- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.261
canım geçmiş olsun sen takil bize tekrar madem diyettesin dikkat et kenfine
semosum yaaa anlatma catliyoz burdakuzumun ameliyatından sonra hergün yüzme eklenecek inşallah bide şekeri ve tuzu kestim köyden doğal peynir geliyo tuzsuz onu yiyorum bide bahçelerde yeşillikler oldu
aya vitamin falan mi alsam diyorum bi de bu haftaiçi misafirim var yatılı hafta su bursa ya gitmez önümüzdeki haftada eşim yurtdışına gidecek ben ne zaman di leneyim evde yatıp uyutmak istiyomNe güzel yaa imrendim...
İyice zayıf düşmesinde bünyen kaptanım..
Dikkat et yediğine içtiğine...
Sağlıkla al kucağına inşallah..
Özledim kız seni..
Baktım ama sizi tam çıkaramadım. Ne güzel yaagidin valla datça sağlık açısından en iyi yer ama oksijen oranı kaz dağları gibi bide internetten datça kaplumbağa traccing e bakın orada fotolarımız var
çatlatmak için değil ama umarım ilerde böyle yerlere yerleşirsiniz insan yeni baştan yaşamaya başlıyorsemosum yaaa anlatma catliyoz burda
aya vitamin falan mi alsam diyorum bi de bu haftaiçi misafirim var yatılı hafta su bursa ya gitmez önümüzdeki haftada eşim yurtdışına gidecek ben ne zaman di leneyim evde yatıp uyutmak istiyom
beyaz kısa saçlı benimBaktım ama sizi tam çıkaramadım. Ne güzel yaa
Evet yaasemosum yaaa anlatma catliyoz burda
Ayy çok isterim yeşillik göl ağaç böcek kuşş. Tam benlik yaaçatlatmak için değil ama umarım ilerde böyle yerlere yerleşirsiniz insan yeni baştan yaşamaya başlıyor
gelince haber verin sizi ruyalarınızda bile hayal edemiyeceğiniz koylara götürürümEvet yaa
Ama listeye aldım. Mutlaka gideceğim datçaya
aynen çiçek böcek arı kovanlarından bal asırlık ağaçlar orman içinde şelaleler doğal göller yüzmek içinAyy çok isterim yeşillik göl ağaç böcek kuşş. Tam benlik yaa
beyaz kısa saçlı benim
denk gelemedik muskam ozledim :)Valla pazar için menun çok iyi şekerim.
Afiyet olsun ayrıca sporu temizlikten verdim 2..
Şirinem kız ayran içip ayrımı dustuk bi karsilasamadik..
pilates candırBen de bugün ilk kez gidecegim bakalım nasıl olacak
Hoşuma gitmezse de artık sırf param yanmasın diye giderim ara ara
Oluur vallaagelince haber verin sizi ruyalarınızda bile hayal edemiyeceğiniz koylara götürürüm
Bu resimde varmısınız
burada yokum cnm
tabiiki ne demekOluur vallaa
Sizin içinde uygun olursa birlikte gezerizz
Offf rogram fena yoğun Okurken yoruldumsemosum yaaa anlatma catliyoz burda
aya vitamin falan mi alsam diyorum bi de bu haftaiçi misafirim var yatılı hafta su bursa ya gitmez önümüzdeki haftada eşim yurtdışına gidecek ben ne zaman di leneyim evde yatıp uyutmak istiyom
Ya ama abla yama şunu yaaa... İçimiz gidiyo burda..gelince haber verin sizi ruyalarınızda bile hayal edemiyeceğiniz koylara götürürüm
Bende seni özledim şirinem napıyon yiyonmu özlediklerini...denk gelemedik muskam ozledim :)
Zahmet olmazsa görmek isterimakşam eşime ayarlatayım fotoları buradan yollarım bi kaç tane canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?