- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.261
sporum bitti ama bi karar verdim artık hergün leslie yapıcam yürüryüşü sabaha alarak kocaman göbişimi eritmem şart valla kuzum fena kızar görünce
Ekmek olmadan asla!ahh yavrıım elma elma elma.... kötü beslenmişsin... çorban nerde senin... hadi detoks olsun bari ... hayır madem detoks yapçan bari bir güncük ekmek yemeyeydin....
aynen acımazhasta yatağından sana jillian yaptırır valla....
Ekmek olmadan asla!
Ya zaten bozuğum bugün dokunma ekmeğime!
Dokunma kepeğime!
Hepi topu 2 dilimcik yedim sabahın kör saatinde....
Ya berbat hissediyorum kendimi hastamı olcam ne..
Bozulmuş süt gibiyim
bünyen zayıf düşmüştür moralni yüksek tut enerjini geri al canım.Ekmek olmadan asla!
Ya zaten bozuğum bugün dokunma ekmeğime!
Dokunma kepeğime!
Hepi topu 2 dilimcik yedim sabahın kör saatinde....
Ya berbat hissediyorum kendimi hastamı olcam ne..
Bozulmuş süt gibiyim
Eğer zor olmazsa yürüyşü akşam yemeğinde sonra yap daha çok yağ yakıormuş...sporum bitti ama bi karar verdim artık hergün leslie yapıcam yürüryüşü sabaha alarak kocaman göbişimi eritmem şart valla kuzum fena kızar görünce
Verecen tabi muskada akılmı kaldı.bana da bak hele adam olmuşumdamuska77 ye akıl veriyom pehhh ukelaa dümbeleğee....
Azıcık bişey etmez. Cuma günü yersin.Akşama da yoğurt dengeler.Hepsinden azicik yiycektim zati:)
tmm canım tşkler öğüdünü tutucamEğer zor olmazsa yürüyşü akşam yemeğinde sonra yap daha çok yağ yakıormuş...
Verecen tabi muskada akılmı kaldı.
Beyin yağ dokusu ya bu kadar kiloyla onunda yarısı gitti galba
Öylede dikkat ederimki benimhiç hasta olmamam lazım aslında..eyyvahh sendemi... önlemini al hemen sıkıca giyin.... hep havalardan güneşli diye aldanıyoruz ama ısıtmıyor...
Tamam denerim nasıl olcaksa 4 elmayla moral yükselmezki yabünyen zayıf düşmüştür moralni yüksek tut enerjini geri al canım.
Öylede dikkat ederimki benimhiç hasta olmamam lazım aslında..
Tamam denerim nasıl olcaksa 4 elmayla moral yükselmezki ya
İçiyorum elmde şu an..yarın tartıda düzeli morelin.... yeşil çay iç sıcak bişi iç bari....kahve iç veya....
İçiyorum elmde şu an..
Su yeşilçay kahve ıhlamur
Dönüşümlü...
Midem bulandı yaw..
muz ye bir tane iyi geliyor endorfini serbes bırakıyomuş yani mutlu ediyorÖylede dikkat ederimki benimhiç hasta olmamam lazım aslında..
Tamam denerim nasıl olcaksa 4 elmayla moral yükselmezki ya
Yiyemem yassahbi dilim daha ekmek ye geçer :))
Evde muz yok ayy ne sevimsiz oldum böyle dimi..muz ye bir tane iyi geliyor endorfini serbes bırakıyomuş yani mutlu ediyor
çokta sevimlisin aslındaEvde muz yok ayy ne sevimsiz oldum böyle dimi..
Evde muz yok ayy ne sevimsiz oldum böyle dimi..
Teşekkür ederimçokta sevimlisin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?