- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.241
Gördümben korkuttum onu :)
en güzelii....
leslie 3 mil cnmSpor varmı ablam?
Hi hii evet yemiycem simdiki gozumun acligi resmenCozutmaz cozutmaz ben güveniyorum ona..
Dimiycfa ??
Tamam ablacı 3 puan yazdım..leslie 3 mil cnm
ooo super ne güzelTamam ablacı 3 puan yazdım..
Biraz daha zaman ver abla daha yeni yeni etki ediyordur sporun..ya spor yapıyom hepte incelme yok gibi azmı yapıyorum acaba haftada 3 gün leslie
anladım sabır yaniBiraz daha zaman ver abla daha yeni yeni etki ediyordur sporun..
Aynenanladım sabır yani
Yok burnuma sürmem ya,hadi bakalım 65,1 i de görürüz inşallah...60 ı da....
benim gibi burnuna sürme sakın çok yakıyo :) boynuma sürdüm ben komple....
Aha valla mı ya? BilmiyodumCanım siteden başka siteye yönlendirmek yasak.. Bir günlüğüne yasaklanabilirsin her an haberin olsun
Ayyy bilmem ki ne yesem kacamagımda?Sen ne yiyecen kuzum.
Az daha gelmezsen olacağı o haberin olsun canım.Merhaba arkadaşlarım, ben yoğunluktan hic katilim gosteremedim 1 haftadir. Gruptan kovulmadim degil mi inşallah?
Cok hakli olabilirsin canim benim ama gercekten buraya yazmak mumkun olmuyor bazen. Daha dikkatli olucam bundan gayrı.Az daha gelmezsen olacağı o haberin olsun canım.
Çok iyi olur canımcım..Cok hakli olabilirsin canim benim ama gercekten buraya yazmak mumkun olmuyor bazen. Daha dikkatli olucam bundan gayrı.
Şeyyy kemm kumm saglik sorunlarim var bugünlerde o yuzden kilo durumum stabil görünüyor bugün itibariyle.Çok iyi olur canımcım..
Bu arada kilon ne durumda?
Yarın bizim listedesin sanırsam.
Gözünü sveyim artı neyim çıkma..Şeyyy kemm kumm saglik sorunlarim var bugünlerde o yuzden kilo durumum stabil görünüyor bugün itibariyle.
Menüm
7,45
2 dl kepek ek./2 ymurta/1 kka peynir
14,00
2 elma
16,30
2 elma
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Bu menüylede eksi çıkmazsam kusana kadar yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?