- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.241
Plates hiç yapmadım. Ama bencede yeter jillian başlı başına yetiyor zatenCanım işteyim ben, birazdan pilatese gidecegim. Akşama da Jillian yapayım diyorum. Bugunluk bu kadar yeter diye düsündüm ama?
Canım rakibem beni bekliyormus megervak vakım gelmiişşş..
Naber tatlım.
valla hiç bişi kalmadı zaten günlük 4 yada 5 km hergün yürüyomYani o yuruyuşe börek mi dayanır
Ben de bugün ilk kez gidecegim bakalım nasıl olacakPlates hiç yapmadım. Ama bencede yeter jillian başlı başına yetiyor zaten
oyyy harika3 puan senindir
Maşallah sanavalla hiç bişi kalmadı zaten günlük 4 yada 5 km hergün yürüyom
Ayy evet biraz baktım netten harika biyer. Şuralardan bi kurtulalımda bizde karadeniz falan istiyozdatça da yaşıyorum canım doğası muhteşem
Canım suku kar vardı çetesi gün havalar soğudu birdenÇanakkaleye bahar geldi biz inceleri giydik bile. Arkadaşım hafta sonu Ankaraya gitmiş hasta olmuş. Kar vardı diyor titredik donduk hasta olduk diyor. Dilerim siz de çabucak ısınırsınız canımcığım.
Öğleyin 2 kaşık kısır ve domates salatalık yedim çorba akşama bu halime rağmen 4,5 km yurudumEvet ya yaz gelsin artık.
Gene kapmissin sifayi çok geçmiş olsun.
Öğleye sıcak sıcak çorba falan iç bolca..
canım geçmiş olsun sen takil bize tekrar madem diyettesin dikkat et kenfineNasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
Canımdan bende yazın kendim yapmıştım evde var çorba olmasaydı akşama yapardimkaptancım yakın olsak yapardım ben size hem de anne tarhanası :) ben bugün biraz daha iyiceyim ama halsizim
valla sevalim bebekleri bırakıp dinlenebilecegim bu kv yok ki dinleme tim hep kosturmacamaşallah cv de güzelmiş. keşke deseydin sen de çanakkalede bulabileceğimin en iyisi bu benlik sıkıntı yok diyeaslında istanbulda bursada falan mühendislik bulamaz mısın feribot falan vardır belkim hani gidiş gelişi kolay bi yer bulsan?
amin canım Allah kabul etsin
Canım başlamışsın okudum az önce ama bak haftasonuna kadar sakın bırakma meyve gününde bol bol tatlı yemiş olacaksın accuk sabret
ay bi insanın tartıda yaşayabileceği en güzel şey bu olsagerek yaaa
Günaydın tatlış
ya sen de hem diktin milleti ayağa hem gidip uyumuşsun
geçmiş olsun kaptanım.. Allah sana kolaylık versin ne diyim baya bi zorluyor çocuklar seniAllah hastalıklarını eksikliklerini göstermesin de
günaydın beybi de sen zaten badem şekerinin dibine vurmadın mı daha ne şekerinden bahsediyon
bu hafta ben de olucam maşallah ekipcene regliz.. artık 11 takımlık listede 15. falan oluruz
aaa merhaba canım hayırlısı olsunve geçmiş olsun çok dikkat etmelisin hamilelikte şeker dikkat etmezsen kalıyormuş üstünde ben de kilolu hamilelik geçirdiğim için hep diyet yaptıttırdılar olmiyim diye ama ben hiç dikkat etmedim ilk 6 ay ama 6 aydan sonra heralde daha çok risk oluyomuş sopayla kovaladı valla doktorum beni bi de korkuttu ağlattı beni deli bi doktorum varmış belli ki ama işe yaradı ondan sonra hep dikkat ettim korkudan
Evet hayatım. 2 saat oldu neredeyseCanım rakibem beni bekliyormus meger
İyiyim canım islerim vardı da biraz anca bakabildim :) Sen nasılsın? Spora vermissin kendini
Bu kadar güzel ve zinde görünmenizin sırrı yürüyüşe mi bağlıvalla hiç bişi kalmadı zaten günlük 4 yada 5 km hergün yürüyom
gidin valla datça sağlık açısından en iyi yer ama oksijen oranı kaz dağları gibi bide internetten datça kaplumbağa traccing e bakın orada fotolarımız varAyy evet biraz baktım netten harika biyer. Şuralardan bi kurtulalımda bizde karadeniz falan istiyoz
Üyeliğin mi var canımBen de bugün ilk kez gidecegim bakalım nasıl olacak
Hoşuma gitmezse de artık sırf param yanmasın diye giderim ara ara
evt yürüyüş doğa yürüyüşü benceBu kadar güzel ve zinde görünmenizin sırrı yürüyüşe mi bağlı
Ooo bugun ikimizde çok iyiyizz. BakalımHı bi de spor salonuna gitmek icin 20 dk kadar yürüyüs yapmıs olacagımebrusonmez
Ne güzel yaa imrendim...kuzumun ameliyatından sonra hergün yüzme eklenecek inşallah bide şekeri ve tuzu kestim köyden doğal peynir geliyo tuzsuz onu yiyorum bide bahçelerde yeşillikler oldu
İyice zayıf düşmesinde bünyen kaptanım..Öğleyin 2 kaşık kısır ve domates salatalık yedim çorba akşama bu halime rağmen 4,5 km yurudum
Sizin de işiniz çok zor ya Allah sabır versinCanım suku kar vardı çetesi gün havalar soğudu birden
Öğleyin 2 kaşık kısır ve domates salatalık yedim çorba akşama bu halime rağmen 4,5 km yurudum
canım geçmiş olsun sen takil bize tekrar madem diyettesin dikkat et kenfine
Canımdan bende yazın kendim yapmıştım evde var çorba olmasaydı akşama yapardim
valla sevalim bebekleri bırakıp dinlenebilecegim bu kv yok ki dinleme tim hep kosturmaca
Anam shojim hoşgeldin kız!
Bebis iyimi? İyi işte fazla kilo almadan biter gebelik.
Sağlıkla al kucağına inşallah..Hoş bulduk muskam :) Bebiş iyi görünüyor kalp atışlarını duyduk çok şükür 1 cm olmuş boyu evet kilo almadan bitireceğim bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?