- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.641
oranın kahveleri çok tatlı oluyor kaloriye vurursak püfffffffcandy_candy kaç kaloriymiş o bakiiim..........
yimesek yimeseeekkk olmaz nayırAyyy frambuaz dimisken frambuazli pasta olsada yisekkkkk
aman isterse 1000 dolar olsun sevval gerçekten ne mide varmış sendede
ben görmüştüm belgeselde filler dışkılayacağı zaman bakıcıları gidip tepsi tutuyorlar gerçek yani bu haber dediği gibi o kahvelerde çok pahalı öğğöğöğöğöğöğğ bile bile ağzıma sürmem
candy_candy kaç kaloriymiş o bakiiim..........
Heh heh benden kaçmaz......Seneden kaçmadım bilerek yazmadım belki gözünden kaçar diye yazıyor hemen
Eee menü gayet iyi niye kaçtınki???Sabah
1,5 dilim cavdar
1yumurta
1kk peynir
1 çatal ucuyla bal
Öğle
1 lahmacun
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Yoğurtlu kereviz
Ara
3 hurma
1 isirik çikolata
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 125 suat
4 km yuruyus
Akşam arasını görmedin sanırım haa 1 avuç da elma kurusuHeh heh benden kaçmaz......
Eee menü gayet iyi niye kaçtınki???
Gördüüm hurma cıs değil, Çikolata bir ısırık bir kare bile değil. Elma kurusuda cıs değil.Akşam arasını görmedin sanırım haa 1 avuç da elma kurusu
Harika....Bugün kü menümnilsub , muska77
Sabah ılık limonlu su , 100 ip atlama
Kahvaltı
1 yumurta,
1 fincan şekersiz çay
Yarım KK peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
1 dL kepek ekmeği
Öğlen
Patlıcan musakka 4 yk
Yoğurt 3 yk
Ara sade Türk kahvesi
Aksam
4 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 saat yürüyüş 2 mil leslie 2,5 lt su onu 3 e tamamlarim
Sıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.Ben tum malzemeleri ayni olcuda kullaniyorum canim sen neden yogunsun bi sıkıntin yoktur umarim
Hayırlı olsun cnm iyi günlerde güle güle kullanınSıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.
Birde memlekete gitme ihtimalimiz var. Aylar öncesinden bi araba mevzuumuz vardı da. Halledememiştik. Şimdi alma ihtimalimiz var. Hayırlısıyla inşallah.
Ooo maşallah canım. Ben yerimde sayıyorum.Cok sukur gordum rakibem orucken de gormustum ama ertesi gun 60 a cikmistim simdi yine gordum umudum var vmcumaya 58 i gorcem ins
Ohh ohh 58 e de yakısır canım.Valla ben cuma hamburger yiycem soyleyim simdiden basla istersen:) kendim yapcam disardakileri hic sevmem
Ohh ohh iyi bariKız ne ozletmesi betusu zayıflatana kadar buradayım.
İnşallah bu sefer alıp kazasız belasız kullanırsınız canım.Sıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.
Birde memlekete gitme ihtimalimiz var. Aylar öncesinden bi araba mevzuumuz vardı da. Halledememiştik. Şimdi alma ihtimalimiz var. Hayırlısıyla inşallah.
f ile yemek bulamadım
fare
framsa
frankfurt
frankeştayn
frenk
flu
fil
haaa buldum fil yemiiiş :)))
Hatta olamıyor benceeanca hakim oluyor 3 grup bana
İğrenççBunu bile bile ictinmi yani
Ögggk!
Kimin aklına gelirkiiaynen ne temiz kalpli kız cidden yaaa
gerçekten bi insan uğraşsa bulamaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?