- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.621
Dis bugayi diyede bilini bbeklrin disi cikinca falan yaparlar evet ucunu haslayip karistircam yag tuz falan yokÇok güzel canım.
Bilmemki hiç yemedim bu üçü haşlanıp öylemi yeniliyo başka bi işlem varmı...
Bak sana ne diyecem fasulye yerine yeşil mercimek haşla..Dis bugayi diyede bilini bbeklrin disi cikinca falan yaparlar evet ucunu haslayip karistircam yag tuz falan yok
yoğurt kürü mü?Dis bugayi diyede bilini bbeklrin disi cikinca falan yaparlar evet ucunu haslayip karistircam yag tuz falan yok
Ayy çok severim üzerine ceviz harika olur.Ama biz fasullye koymuyorduk.Dis bugayi diyede bilini bbeklrin disi cikinca falan yaparlar evet ucunu haslayip karistircam yag tuz falan yok
bak bende onu diyodum cok severim hafta sonu yapayım hattaBak sana ne diyecem fasulye yerine yeşil mercimek haşla..
Koyu bir ayranla karıştır ye öğlen akşam ne dersin?
Sade yeşil mercimek mi koyuluyorbak bende onu diyodum cok severim hafta sonu yapayım hatta
Yap yap...bak bende onu diyodum cok severim hafta sonu yapayım hatta
Nohut yeşil mercimek buğday hepsini haşla koyu kıvamlı ayranla karıştır soğuk çorba gibi ye..Sade yeşil mercimek mi koyuluyor
Bak sana ne diyecem fasulye yerine yeşil mercimek haşla..
Bugday, yesil mercimek, nohut haslanıyor. koyu kıvamlı ayranın içine. Birde salatalık rendele. Bol naneli oh misSade yeşil mercimek mi koyuluyor
Zayıflatıyormuş ödemi atıyormuş. Sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte bir bi kase soğuk tüketiliyor. akşam 6 da son.bu ne iş yarıyor ki? zayıflatıyor mu bende yapiim :)
Simurg yazmış alta kahvaltıdan sonra 2 saatte bir küçük bir kase yiyorsun ne zaman yapsam en aşağı 600 gr eksiltir.bu ne iş yarıyor ki? zayıflatıyor mu bende yapiim :)
Simurg yazmış alta kahvaltıdan sonra 2 saatte bir küçük bir kase yiyorsun ne zaman yapsam en aşağı 600 gr eksiltir.
Ama vücut alışmayacak arada yapacan..
Onu Yaomistim ben ya tiksindim ondan ama iyi kilo verdiriyiBak sana ne diyecem fasulye yerine yeşil mercimek haşla..
Yogurt kuru degil canimyoğurt kürü mü?
Bende cok seviyorum bizde leblebi sekeri koyariz:)Ayy çok severim üzerine ceviz harika olur.Ama biz fasullye koymuyorduk.
Bende de 700 grm gitmisti ama ben zorlandim yerken tika basa yediriyo acikmasan bile mecburi yaniSimurg yazmış alta kahvaltıdan sonra 2 saatte bir küçük bir kase yiyorsun ne zaman yapsam en aşağı 600 gr eksiltir.
Ama vücut alışmayacak arada yapacan..
Eee ya o zaman tutanmı var bacım ama mutlaka o mor çaydan iç ok?600 gr demek 65 demek benim için bacııım :))
O zaman dediğin gibi yap bakalım ne olacak..Onu Yaomistim ben ya tiksindim ondan ama iyi kilo verdiriyi
Eee ya o zaman tutanmı var bacım ama mutlaka o mor çaydan iç ok?
O zaman dediğin gibi yap bakalım ne olacak..
Neyse riske atamadim simdi baska seyler dsumuyum:)Eee ya o zaman tutanmı var bacım ama mutlaka o mor çaydan iç ok?
O zaman dediğin gibi yap bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?