- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.801
Bende bekleyeyim o zaman ekstrana göre puan yazayım..Selam kızlar
Şimdi geldim tam 1,5 saat bankada kuyruk bekledim, müdürle kavga ettim sonra da genel müdürlüğe mail attım. Kafayı yiycektim. Bugün menü diye bişey olmadı karıştı yine :) sabah şekerim düştü çok fena
muska77
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
4 zeytin
çay
ara
1 ponçik( hani şu pastanelerde poşetlere 10-15 tane koyulan küçük sandviç ekmekleri var ya onlardan)
ara
1 biber dolma
ara
1 dilim pizza
akşama da dünkü yemekler var bir çorba ve salata ile geçiştiririm ama ekstra bişey olursa yazarım.
su şu an 1,5 ltdeyim
spor sabah 35 dk oryantal 10 dk tifany yaptım akşama leslie yapabilirim.
O zaman kaçamak yapayım hemen
Ben onu kaçamak diye yemiş idim..
Karnabahar kaldıysa karnabaharlı omlet yap..
Şaka kız doydum çok şükür daha yemem bişey bugün..bak yaptın yaptın 4 çorba yicez ona göre sonra ağlama :))
Selam kızlar
Şimdi geldim tam 1,5 saat bankada kuyruk bekledim, müdürle kavga ettim sonra da genel müdürlüğe mail attım. Kafayı yiycektim. Bugün menü diye bişey olmadı karıştı yine :) sabah şekerim düştü çok fena
muska77
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
4 zeytin
çay
ara
1 ponçik( hani şu pastanelerde poşetlere 10-15 tane koyulan küçük sandviç ekmekleri var ya onlardan)
ara
1 biber dolma
ara
1 dilim pizza
akşama da dünkü yemekler var bir çorba ve salata ile geçiştiririm ama ekstra bişey olursa yazarım.
su şu an 1,5 ltdeyim
spor sabah 35 dk oryantal 10 dk tifany yaptım akşama leslie yapabilirim.
Yap hadi benden izinO zaman kaçamak yapayım hemen
Ben onu kaçamak diye yemiş idim..
Şaka kız doydum çok şükür daha yemem bişey bugün..
Yok anam daha bişey yemem limonlu sodamıda içtim ohhh.Yap hadi benden izin
Ama abartma gene de ne olur ne olmaz
Bende hazırım efem..bu gün bende kapadım dükkanı gari.... çorba gününe hazırım.....
Evet :)))Ay vbu bendende deli..
Çıktımı bari..
Böbreğimi aldırayım canımm. Ne de olsa yaşarım.9.takım genel ortalama: 1.139
Ohaaaa yani!ebrusonmez yetismemiz icin ne gerekiyorsa yapıyosun, artık bacagını mı kesersin göbegini mi bilemicem
Ayyy sağol rakibemmm..Yuklenmeyin benim rakibeme zavallim kilo vermek icin oruc tutuyo daha napsin:))) hemde tek ogunle ebru gibi yapaydik bizde simdi birinciydik
Yok yaa duymamıştım.ay çatlak duymadınmıda googlede arattın
Kızlar yazmayı unuttum kahvaltıda dün akşam yemediğim tatlı vardı 1 tane çikolata kaplı pişmaniye...
Dıt!ay en sevdiğim şeysaray helvası derler bizim orda bi de met helvasını çok severimmmm
Kaç yaşındaydı yaramazValla bende pizza yedim sabah esim gecen soyledi bende buzluga attim cuma yerim diye sabah yedim:))) oglende cigkofte yaptim oglumla yaparken yedik bi guzel:)) ohhh tabi heryeri batirdi oglum bi tavana yapistirmadigi kaldi kofteleri:)
Cocuk işi biliyor yaniiaaa asıl tavanda denenir o :)))
harikasın yaaaa deli
Allah iyiliğini versinGooglede arattım yaa :))
kız sen beğenmiyosundur öyle deme, hayat dolar insan senle ömrü uzar :))mart gelmiş neyime :))) yarim mi var sanki.... yazın daha bi acıklı oluyo millet kırlarda çayırlarda alt alta üst üste ben beeeleee ellerimi arkamda bağlıyom geziniyom yaşlı neneler gibi...... yapayalnız.......
yapayalnız bir sondur yaklaştığım
akar gider hayallerim boz bulanık
bu sensiz akşamlarda arama beni
bıraktığın yerde değilim artık...........
kimin şiiriydi laa bu kalmış aklımda :))
ne diyim bilemedim yani övgü sözlerim bitti :)Şu araya menümüde sıkıştırayım..
7,45
2 dl ekmek/kıymalı yumurta/1 kk peynir..
13,00
1Kase etli kurufasulye/1 kase pilav/yeşil salata (kaseler küçük çorba kasesi)
15,45
1 kase kuru fasule/yeşil salata
Su 2,5 litre olur
Spor 45+45 dk yürüyüş
senin kaçamağını sevsinlerEee pilav kaçamaktı...
batmaz batmaz :))))amaan piss erkeklerle mi uğraşçam batar bana evimde dolaşan erkek :)))
kız ponçik nedir o kadar kurtarmasın , ceviz kadar şey Allahım ne acımasızsınız yaw, onu ben bankaya giderken erittim bile :)yapabilirim mii... ponçiklerim seni leslie yap :))) 3 milden aşağısıda kurtarmaz bu ponçikleri.... hatta sonraki sabahta leslie yap... ve çorba günümüze sende buyur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?