Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dıt!
Sen yidin...

Zaten buralarda istesem de met helvası bulamam ki muskam

Bu arada gittiğim markette brokoli ve karnabahar bulamadım mantarlı tavuk yapicam yaninda ayran

Kızlarr hazırmısınızzz.. Kilomu söyliyim mi???

Oooo kaptan ket vurmasa baya meraklandıracaktın bizi valla kupa maçı izler gibi bekledik kilonu bugün neyse ki gol geldi

Biraz merak edin derdim ama şimdikaptan tekmeyi vurmasın malum yerlere

Kaptanım yüzdeyi bilmiyorum ama ebrunun gramını yanlış yazmışsın 0.2 olacak

kızlar kolantinin verdiği kilo yüzde yok düzeltin bilginiz olsun alıntıda çıktı tövbe paylaşımda yoktu biraz önce

muska77 menüm:
1 bardak limonlu su, 1 kuru incir, 1 ceviz içi
Kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, 1 kk süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 kucuk salatalık, 2 dilim cavdar ekmegi, 1 cay kasıgı bal ve tereyagı, 3 fincan yesil cay
Ogle: 1 kase yulaf kepegi ve nesfit yarım yaglı süt ile, 2 minik yulaflı ve muzlu kurabiyelerimden
Aksam: 1 kase ezogelin corbası, 2 dilim kadar karnabahar pizzası (şimdi pizza deyince piranhalar gene atlar, alt tarafını hamur degil karnabahardan yaptım, yumurta ve peynir ile. üzerinde de salcalı sos ve biber, sogan var. diyete uygun yani ), 1 bardak meyve suyu (bu kacamak mı sayılıyor??)
Su: 2.5 lt
Spor: henüz yapmadım ama 1 mil Leslie, Jillian level 1 ve 10 dk Tiffany yapacagım.

Meyve suyundan emin olamadıgım icin puanım 2 ya da 3 ?

Bilmem şekerlimiydi?

kızz o meyve suları ne kadar zararlı aşk olsun içme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…