- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.281
İnşallah görürsün canım benim..yarin artik 59 u gormek istiyorummmmmm
btlbetul menu
Sabah 1 dilim ekmek
Peynir domates
Ara 2 kuru kayısı
Öğle
2-3kasik kısır domates salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 kepçe nohut
Su 2,5 lt
Spor
4,5 km yürüyüş
120 suat yapmadım daha
Kizlar bende menumu yazayim hemen esim hamburger istedi bayilirim yemeyede yapmayada yememek icin hemen aksami da yedim:)
Sabah
2dilim tb ekmek
1kk peynir
2 zeytin
domates salatalik
ara 1ayva kucuktu
ogle
2 tane tavuk but haslama
Ara 2 ceviz
aksam 1kase corba
1kase yogurt
su 3lt
Spor
30 dk yuruyus
50 mekik
60 yana agirlik
bugun 2 defa ara yaptim aciktim malesef yarin artik 59 u gormek istiyorummmmmm
Menüleriniz çok güzel hanımlarMenüm
7,45
1 kase lahana çorbası/1 dl çavdar
13,30
1 kase lahana çorbası/salata
17,00
1 kase lahana çorbası/1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
45+60+30+60 dk yürüyüş..
Mersi şekerimMenüleriniz çok güzel hanımlar
Masallah canim cok iyi. Dun yediklerinden bi sey kalmaz umarimEvet hayatım. 2 saat oldu neredeyse
Dün yediklerim acısını çıkarıyorum.15 dk jillian ve zumbamı da yapıyom. Sonrada biraz yürüyüş veya koşu yaptımmı tammdır.
Bizim universitenin donemlik kurslari aciliyor canim. Bu dönemkiler bugun başladı iste, haziran sonuna kadar :)Üyeliğin mi var canım
Bugun ilk ders oldugu icin nefes calismasi ve basit seylerle gecti o yuzden biraz sıkıldım. Bi de sınıfın geneli pek esnek olmadigi icin hemen oflamaya puflamaya basladilar. Giderek artirir heralde, o zaman daha iyi olabilir gibi geldi :)pilates candır
Ben de denesem mi acaba o kürü yaa? Hafta sonunu hala sindiremedim resmenM MUSKAd_mndc kızlar menüm
kahvaltı 1 dilim köy ekmeği 2 kaşık lor 1 haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay
ara 1 incir 1 kayısı 1 ceviz
öğlen 1 kase ayran aşı 1,5 kepçe
ara 1 elma
akşam 3 kaşık ayran aşı aldım ama bıraktım canım hiç istemedi
1 kase kuru fasulye 1 dilim tbe 2 tane salatalık turşu
spor
leslie 2+2 miles
20 sguat
100 ipli ip
su 2 litre
akşama yoğurt kürü yapmak istiyorum bugun diyetisyende söyledi televizyonda 1 kase yoğurda
1 çay kaşığı tarçın 1 çk zerdeçal 1çk zencefil yatmadan 2 3 saat önce yenicek üstüne 3 4 bardak su içilecek sabah -500 gr dedi kendimde haftada 2 defa yapıyorum dedi bakalım denicem bu akşam:)
squat yapıldı akşamki nohut yemeği 1 kepçe sulu köfte ile değişti 3 kasıkda yoğurtlu kereviz yendibtlbetul menu
Sabah 1 dilim ekmek
Peynir domates
Ara 2 kuru kayısı
Öğle
2-3kasik kısır domates salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 kepçe nohut
Su 2,5 lt
Spor
4,5 km yürüyüş
120 suat yapmadım daha
canım fotolardan bazılarını paylaşıyorumAyy evet biraz baktım netten harika biyer. Şuralardan bi kurtulalımda bizde karadeniz falan istiyoz
sorma aynen adamlar dedi ben şaşkın şaşkın baktım adamlara gülesim geldi gülemedim de öyle teşekkür ettim çıktımHahhayyyt adamlara bak fazla türk filmi seyretmişler..
Siz bize fazla iyisniz hanfendi...
Çok güldüm ya böyle patron kalmışmı??
kıyamam yorulmuşsun demekki .. iyi yapmışsın canımay kusura bakma akşam kızımı uyutmak için yanına yatmıştım ondan önce uyumuşum
aynen canım kibarca yol vermenin iş hayatı versiyonu bu sözler belli oldu :)aksam 8 de yersen her turlu lafı soylerim!!!!
eneee o benim de basıma geldi bi kerebence beni ise almak istemeyip kırmadan yol vermislerdi bende ist sinema mezunuyum bu sene adalet bitiyo, seneye hukuga yelken acıcam, okumak candır gerisi heycandır
canım bursa yada izmire gitmem lazım iş sahası içinmaşallah cv de güzelmiş. keşke deseydin sen de çanakkalede bulabileceğimin en iyisi bu benlik sıkıntı yok diyeaslında istanbulda bursada falan mühendislik bulamaz mısın feribot falan vardır belkim hani gidiş gelişi kolay bi yer bulsan?
ay bi insanın tartıda yaşayabileceği en güzel şey bu olsagerek yaa
canım fotolardan bazılarını paylaşıyorumEki Görüntüle 1790603 Eki Görüntüle 1790604 Eki Görüntüle 1790603 Eki Görüntüle 1790606 Eki Görüntüle 1790607 Eki Görüntüle 1790608 Eki Görüntüle 1790603
İmtehan buyuk yanieşim alinde birsürü kuru pasta ile geldi akşama çaya misafirim gelicek öpüyorum sizi tabi ben yemicem
selam
menümü yazayım eşim gelmek üzere yemeğe oturcaz
sabah
1 kase tarhana çorba
yarım dilim tam buğday
ara
3 yumurtadan omlet yapmıştım çocuklara bir parça ondan yedim
öğlen
1 kase tarhana
1 dilim biftek (kızarma değil)
3 kaşık pilav ( yemek yediğimi kaşık yani 3 kez pilavı kaşıkladım)
ayran
ara
sütlü neskafe
şimdi
tavuk suyuna şehriye çorba
salata
su 1,5 oldu 1 lt daha içerim
spor 45 dk leslie 3 miles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?