Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mustang canim onun tek bir cözümü var
hani bildigimiz basit boyun egzersizleri varya onlari yapmak.. inanmiyormusun ? düzenli yap bak görkaydirigubbakcemile3

ben agliyordum resmen doktorum hep öyle dedi ilac dahi vermedi ve gercekten cok faidesini gördüm ..simdi hafif sertlesmelerde yada sabah kalktigimda mutlaka esnetirim boyunlarimi sirtimi cok ise yariyor

arkadaşlar takıma hareket gelecek inşallah.. bir arkadaşımız daha geldi acıgül hoşgeldin canım tam yemek saati hepimiz çıkıyorduk... geçmişe göz atıp takım hakkında bilgi sahibi olabilirsin...birazda kendini tanıtırsın..

teşekkür ederim canım... evet bende çıkıcam birazdan ama yemekten sonra ilk işim kendimi tanıtıp konuyada gözatmak olcak... teşekkür ederim tekrardan...

herkese merhaba arkadaşlar :)opuyorumnanaktan

kırmızıya aldığım yere dikkat yaşlandıkça öylemi yaa hahaha ben her sene 1 hafta rapor almazsam asıl kalitem ozman düşer mafoldumben ama ben daha gencim bebekim kaydirigubbakcemile3
oyy oy alisveris yapmis cok yorulmus bebisim. ha birde börek yapmis.. ellerine saglik canim benim..naniknanik
saol annem ne yapalım beyefendininde gönlünü yapmak lazım bazen isyen ediyor sen yemicen diye bizdemi azımıza kilit vuralım diyoryerimseniben
reyhan abla hep kızına hep kızına bak bende oturmaktan yoruldum bunalımdayım benide şımartttt:roflol:
:
ayy bune kıskançlık bune kıskanlık lülülülülülü sevsinler seni gel tıs ben şimartıcam seniŞeniz
kaydirigubbakcemile3bakın bakın dinleyin dün kallisimle telefonda anti ageing kremlerle ilgili konuşuyoruzda sen 40+ mı kullanacaksın dedimde yokkk dedii ben daha 39 diye ısrar ediyor hahah yesinler kimi kandırıyosun ballıçörekopuyorumnanaktan
ayy evet piacım o hareketler can kurtarıcı zaten onlarıda yapmasam rahatlamasan çıltırtır bu ağrılar benide çok rahatlatır bu hareketler saol canım önerin için

aman canzim dikkat et kendine,hiçbirşey yapma tabi,yat sadece.öpüyorum

ev hazır da.. ben hazır değilim. nasıl olacak bilemiyorum.

sözümü de aldım,istanbula gelince ,bana da geliyorsun demektir..opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaa ben sana yaşlı mı dedim??? aşkolsun kallisim, yaşın ilerledikçe dikkat etmekn gerekiyor dedim. eğer sana yaşlı dediysem,ben kendi kafamı kırarım sen hiç zahmet edip üzülme klava:

teşekkür ederim canım... evet bende çıkıcam birazdan ama yemekten sonra ilk işim kendimi tanıtıp konuyada gözatmak olcak... teşekkür ederim tekrardan...

herkese merhaba arkadaşlar :)opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin acigül :lepi:

merhaba tekrardan arkadaşlar,

26 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var.63 kilo ile hamile kalmıştım 73 kilo ile sezeryan doğum yaptım. tabi 2-3 kilom şişime gitti ve tekrar 63 kiloya indim... sonra sütüm az olunca etraftan ne duyduysam yedim ve 74 kiloya geri çıktım... biraz çabadan sonra şuan 68 kiloyum ve hedefim bekarken olduğu gibi 57 kiloya geri düşmek:lepi:... spor yapamıyorum. evde ip atlayıp hareketler yapıyorum. zayıflama kemeri kullanıyorum. sabahlarıda sirke-bal-su içiyorum... aranıza katılıdığım için çok mutluyum... tüm yarışmacılara başarılar dilerim :)))kaydirigubbakcemile2 kilo hesaplama konusunda ve yarışma hakkında bilgiye ihtiyacım var sanırım... :)

Son düzenleme:
Merhabalar

herkes hoş geldin demiş ancak cevap verebiliyorum bu benim oğlan yüzünden bu aralar pek bi mızmız oldu çıktı. delirtiyo valla beni. 2 satta bi yatıp yatıp kalkıyorum geceleri salağa döndüm valla artık dengem şaştı..

Neyse gece gece çenem düşmesin kendimi tanıtayım kısaca :)

30 yaşındayım evliyim bir bebeğim var 7 ayını dolduracak yakında veletin tekidir kendileri... bundan 3 sene öncesine kadar 62 kiloydum ta ki nişanlanana kadar sonra evlenene kadar ben oldum mu 70 hayda.. sıkıntıdan yiyen tiplerdenim birde eşim abur cubur sever fazlasıyla ben sevmediğim halde alıştım bi şekilde... 70 i buldum evlene ne kadar... millet evlenirken zayıflar ama bende ters tepti :))

Evlendim ve evliliğimin 3. ayında isteyerek bebeğime hamile kaldım ama hamilelikde işin dozu arttı birde eşimin zorla yedirmeleriyle doğuma 91 kilo olarak girdim ,tam 21 kilo aldım hamileliğimde .. hamilelikteki son resimlerime bakınca kendimi hala tanıyamıyorum valla, acayip bir kilom ve ödemim vardı.. doğumdan 10 gün sonrasında tartıldığımda 80 kiloydum taki geçen haftaya kadar ... Geçen çarşamba zayıflamaya karar verdim ipin ucu çoktan kaçmış fizanı bulmuştu...

geçen çarşambadan bu yana 1,5 kilo verdim 78,5 likoyum boyumda 1,68 hedefim 60 kilo olmak ama bir çırpıda da olsun istemiyorum çünkü akabinde fazlasıyla geri alınıyor...

Şu an çok katı olmamak koşuluyla kendimi mutsuz ,huysuz ve huzursuz etmeden bir diyet uyguluyorum hayatımdan çıkardığım şeyler şekerli gıdalar içecekler ve ekmek... günde 1-2 dilim ekmek yiyorum sadece .. önceden ne kadar yediğimi sormayın

beni aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.. her zaman nete giremiyorum pc açık olsa bile onun için arazi oldu demeyin lütfen fırsat buldukça yazacağım...

Hepimize diyetlerinde muvaffakiyetler dilerim...

Son düzenleme:
patladın değil mi:mymeka: aman yazarkende pek gülüp eğlenmişsindir lmaz: sen ne dersen de ben 40 ta kalmaya kararlıyımnaniknanik

aman çikolatım nasıl hazır olacaksın ki bu moralle:çok üzgünüm: allah yardımcın olsun..
hayatım tabiki geleeğim inşallah tabiki allah kısmet ederse diyelimde sositososito ama dediğim gibi mevsim bahara dönsün kısmetse ablamlara haftada 15 te gelmem gerekecek şimdi bile gitmem gerekiyor aslına bakarsan ama tam yoğun dönem değil ablam çok yoruldu:gitme: hastalanacak diye korkuyorum insan bazı şeyleri bir yaştan sonra taşıyamıyor ablamda bu duruda çok üzülüyorum neyse işte bahara iyice hareketlensinlerde bende destek olucam inşallah ve sanada gelicem söz veriyorumŞeniz
yaş meselesi için şaka yapıyoruz canım benim alkisalkisalkis mustangın diline düşürmesin allah insanı ne diyeceğimi şaşırdım :roflol:

günaydın kallisim Şeniz günaydın herkese a.s.
dün öğlenden geç saate kadar net yoktu o yüzden gelip yazamadım zaten erkenden yattım sabah erkenden hortladım tabi..

bugün hediyem yerine ulaşır mutlaka, alan da inşallah beğenir :kedi:

tıs kallis hane bize kol kesmeyi yakayı neyim öğreticektin :umursamaz: illa kalk trene atla gel ögren mi diyosun yani kaydirigubbakcemile3

canım kızına sevgiler a.s. güle güle sağlıkla büyüsün.. benimde 3 kızım var artık büyüdüler en ufağı 10 yaşında:1hug:
baştan azimli gördüm inşallah devam eder böyle canım. ip atlamakta çok fayda eder sakın kesme... sirkeyi kullanan bijom var bizdede bak artık hedef kilosuna inmek üzere yani çok faydası var..
kilo bildirimleri konusuna gelince... aramıza katılıp 2 günde ortadan kaybolan öyle çok kişi var ki bu durum için ilk hafta deneme süresi oluyor... bu cuma tartıl kilonu buraya yaz haftaya cuma takım listesine girersin inşallah... cuma günleri saat 12.00 ye kadar bildirimler yapılıyor lütfen buna özen gösterelim.. hesaplamaları ben herkes için yapıyorum senin buraya yazman yeterlidir...a.s.

100 gr cikilete da 550 gr kalori var diyor yaaa
dogru mu bu
Piacım çikolatamı demek istedin sen:sinifsinif: eğer doğru anladıysam evet o kadar kalori var :1closedeyes:

canım sende hoşgeldin.. hamilelik döneminde aşırı almışsın kilo :bbo: diyetin hayırlı olsun dyelim şimdiden ve aramıza katılmanda tabiki...
diyetin katıda olsa yumuşakta olsa kaçamaklara izin vermedikçe başarılı oluyorşutarafagitti umarım en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz şu illetten..a.s. acıgüle yazdığım cuma günleri olan bildirim senin içinde geçerlidir...
bir de şey var arkadaşlar her gün sürekli gelip yazın yazışalım diye beklmiyoruz yani chat gibi olması için çaba harcamıyoruz ama buraya gelindiğinde kim ne yazmış diye göz atıp cevaplarsak zaten hoş bir paylaşım çıkıyor ortaya aklınızda olsun.. burada tek beklediğimiz paylaşım zaten..aklınıza takılan bir şey olursa sorun mutlaka cevap veren olur... takımın geneli eskiden beri birbirimizi tanıyoruz ama size yabancılık çektirmek istemeyiza.s. ilk bir kaç gün az paylaşım olabilir yeni tanışma olunca olabiiyor motivenizi bozmayın...

tıs kallis hane bize kol kesmeyi yakayı neyim öğreticektin :umursamaz: illa kalk trene atla gel ögren mi diyosun yani kaydirigubbakcemile3

canım benim günaydınkaydirigubbakcemile5 başlayalım hayatım inan dün aklımdan geçirdim söz verdim nasıl ne yapalım diye düşündüm dur bugün iyice çalışır inşallah kafam

bijom burda felaket bir yağmur var burada hava değişim gösterince ilk aklıma sen geliyorsun ordada böylemi acaba diyenaniknanik

benim ufaklık illa ben okula gitmeden beraber pazara çıkalım dedi bugün sabah sabah pazara gideceğizakannehir tutturdu ahçi olacağım diye biiyormusunuz, benimle mutafağa filan giriyor.. allahım ne kadar ters yaratıyor kardeş bile olsa kişilikler ne kadar farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…