- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.661
Bi çatlak dahamuskam istesem de hiçbir şeye kızamıyorum zaten çünkü şu an bildiğin endorfinin dibine vurdum
Meşhurmuş deseneşaka bi yana öyle bişey yokmuş o haber zaten trollemeymiş de.. yani içtiğim şeyle fil b*ku falan yok
ama gerçekten de kahve çekirdeklerinin fillere yedirilip dışkısından kahve çekirdekleri ayıklandıktan sonra o kahvelerden kahve yapılıp (temizleniyordur da zaar o kısmıyla ilgilenmiyorum) bardağını 50 dolara satan yerler varmış Avrupa'da
Kız ne zamndır karşılaşamadık.Nasılsın ??aman isterse 1000 dolar olsun sevval gerçekten ne mide varmış sendede
ben görmüştüm belgeselde filler dışkılayacağı zaman bakıcıları gidip tepsi tutuyorlar gerçek yani bu haber dediği gibi o kahvelerde çok pahalı öğğöğöğöğöğöğğ bile bile ağzıma sürmem
Ayyy frambuaz dimisken frambuazli pasta olsada yisekkkkk
Heeey başladınız genebayılırıııııııııııııııım............... frambuazlıı herşeye bayılırım...... ahududu reçeline de bayılırım......
Sabah
1,5 dilim cavdar
1yumurta
1kk peynir
1 çatal ucuyla bal
Öğle
1 lahmacun
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Yoğurtlu kereviz
Ara
3 hurma
1 isirik çikolata
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 125 suat
4 km yuruyus
Heeey başladınız gene
Konuştukça canınız isteyecek susun bakim...
Maşallah kaptanım liste mükemmel...Sabah
1,5 dilim cavdar
1yumurta
1kk peynir
1 çatal ucuyla bal
Öğle
1 lahmacun
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Yoğurtlu kereviz
Ara
3 hurma
1 isirik çikolata
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 125 suat
4 km yuruyus
Bencede gayet iyiGördüüm hurma cıs değil, Çikolata bir ısırık bir kare bile değil. Elma kurusuda cıs değil.
Listede olanlar bu kadar kasmıyo kaptanım adı lazım değil baş harfi @candy_candy
Senin menü tam puan merak etme.
MaşallahhBugün kü menüm @nilsub ,muska77
Sabah ılık limonlu su , 100 ip atlama
Kahvaltı
1 yumurta,
1 fincan şekersiz çay
Yarım KK peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
1 dL kepek ekmeği
Öğlen
Patlıcan musakka 4 yk
Yoğurt 3 yk
Ara sade Türk kahvesi
Aksam
4 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 saat yürüyüş 2 mil leslie 2,5 lt su onu 3 e tamamlarim
İnşallah canım.Öncekinin hayrını göremedik. Masraf üzerine masraf çıkardı. Bunda görürüz inşallah..Hayırlı olsun cnm iyi günlerde güle güle kullanın
Amin Muskamİnşallah bu sefer alıp kazasız belasız kullanırsınız canım.
Benimde istiyo su içiyom boyuna sende iç...kim çıkardı frambuazı bilmem... benim canım her bişi istiyo....
Vallaa hakediyozz.Ben kç aydır buradayımm.. Belki iki vursaydın zayıflardım.
Totoyamı vurayım göbüşemiVallaa hakediyozz.Ben kç aydır buradayımm.. Belki iki vursaydın zayıflardım.
Gayet güzel canimcigim sadece kola hic icemedigim nir icrcek sen de icmesen iyiymis.dünkü menümAkilsal Yasam muska77
sabah: 1 bardak buzlu kahveli süt (500 ml)
öğlen: 1 kase rokalı tonbalıklı salata 1 dilim çavdar
ara: 3 parça cezerye + 100 gr taze yer fıstığı
akşam: yarım pors. tavuklu mantar sote (1 tk z.yağı ile) + 2 köfte + 1 kase y.yağlı yoğurt
aralarda: 1 dilim kek + yarım bardak kola
su: 1,9 litre(hocam kanaat notu istiyorum )
spor: yok (ölüyorum resmen ağrıdan kafam bile ağrıyohaftasonu başlicam leslie ye)
Göbüşe vur göbişeeTotoyamı vurayım göbüşemi
uzun bir gece var önümüzde durduk yerde cozutmayalım hanımlar pasta masta reçel kelimelerini yasaklıyorum gurupta valla sonra bildiğin ağzım kamaşıyo yoldan çıkıyorum yazık bizebayılırıııııııııııııııım............... frambuazlıı herşeye bayılırım...... ahududu reçeline de bayılırım......
Vallaa hakediyozz.Ben kç aydır buradayımm.. Belki iki vursaydın zayıflardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?