Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çanakkaleye bahar geldi biz inceleri giydik bile. Arkadaşım hafta sonu Ankaraya gitmiş hasta olmuş. Kar vardı diyor titredik donduk hasta olduk diyor. Dilerim siz de çabucak ısınırsınız canımcığım.
Canım suku kar vardı çetesi gün havalar soğudu birden
Evet ya yaz gelsin artık.
Gene kapmissin sifayi çok geçmiş olsun.
Öğleye sıcak sıcak çorba falan iç bolca..
Öğleyin 2 kaşık kısır ve domates salatalık yedim çorba akşama bu halime rağmen 4,5 km yurudum
Nasılsınız canlar ? Bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim hamilelikte bile diyetten kurtulamadım :)
canım geçmiş olsun sen takil bize tekrar madem diyettesin dikkat et kenfine
kaptancım yakın olsak yapardım ben size hem de anne tarhanası :) ben bugün biraz daha iyiceyim ama halsizim
Canımdan bende yazın kendim yapmıştım evde var çorba olmasaydı akşama yapardim
valla sevalim bebekleri bırakıp dinlenebilecegim bu kv yok ki dinleme tim hep kosturmaca

Canım rakibem beni bekliyormus meger
İyiyim canım islerim vardı da biraz anca bakabildim :) Sen nasılsın? Spora vermissin kendini
Evet hayatım. 2 saat oldu neredeyse
Dün yediklerim acısını çıkarıyorum.15 dk jillian ve zumbamı da yapıyom. Sonrada biraz yürüyüş veya koşu yaptımmı tammdır.

kuzumun ameliyatından sonra hergün yüzme eklenecek inşallah bide şekeri ve tuzu kestim köyden doğal peynir geliyo tuzsuz onu yiyorum bide bahçelerde yeşillikler oldu
Ne güzel yaa imrendim...
Öğleyin 2 kaşık kısır ve domates salatalık yedim çorba akşama bu halime rağmen 4,5 km yurudum
İyice zayıf düşmesinde bünyen kaptanım..
Dikkat et yediğine içtiğine...

Sizin de işiniz çok zor ya Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…