- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.621
Dalgami geçiyor kizim
Starbucks’tan dışkı itirafı
Posted on 5 Mart 2015 by GölgeAdam in Sağlık, Son dakika with 18 Yorum
Dünyanın en büyük kahve şirketlerinden biri olan Starbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığı iddialarını kabul etti.
Dünyaca ünlü kahve zinciri Sturbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığını itiraf etti.
Geçen hafta “European Food Organisation” EFO’nün Avrupalı tüketicilere, Starbucks ürünlerinde fil dışkısı örneklerine rastlandığını ve bu firmanın ürünlerinin asla tüketilmemesini belirtmesinden sonra Avrupa kamuoyunda Starbucks ürünleri ile ilgili yoğun bir tartışma çıkmıştı.
İddialar ve tepkiler karşısında bir açıklama yapmak zorunda kalan Starbucks, kahvelerinde yıllardır fil dışkısı kullandıklarını itiraf etti. Starbucks yönetimi Güney Afrika fili dışkısının kahvelerindeki kekremsi tadı verdiğini ve bu yöntemi geleneksel olarak yıllardır kullandıklarını itiraf ederek, bundan sonra dışkı yerine alternatif yöntemleri deneyeceklerini söyleyerek, müşterilerinden özür diledi.
Bunu bile bile ictinmi yaniyok yahu cidden dalga geçmiyorum
Bunlarin 3 u tek seymiydi kiz bende ayri ayri sandiydim Allah seni cahillik iyi bseymis baksana fil seysi icmissin iyyyy betusun kalbi temiz kiz buldu valla:))))yanisi starbucks caramel frappucino içtim ben öğlen
Bunlarin 3 u tek seymiydi kiz bende ayri ayri sandiydim Allah seni cahillik iyi bseymis baksana fil seysi icmissin iyyyy betusun kalbi temiz kiz buldu valla:))))
Ay sevaaaaal kizma ama onu mide diye bir dk tasimam.içtim valla muskam
Ay sevaaaaal kizma ama onu mide diye bir dk tasimam.
Iyyykk midem bulanıyor...
Fesleğenli tavuk ,franbuaz ...f ile yemek bulamadım
fare
framsa
frankfurt
frankeştayn
frenk
flu
fil
haaa buldum fil yemiiiş :)))
Ay sevaaaaal kizma ama onu mide diye bir dk tasimam.
Iyyykk midem bulanıyor...
Sana i-na-na-mı-yo-rum.muskam istesem de hiçbir şeye kızamıyorum zaten çünkü şu an bildiğin endorfinin dibine vurdum
yok kız bende çıkıyorum arada yoldan ama ayni gün içinde toparliyorum şükür..Sen akıllısın maşallah
Muskanın öğrencisi ne olucakk
aman isterse 1000 dolar olsun sevval gerçekten ne mide varmış sendedeşaka bi yana öyle bişey yokmuş o haber zaten trollemeymiş de.. yani içtiğim şeyle fil b*ku falan yok
ama gerçekten de kahve çekirdeklerinin fillere yedirilip dışkısından kahve çekirdekleri ayıklandıktan sonra o kahvelerden kahve yapılıp (temizleniyordur da zaar o kısmıyla ilgilenmiyorum) bardağını 50 dolara satan yerler varmış Avrupa'da
Hayvanın etinden, yağından ,dişinden sömürdükleri yetmemiş b.kunada göz dikmişler bravo..şaka bi yana öyle bişey yokmuş o haber zaten trollemeymiş de.. yani içtiğim şeyle fil b*ku falan yok
ama gerçekten de kahve çekirdeklerinin fillere yedirilip dışkısından kahve çekirdekleri ayıklandıktan sonra o kahvelerden kahve yapılıp (temizleniyordur da zaar o kısmıyla ilgilenmiyorum) bardağını 50 dolara satan yerler varmış Avrupa'da
Fesleğenli tavuk ,franbuaz ...olmaz mı??
yanisi starbucks caramel frappucino içtim ben öğlen
Seneden kaçmadım bilerek yazmadım belki gözünden kaçar diye yazıyor hementoplight dünkü menüm nirde kaptanım?
sorma aya iki di de beter böcek olunca öğreniyor isteMaşallah kaptanım sizin iki tane bayağı bi tecrübe kazandırmış
bu arada var ya siz hele bi kaçamak yapın bak ben size demediğimi bırakıyor muyum
yandınız kızım artık bittiniz siz
Ayyy frambuaz dimisken frambuazli pasta olsada yisekkkkkFesleğenli tavuk ,franbuaz ...olmaz mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?