- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.741
Aaaaa
Petii
bana da 64 olana kadar yok kaçamak bak ne kadar adilim :))) hiç başkaları gibi yarım lahmucuna ceza kesip pastanın 4 te 3 ünü yutmuyorum :)))) anlayan anladıııı :)))))
aayyy yesinler havanı lahmacun banaydı galiba:)bana da 64 olana kadar yok kaçamak bak ne kadar adilim :))) hiç başkaları gibi yarım lahmucuna ceza kesip pastanın 4 te 3 ünü yutmuyorum :)))) anlayan anladıııı :)))))
Yok kız yanlış anladın.Diyorki yarım lahmacuna ceza kesipte 3 dilim pasta yiyenler gibi değilim diyoaayyy yesinler havanı lahmacun banaydı galiba:)
Yok kız bak gör yaza hepimiz fit olcazzz...en iyi biz ölelim açlıktan kızlar başka türlü olmıcak bu iş
coğrafya mı çalışıyosun senkutuplardan uzunsa ekvatordan ince gözükür :))))
bizim gibi değeel yane... kutuplardan basık ekvatordan şişkince :)
tatlım sporda olsa 40 beden olsun nere 38 oluyosun ben kaç yıl lisanslı voleybol oynadım 62 lerde geziyodumda 40 bedendim.. fazla spor kas yapar hatta şişirir yeri gelince .. spor olamaz kemikleri ince desem o da olamaz 1 cm mi eni kemiklerin ?Çok da değilmiş boyu..Hatta kısa bence
Ama spor demekk
anladım canım :)Yok kız yanlış anladın.Diyorki yarım lahmacuna ceza kesipte 3 dilim pasta yiyenler gibi değilim diyo
olursun tabi tatlım yeterki iste sen başarırsınaayyy ağzından bal damlıyor inşallah bakalım
haha ay benimde aklımdan o geçti 46 bedenleri atsam olmazmııo kotu asla vermem kimseye :))) zayıflıcam ben....
afiyet olsun tatlım iyi yapmışsınyok canım..ocakta tavada ızgara gibi yaptım..
inşallah vericem o üç kiloyu. önümüzdeki ayın sonunda 78 i göresim var :)senin kilonda lahmacun kacamak, hatta tatlım sen 70e inene kadar patates de kacamak senin icin, karatay lahmacuna laf etmiyo diye kacamak degil diyoruz bazen ama ben hep ceza yazdım lahmacuna, tabi bi baklava muamelesi gormuyo meerak etme
valla inan bana senin kilonda 3 kilo vermek mucize degil, biraz dikkat biraz spor rahatlıkla verirsinkendine hedef koyarsan ilk haftalarda iyi verirsin, sonra zaten gr gr gidiyo hain kilolar
boyu da 162 imis
Ispanaklı herşeyi çok severim yaa
ıspanaklı bide yağsız olunca kızmıcam hadi bu günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?