- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.581
Tatlım bu gece yatarken yarım litre su kaynat çukur kaba koy içinede bir tatlı kaşığı viks koy başına yakın yerde dursun rahat uyursun inşallah.genzim tıkalı ya uyu uyan uyu uyan öksür yat :))) bi de tv açık kalmış kafam kazan olmuş :)))
Geçmiş olsun canım..selam fıstıklar,
dün gece sporumu bitirdikten hemen sonra daha duşa bile giremeden kızım uyandı ateşlenmiş, aksi gibi oğlum da hastaydı yemekten önce uyudu hiç kalkmadı, gece bizden bugün pek uraz sıkıntılı geçti. Sabah ikisini de okula göndermedim, o yüzden çok gelemem bugün. Öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz
dün gece 4 mil leslie yaptım, gündüz de oryantal yapmıştım yarım saat( bu arada mezdekede oryantal de iyi kalori harcatıyor)muska77 , @kollontai
Goji hariç 70i geçmiyor..Arkadaşlar benim menüm bugn bi acayip oldu yaamuskam sen bi el bakim bu fatsecret yanlış mı hesapladı bana bi kb sini hesaplasana menümün çünkü kaloriyi çok düşük kb sini çok fazla çıkardı
muska77
Sabah: 1 simit
Öğlen: Beyaz Lahana+ Havuç+ Haşlanmış Tavuk+ Light Yoğurttan salata + yarım galeta (tahminim 30-40 gr)
Akşam: Öğlenkinin aynısı galeta yok
Aralar: 1 bardak nescafe 2in1 +gojiberry (yarım avuç)
Kesinlikle..hurafe para tuzağı :)
Geçmiş olsun canım..
Goji hariç 70i geçmiyor..
Onunkinide bulamadım ya
Tatlım bu gece yatarken yarım litre su kaynat çukur kaba koy içinede bir tatlı kaşığı viks koy başına yakın yerde dursun rahat uyursun inşallah.
O zaman Gayet iyi..goji dukanda serbest.. kb si azdır onun yani
Ben ilaca pek taraftar değilim onun için böyle şeyleri çok araştırırım..denerim onu da ayyy daha neler öğrencem senden kim bilir kııız öpiciğiiim
Vay maşallah bi efsanevi bilgi daha geldi :))Tatlım bu gece yatarken yarım litre su kaynat çukur kaba koy içinede bir tatlı kaşığı viks koy başına yakın yerde dursun rahat uyursun inşallah.
Vay maşallah bi efsanevi bilgi daha geldi :))
Ben ilaca pek taraftar değilim onun için böyle şeyleri çok araştırırım..
Yardım edebiliyorsam ne mutlu bana..
Vay maşallah bi efsanevi bilgi daha geldi :))
Aynen bende. Al bi bilgi daha..Allah razı olsun beybi.... ben de ilaç sevmeyenlerdenim... evimde bir ağrı kesicim var onuda dişim ağrıdında aldıydım .... birde c vitamini şu suda eriyenlerden onlarıda gazoz niyetine :)))
Aynen bende. Al bi bilgi daha..
Dişin ağrıdığında tane karanfil koy dişine..
Çok araştırıyorum ve sadece uygulayıp fayda gördüklerimi yazıyorum..Masallah muska aktarligin kitabini yazmis gibisin:)
Ozsman banda bibtavsiyen olabilir belki bebeklerde ishale ne iyi geliyo biliyomusunÇok araştırıyorum ve sadece uygulayıp fayda gördüklerimi yazıyorum..
Kaç aylık?Ozsman banda bibtavsiyen olabilir belki bebeklerde ishale ne iyi geliyo biliyomusun
21 aylik canimKaç aylık?
Haşlanmış patates çok iyi gelir canım ez püre gibi sadece azıcık tuz at başka bişey koyma tek onu yedir..21 aylik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?