- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.401
ayyy unutmayipp nerden aklinaa geldi simdiiii offffPiacım sende hoşgeldin canım:hulya: örgülerden ne haberopuyorumnanaktan
ayyy unutmayipp nerden aklinaa geldi simdiiii offff
sorma anlatmiycam :umursamaz:
.
arkadaşlar takıma hareket gelecek inşallah.. bir arkadaşımız daha geldi acıgül hoşgeldin canım tam yemek saati hepimiz çıkıyorduk... geçmişe göz atıp takım hakkında bilgi sahibi olabilirsin...birazda kendini tanıtırsın..
ayy ne güzeldir o heycann
benimde camda bekledigim olur
kırmızıya aldığım yere dikkat yaşlandıkça öylemi yaa hahaha ben her sene 1 hafta rapor almazsam asıl kalitem ozman düşer mafoldumben ama ben daha gencim bebekim kaydirigubbakcemile3merhabalaaaarrrrr.
kaan bende bir bakayim dedim beni cagirana kadar naniknanik
kallisim bende bir acaibim ya bu ara. okulda rahatim cok iyiydi isten iyice sogudummu ne. cocuklar israr ediyor biraz rapor al dinlen kendine garezinmi var diyorlar ama ben yanasmiyorum. okul bitsin belki o zaman.. ben 21 yildir bu isteyim tek gün rapor almadim. iskolikim galiba. hani workaholic deniyor ya iste o tür hasta :))))) benim de kalitem düstü yaslandikca.. rapor falan düsünmeye basladim baksaniza :1closedeyes:
:
saol annem ne yapalım beyefendininde gönlünü yapmak lazım bazen isyen ediyor sen yemicen diye bizdemi azımıza kilit vuralım diyoryerimsenibenoyy oy alisveris yapmis cok yorulmus bebisim. ha birde börek yapmis.. ellerine saglik canim benim..naniknanik
ayy bune kıskançlık bune kıskanlık lülülülülülü sevsinler seni gel tıs ben şimartıcam seniŞenizreyhan abla hep kızına hep kızına bak bende oturmaktan yoruldum bunalımdayım benide şımartttt:roflol:
:
kaydirigubbakcemile3bakın bakın dinleyin dün kallisimle telefonda anti ageing kremlerle ilgili konuşuyoruzda sen 40+ mı kullanacaksın dedimde yokkk dedii ben daha 39 diye ısrar ediyorya sorma hayatım bilmem ben:sinifsinif:akannehir çikolatım dedi senağlama ben dün telefondada dediğim gibi 39 da kalmaya kararlıyım:roflol:
boyun ağrısını sorma boynumda tek bir nokta var mahvediyor beni ağrı sancı ne ararsan var
ayy evet piacım o hareketler can kurtarıcı zaten onlarıda yapmasam rahatlamasan çıltırtır bu ağrılar benide çok rahatlatır bu hareketler saol canım önerin içinmustang canim onun tek bir cözümü var
hani bildigimiz basit boyun egzersizleri varya onlari yapmak.. inanmiyormusun ? düzenli yap bak görkaydirigubbakcemile3
ben agliyordum resmen doktorum hep öyle dedi ilac dahi vermedi ve gercekten cok faidesini gördüm ..simdi hafif sertlesmelerde yada sabah kalktigimda mutlaka esnetirim boyunlarimi sirtimi cok ise yariyor
merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde
canzicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
hayatım sana unutmadan söyliyeyim muşmula diye bir meyve varya ondan yemen gerekiyormuş dün tv de izledim bebeklerin düşmesini engelleyici bir madde varmış içindeşutarafagitti
bende sabah geldim baktım baktım yazmadan çıktım sonra gene geldim gene gittim:1closedeyes:bi tuhafım anlıyacağınız... mustangımın dediği gibi boynumda ağrı var son haftalarda bni rahatsız ediyor ay yaşam kalitem düşüyor çikolatımın dediği gibi yaşlandıkça:roflol: bu kış beni mahvediyor ne yapacağım bilmem..
çikolatım ne yaptı acaba ev buldumu pijama partimiz için uygun naniknanik inşallah çok yorulmadan bulur taşınır, bahara zaten ablamlardan dolayı çok gideceğim istanbula inşallah... o zaman gelicem tıs sözsositososito
ya sorma hayatım bilmem ben:sinifsinif:akannehir çikolatım dedi senağlama ben dün telefondada dediğim gibi 39 da kalmaya kararlıyım:roflol:
boyun ağrısını sorma boynumda tek bir nokta var mahvediyor beni ağrı sancı ne ararsan var
teşekkür ederim canım... evet bende çıkıcam birazdan ama yemekten sonra ilk işim kendimi tanıtıp konuyada gözatmak olcak... teşekkür ederim tekrardan...
herkese merhaba arkadaşlar :)opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin acigül :lepi:
hoş geldin aramıza acıgül:)
patladın değil mi:mymeka: aman yazarkende pek gülüp eğlenmişsindirkaydirigubbakcemile3bakın bakın dinleyin dün kallisimle telefonda anti ageing kremlerle ilgili konuşuyoruzda sen 40+ mı kullanacaksın dedimde yokkk dedii ben daha 39 diye ısrar ediyorhahah yesinler kimi kandırıyosun ballıçörekopuyorumnanaktan
ev hazır da.. ben hazır değilim.nasıl olacak bilemiyorum.
sözümü de aldım,istanbula gelince ,bana da geliyorsun demektir..opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaa ben sana yaşlı mı dedim??? aşkolsun kallisim, yaşın ilerledikçe dikkat etmekn gerekiyor dedim. eğer sana yaşlı dediysem,ben kendi kafamı kırarım sen hiç zahmet edip üzülmeklava:
canım kızına sevgiler a.s.merhaba tekrardan arkadaşlar,
26 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var.63 kilo ile hamile kalmıştım 73 kilo ile sezeryan doğum yaptım. tabi 2-3 kilom şişime gitti ve tekrar 63 kiloya indim... sonra sütüm az olunca etraftan ne duyduysam yedim ve 74 kiloya geri çıktım... biraz çabadan sonra şuan 68 kiloyum ve hedefim bekarken olduğu gibi 57 kiloya geri düşmek:lepi:... spor yapamıyorum. evde ip atlayıp hareketler yapıyorum. zayıflama kemeri kullanıyorum. sabahlarıda sirke-bal-su içiyorum... aranıza katılıdığım için çok mutluyum... tüm yarışmacılara başarılar dilerim :)))kaydirigubbakcemile2 kilo hesaplama konusunda ve yarışma hakkında bilgiye ihtiyacım var sanırım... :)
Piacım çikolatamı demek istedin sen:sinifsinif: eğer doğru anladıysam evet o kadar kalori var :1closedeyes:100 gr cikilete da 550 gr kalori var diyor yaaa
dogru mu bu
geçen çarşambadan bu yana 1,5 kilo verdim 78,5 likoyum boyumda 1,68 hedefim 60 kilo olmak ama bir çırpıda da olsun istemiyorum çünkü akabinde fazlasıyla geri alınıyor...
Şu an çok katı olmamak koşuluyla kendimi mutsuz ,huysuz ve huzursuz etmeden bir diyet uyguluyorum hayatımdan çıkardığım şeyler şekerli gıdalar içecekler ve ekmek... günde 1-2 dilim ekmek yiyorum sadece .. önceden ne kadar yediğimi sormayın
beni aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.. her zaman nete giremiyorum pc açık olsa bile onun için arazi oldu demeyin lütfen fırsat buldukça yazacağım...
tıs kallis hane bize kol kesmeyi yakayı neyim öğreticektin :umursamaz: illa kalk trene atla gel ögren mi diyosun yani kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?