan kıymeti bilinenim ben,

bir garip memurum öğretmenim ben.

canzi canzi cok mutlu oldum adinizaaa..bu bebegi cok istediginizi bikac forum yazinizdan biliyordum .. allah saglikla kolaylikla elinize almayi nasip etsin opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

chococumm ben istte olsaydim kesin gelirdim.. burdaki videonu izledigimde sana eslik etmistim .. harikaydi.. muzigin her dalini severim dinlerim .. metal müzikten etnik müzige
zaman zaman fasillar yapariz abimle.. ben sesi güzel olmayip herseye ragmen söyleyen en sinir bozucu tipler varyaa onlardanim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bir özlemm var icimdeee uzaklaraa dogruuuuu
engin denizlere sa naaaaaaa
vee askii-mizaaa
sisli bir maziden uzaktaa --- yalnizca sana yakin
gönlümun dalgalarindaaa
sev gin kal siiiin
bitmeyen rüyalarimdaaaa
hep
sen
varsin

(bak simdi ben burda yaziyorum ya aslinda söyliyerek tab düsüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

supersin kiiiz :) Valla yolun duserse gel beraber soyleriz guzel sarkilar,ins :)

bayildim vallahi mustangim, vah vaaaaah dedim okurken,canim ya :) super siir!

:gitme::gitme: annemler gitti :sinifsinif::sinifsinif:

canim benim... ne desem bos,bunun ne demek oldugunu ancak sen anlarsin,ben oyle bir durum yasamadim tabi... ama yillar once,ortaokuldayken 2 sene teyzemde kalip okula gitmistim,ben fethiyede annemler istanbulda... teyze de olsa yabanci ev,anne evi gibi olmaz ki.. hem oyle bile olsa,mesaqfe fazla, o yasta annecigimden uzak kalmak nasil da koyardi.her gece aglardim ...seninki baska tabi ama az bucuk anliyorum seni bebegim,dilerim temelli kavusacagin gunler gelir,ya siz istanbul a ya onlar kutahyaya gelirler...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…