- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.421
canzicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
hayatım sana unutmadan söyliyeyim muşmula diye bir meyve varya ondan yemen gerekiyormuş dün tv de izledim bebeklerin düşmesini engelleyici bir madde varmış içindeşutarafagitti
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bak sakın hafife alma emi.
hediyemi bugun bedne kargoya verdim . inşallah alan arkadaş beğenir ben beğendim yani
aman canzim dikkat et kendine,hiçbirşey yapma tabi,yat sadece.öpüyorum
gunaydın herkese bıraz gec olsa da .yogun bıkac gun yasıyorum bılg acık ama yetısdırmem gereken bı rapor var ona calısıyorum ama bugun bıter umarım.keske sıze de yollıyabılsem reel enflasyonla ılgılı bır calısma yapan bır arkadasıma yardım edıyorum butun calısmayı maılle hazırlamıs.soru cevap seklınde bende grafıge alıcam bakalım nasıl olcak.reyhan abla envanter ıcın program kullanıyomusunuz.neyse bana hedıye gonderen arkadasa bır notum olcak.eger ıkı gun falan gecdıgı halde benden aldıgıma daır bır haber gelmezse melıs yada kallıs aracılıgıyla benı bır uyarsın bı zahmet.cunku guvenlıkler kargoları almıyormus haberde vermıyolar.dun bır ptt kargosu gelmıs onunden 10 kere gecdım sordum kargo zarf varmı dıye yok dedı aksamın korunde aradı ptt den geldıler dıye.baska bı sey daha beklıyorum omu bılmıyorum.o kadar da uzak bır yerdekı bılmıyorum da neresı.taksıyle gıdıp alıcam trafık azalsın dıye bekledım.cıkıym gıdıym donusde sıze uzun uzun vakıt ayırıcam soz.ben dıyet anlamında cok ıyıyım sadece sabah aksamkınden cok cıkıyorum yanı odemlıyım.bu cuma benden sıze bır bomba var o kadar soyleyım yanı.neler yapdıgımı da anlatıcam.motıvasyon aracımı da.ya hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum.tabı top 10 umda ılk sıra reyhan ablamın.sonra da kallıste sultanına.s.
Evvveettttt cedricim senden duymak ne hoş şu bomba haberleri :lepi: yaa neden bilmem ama çok mutlu oluyorum sen bir gr versen bile...cıkıym gıdıym donusde sıze uzun uzun vakıt ayırıcam soz.ben dıyet anlamında cok ıyıyım sadece sabah aksamkınden cok cıkıyorum yanı odemlıyım.bu cuma benden sıze bır bomba var o kadar soyleyım yanı.neler yapdıgımı da anlatıcam.motıvasyon aracımı da.ya hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum.tabı top 10 umda ılk sıra reyhan ablamın.sonra da kallıste sultanına.s.
Piacım sanki cedricime yaptığın wuuuu yanımda yaptın gibi duydum ulaklarımla:roflol: hoşuma gitti...wuu bekliyorum bombayi cedric nekadar top 10 siramiz mechul olsada:umursamaz::umursamaz:
kiskandim ayol:roflol::roflol:
dün fistiga baktim ben kalliste..orda kücük kizinin resmi var galiba dimi? tahmin ettim siralmayi yaptim ben 123 diye evet asci olmak cok yakisir ayricada bence cok guzel bir meslek..daha dün arkadaslarima oglumdan bahsederken asci mi olucak ki benim oglum dedim (ahci mi asci mi) bilmiyorum neyse.. benim oglumda mutfakta bana yardim etmekten cok keyif alir..elide cok yakisir kücük olmasina ragmen .. nasip :)
aksam esimin arkadaslari gelicek hazirlik yapmam lazim görüsürrrrzzz ciao ciaoo
canzicim bana kalırsa taşınırken o evde bıraksın çöp poşetini çikolatım delikafadulden çöpe kadar taşımayada değmez... aa insanlar ne güzel severken yeni bir yaşama başlarken ne hoş tatlı oluyor karşındaki ama ayrılırken senden kötüsü yok oldu yaaaa:mymeka: genelde erkekler böyle yaparak ayrılabiliyorlar sanırım karşındakini kötü diye diye kendilerine telkin veriyorlar galiba...sağolasın canım sende hiçççççç canını sıkma hayat bundan sonra senin için daha güzel olmaya başlıcak seni haketmeyen bir erkeğe kölelik yapmaya devam etmiceksin en azından senin canın sağolsun yeter canım işin var allaha şükürler olsun ailen var yaşın küçük hayat sen,n için yeneiden başlamak için geç değil yani canım geçmişi sil at hayatından çöp torbasına koy geçmişi fırlat çöplüğe gitsin
Pia ne bilsin o bisküviyi bijom sen ekle foto kaydirigubbakcemile3 yaaa sen canzi adına sevinirken bende senin için dileklerde bulunuyorum haydi inşallah canzi gibi senide alalım diğer topiğe bebiş bekleyenler sırasınahihoyyytcanzicim adına çok seviniyorum Allah nazardan saklasıniyi bak kendine bol bol dinlen canım opuyorumnanaktan
benim oğlan uyudu da bakmaya fırsatım oldu nihayet.. yemek yeme düzenim berbat benim nasıl düzelteceğim bilmiyorum. çocuğun kahvaltısı çorbası vs derken kendime vakit kalmıyo birde ev işleri of anam of yani... ev aldı başını gidiyo ... nefret geldi valla çocuktan sonra ev işi yapmaktan...
.
e-e-e-e hoşgeldin benim gibi ev işinden hoşlanmayan hatta bıkan arkadaşım:roflol: daha dur sen yeni bebek sahibisin biraz daha geçsin isyan bile ediyorum bazen yemek yapma sözünü bile duymak istemiyorum...
kallisim ekliyim fotosunu suntaların bari :roflol:Pia ne bilsin o bisküviyi bijom sen ekle foto kaydirigubbakcemile3 yaaa sen canzi adına sevinirken bende senin için dileklerde bulunuyorum haydi inşallah canzi gibi senide alalım diğer topiğe bebiş bekleyenler sırasınahihoyyyt
ay ben yorulup geldim yine pazara mazara derken ufaklığı okula bırakıp ancak döndüm evime...biraz bakınıp ev işimi yapayım balık aldım iglonun yine çorba yapacağım ... bir de dün tesadüf gördüm derya patlıcan mücveri yaptı fırında hoşuma gitti onuda yapacağım tamamdır bu iş
teşekürler kalişim .....aebenim hoşgeldin canım sen ziyaret etmesen biz hiç bakamıyoruz kusura bakma canıım ....
çizelgeye bakayım bir sorunmu var yine yazarım ben sana..
hediyelerimizi sorma yeni yıla hediyelerle girelim dedik bakalım bu yıl kurtulmak dileğiyle hahahaaa :))
bijom suntayı geçtimde kaydirigubbakcemile3börek harika görünüyor tarif için teşekürler.....:1hug:Şenizkallisim ekliyim fotosunu suntaların bari :roflol:
işte sunta bu pia cım kaydirigubbakcemile3
iyi dileklerin için teşekkür ederim kallisim Allah zamanını bilyor ben hiç stres yapmıyorum bu konuda.. Allaha şükür bi sorunumuz da yokmuş olur bakalım
ben de az sonra kalkıp hani eklemiştim ya bi ara kabak böreği diye beğenmiştin ondan yapıcam.. dün derya da gördüm bi ara ama sonucuna bakmadım benimki böyle bak..
yapmak isteyen olursa işte tarifi..
Malzemeler
4 adet kabak rendesi
Yarım demet ince ince doğranmış dereotu
2 yumurta
1 su bardağı yağsız beyaz peynir
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı süt
2 fincan kepek unu
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Hazırlanışı
Derin bir kâseye kabak, dereotu, süt, sıvıyağ ve beyaz peyniri koyup karıştırın. Ayrı bir kâsede iki yumurtayı çırpın. Yumurtayı ve unu kabaklı karışımın olduğu kâseye ilave edin. Üzerine tuz, karabibiber ve kırmızıbiber serpin ve karıştırın. Yağlanmış fırın kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında üstü pembeleşinceye kadar pişirin.
canım kızına sevgiler a.s.güle güle sağlıkla büyüsün.. benimde 3 kızım var artık büyüdüler en ufağı 10 yaşında:1hug:
baştan azimli gördüm inşallah devam eder böyle canım. ip atlamakta çok fayda eder sakın kesme... sirkeyi kullanan bijom var bizdede bak artık hedef kilosuna inmek üzere yani çok faydası var..
kilo bildirimleri konusuna gelince... aramıza katılıp 2 günde ortadan kaybolan öyle çok kişi var ki bu durum için ilk hafta deneme süresi oluyor... bu cuma tartıl kilonu buraya yaz haftaya cuma takım listesine girersin inşallah... cuma günleri saat 12.00 ye kadar bildirimler yapılıyor lütfen buna özen gösterelim.. hesaplamaları ben herkes için yapıyorum senin buraya yazman yeterlidir...a.s.
bu arada acıgülcüm ve diger arkadaşlar hoşgeldiniz.. ben tanıtayım kendimi evliyim, 29 yaşındayım, çocuğum yok, nisan-temmuz arası çok iyi kilo verdim ama şimdi 62 de takıldım kaldım.. son kalan kilolarımla savaşıyorum pes etmek üzereyim kaydirigubbakcemile3 etmicem etmemeliyim..
hımm kallıstem bu tarıfı cok begendım benımde buna benzer balık dolmam var levrekle yaparım genelde mantar sogan maydonoz damates bıber ve sarımsakla ıc hazırlayıp balıkların karınlarına doldurup kagıtlayıp pısırıyorum.herkesden olumlu yorumlar aldım.kendıme balık yapıcaksam yıkıyorum atıyorum mıkrodalga posedıne 8 dk da pısırıyorum ve yıyorum tuz bıle atmıyorum.bugunde balık depoladım cok sevıyorum napıym.ayrıca ogun olcuyu kacırdım ama balık da pek dusunmuyorum olcu falan.cedricim doktor çok haklı kilolu bayanlar özellikle kilolu olanlar yani kafaları hep yerde gidiyor ben yapmam illa ona buna bakmalıyım insanları seviyorum, bir selamlaşmaya bile bayılıyorum tanımadığım insanlarla herhangi bir noktada gülümseşerek anlaşabiliyorum, ama senin doktorunun dediği gibi birisi bana aynı hareketi yapsa sanırım şoka uğrar kalırım heheheee..
hamsiyle çuprayı fazla olduğu için yazmadım :)) sen ölçüyü mutlaka tutturmuşsundur sadece seçim mi yapamadın acaba diye düşündüm birde yanlış yazabileceğini... cedricim sana bir tarif vereyim mi balık için.. yıllardır yapmıyorum ben ama geçende ablam anlatıyordu senin balığını nasıl özledim diye.. eşim istanbuldayken tekne olduğunda lüferi çok sevdiği içi durmadan lüfer tutardı o zamanlar bıkkınlık gelmişti ama özleyebileceğimi bilemeim o günlerde neyse eski şeyler geldi yine aklıma.. lüfer dışında denemediğim için illaki adını veriyorum ısrarla..
balığı temizleyip tepsiye koyuyorsun, taze soğan, maydanoz, domates, yeşil biber, zeytinyağı tuz ve baharatı robota atıp çekiyorsun bir tutam kekik ekliyorsun.. akıcı bir kıvam oluşuyor... balığın üzerini örtüyorsun balık gözükmeyecek... veriyorsun fırına ve tadına doyamıyorsun....
chocolate m okuyunca o kadar cok uzuldumkı haketmedıgın seyler yasıyosun.ama cok sevdsen de bu ılıskı kanser olmus guzel arkadasım kes at ve yoluna devam et.ayrıca bu surecde bıseye ıhtıyacın olursa gece gunduz farketmez yardım ederım sana .hatta sen toparlan ıstersen reel hayatdada tanısalımmerhaba canlarım,
henüz geçmişi okumadım,sadece kallisimin yazdıklarını okudum. canını sıkma sultanım,inşallah hiçbirşey çıkmayacak.sen kendine iyi bak yeter,bu çok önemli çünkü(kızma ama yaş ilerledikçe vücut savunması da düşüyor ondan ablacığım) bu arada balık tarifini mutlaka deneyeceğim kallis sultan! :)
geçmişi okumadan kendi durumumu yazayım,
ev taşıyorum bu hafta kısmetse,evimi ayırıyorum.annemlere yakın bir yerde ev tutuyorum yarın ,çok büyük bir aksilik çıkmazsa...eşim 20 gündür yoktu(bayramın ilk gününden beri) dün akşam gelmiş,ben dışardaydım extram vardı.önce mesajlar geldi telefonuma,sizlere yazmak istiyorum " kapının üst kısmını kilitleme,bende anahtarı yok.senin suratını görmeye,kapısını açtığın eve girmeye meraklı değilim.Allah birgün olsun seni güldürmesin,mahkemede hakkını arabanı ararsın.bu arada senin elinin ve bedeninin değdiği eşyalara da çok meraklı değilim.Allah seni bildiği gibi yapsın.senin gibib bir insana 5 yılımı verdiğim içn kendimden nefret ediyorum.çünkü sen hiçbirşeyi haketmiyorsun,hakettiklerini de en kısa zamanda alacaksın.soyadımı da resimlerimi de facebook undan sil,seninle sanal ortamda bile yanyana görünmek istemiyorum.evli olduğumu silmicem boşanana kadar insanlara seninle ilgili açıklama yapmamak,adını bile anmamak için"....ben birşey yazmadım bu mesajlar üstüne.ben de aynı sebeplerden silemiyorum facebook tan ama onu bile yazmadım,içimden gelmedi ona bir cvp bile vermek...
20 gün sonra gece arabasını görünce kapının önünde, şaşırdım.bugün uyanır uyanmaz çıktım evden,hiç yüzümü göremedi. mesaj atmış"yanlış anlama,evimden başka yerde rahat edemiyorum,başka bişey düşünme,zaten öyle olmadığını yakında göreceksin" demiş. ben de "yanlış anlamadım,yakında taşınıyorum Allah kısmet ederse,evinde hala kaldığım için üzgünüm,kusura bakma"yazdım..bu sefer o da "iyi dua edeyim Allah biranönce kısmet etsin de git" yazmış :)
durumlar böyle kızlar.üzgün müyüm,çok değil.alıştım artık bunlara...
sizinle paylaşmak istedim.........
kesınlıkle cok haklısın chocolate pısman olursan nasıl olsa yedım dıye devamda edıyosun en ıyısı olmamıs gıbı davranmak
electra hoşgeldin canım,inşallah güzel paylaşımlar yapar hiç ayrılmazsın aramızdan ve tüm kilolarından kurtulursun :) bu arada geçmiş olsun,bebişini de öperim mini mini ellerinden...
ayyy kime acaba hediyen,çok merak ettim :)
bijom sen sporu artıracaksın,hareket artarsa kilo gider bu kesin yani... başka yolun yok,yemeni de çok azalttığın için gitmiyor olabilir artık..kalorisi düşük ama miktar olarak fazla yemeye çalış bakalım...ama mutlaka sporu arttır!
ayyy sen hamile olunca ben çok sevineceğim bijom biliyor musun :)) Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah,ben de canzi nin senin ve cedric in bebeğini severim gelip gelipo,napiym
pia az yemişsin tatlım ya, salata yeşillik hiçbişey yok...akşam öğünün çok az,böyle yapma,metabolizman yavaşlar canım...
bu arada maşşallah sen bayağaı bir tosuncuk doğurmuşsun hee? :))
arkadaşınınki de parmak bebek olmuş,yavrum ya miniciktir oooo
cedricim hikaye gibi başlamışsın kız yazıya,çok hoşuma gitti...hava çok soğuk gerçekten de,bugün kombinin ayarını açtım çok üşüdüm . yediğin ve içtiğin hiçbirşey için üzülme,çünkü artık yemişsin midende..üzülmen boş.sadece aynı hatayı birdaha yapmamaya çalış,ben böyle yapıyorum canım,başka türlü devam edilemiyor çünkü.hepten bırakmaktan iyidir
umut cok cok gecmıs olsun allah sıfalar versın ınsiyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.
bu adama sla ınanma bıjoux.ona gıderken habıre mavı yesıl ın urunlerını almamızı ıstıyordu dıger dıyet bıskuvılere demedıgını bırakmıyordu meger ortagıymıs.ılk bır hafta boyu sadece salata yedırıyo ne kadar saglıklı olabılır kı.ayrıca gecen bende tv de bırınden duydum kım hatırlamıyorum ama ıkı ayda bır sırkeye ara vermek gerekıyormus.ananemde baklava yıyıp ustune sırke ıcıyor kaydirigubbakcemile3
kallisim kıyamam birden azaltmasaydın sonra bıkıp yersin Allah korusun bayılıp kalırsın bi yerlerini vurursun sonra biz naparız akannehir
oof of canım haklısın spor yapmam lazım malum yürüyemiyorum dün sabah -3.5 du hava burda :bbo: evde nivea body yapayım diyorum geçen gün aklıma geldi, artık cd yi tozlu raflardan çıkarma zamanı geldi sanırım kaydirigubbakcemile2
bugun olmadı yarın belli olur bakalım hediye kime acaba delikafadulden
inşallah canım da bebek işleri hiç belli olmaz bakarsın yepyeni bir hayata başlarsın ve gelir biz seninkini severiz
ben görmedim reyhan abla ve çok üzüldüm :sinifsinif:
çok çok üzüldüm anneciğinin rahatsızlığına. Allah şifalar versin canım.. :Saruboceq:
canım baktım tam bana göre bayılırım bakliyata.. bir ara böyle bir çorba denemiştim diyette ve çok işe yaramıştı ama şu var.. ben çarşamba ve perşembe Allah izin verirse oruç tutucam hicri yılın son ve ilk günü olduğu için.. o yüzden yapamam ama ondan sonraki günler yapalım dersen seve seve eşlik ederim sana opuyorumnanaktan
günaydın herkese
çayımı aldım geldim, dün dışardan geldikten sonra uyumuşum anca akşam kalktım tv izledim sonra gene güm.. hafta sonu biraz uykusuz kalmışım acısını çıkardım belki de ilaç uyku yapıyo bilmiyorum daha 3 gün oldu ben bitse de kurtulsam diyorum kaydirigubbakcemile3
dün yediklerimi yazayım:
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 kupa mercimek çorbası (acil evden cıkmam gerekti aç çıkmayayım dedim)
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 1 mandalina
akşam: yok
anca yarım litre su içmişimdir.. bi de elma sirkeli ballı su..
ya bu murat topoğlu dedi ki geçen gün izleyeniniz var mı bilmiyorum, elma sirkesi hiçbir işe yaramaz dedii. sadece bir hurafedir falan. içmeyin zengin potasyumu var sonra potasyum fazlalığından kalp krizi geçirip bize geliyolar dedi :bbo: şimdi ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum bana destek olduğuna inanıyorum yoksa kandırıyo muyum kendimi dicem ama dayımın aşırı yüksek kolestrolü elma sirkesi kullanınca düşüyor.. tahliller ortada yani ve kendimi o zaman çok enerjik hafif hissediyorum diyor :bbo: anlamadım fikri olan var mı ya da bi yerlerde bişeyler okuyan veya duyan :uhm:[/B]
kallısteme katılıyorum bu adam oyle garıp bırıkı bır muayenehanesı var.perde bolmelı falan her 10 kıloda bır bekleme odasındakılere alkıslatmak dısında hıcbır motıvasyonu yok.asla randevuyla calısmaz sıslı de saatlerce beklersın senı gorsun dıye perdenın arkasına gecersın 10 dk .yanı hıc ınanmadıgım bır ınsanbijom o bahsettiğin doktorun sözlerine inanmıyorum ben ona bir kaç ay gittim ama sadece para almaya yarıyordu başka hiç bir dialog kuramıyordun vede eşinden boşanırken kilolu insanlar için söylediği sözler midemi bulandırdı nefret ediyormuş şişko insanlardan bunlar hastalarıda olsa öyleymiş.. eşi kilolu filan değildi ama eşinin yağlarını gördükçe midesi bulanıyormuş.. ben artık o adam ne derse inanmam ... sen kendini kandırmıyorsun bence....
pia canım bijoux un suntaları wasa lara benzıyor.onların bıraz kucuk boyutlusutamam canim bu durum banada uyar..hafataya birgün ayarlariz
bende sabah herkesi gönderdim hava cok soguktu kiyamadim oglumuda biraktim arabayla gelince kizimin odasina girdim onun perdesi cok guzel hic isik gecirmiyor :))kitabimi aldim bi kac sayfa okudum sonra gözlerimi kapadim tam 11 30 kadar uyumusum yaaaa
müthis bisey buuu.. BU cok az olurda bende de oyuzden mutlu oldum..
birde , sunta nedir? ne demektir ? onu sorucaktim
bende elma sirkesi icerim . busabah ilk 630 da kalkmistim hemen buyuk bir bardaga sicak su ve sirke koydum hazirliklarimizi tamamliyasiya yudum yudum ictim ..
annemin bir arkadasi cok fit cok zayif bir hanim .. annem sormus ne yapiyorsun bunun icin? oda yillardir elma suyu ictigini baska hic birsey yapmadigini söylemis.. o doktoruda tanimiyorum hic..bende cok duzenli olmasada icerim .. belirgin bir etkisini görmedim ama genelde dinc ve saglikliyimdir:uhm:
aman dikkat et canzicim.. doktorun dinlen diyorsa dinlen kallisimin dediginide bak..musmulaya.. ayy canim babacim cok sever musmulayi.. ben hic sevmem .. bende kizim da 9 ay bulanti yasamistim .. umarim senin öyle olmazyerimseniben
yediklerimi yazim
sabah standart bir kahvalti
öglen sütlü corba ve bir kase sütlac
aksam 3 köfte 2 haslanmis patates .. birazdan meyve salatasi yiycem
not: sütlü corba annecigime ait bir tarif icinde hamur parcaciklari var hemen corbayi yaparken suile unu ufalayip atiyosun icine .. oyuzden ekmek almiyorum yanina
acigul aramıza hosgeldınmerhaba tekrardan arkadaşlar,
26 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var.63 kilo ile hamile kalmıştım 73 kilo ile sezeryan doğum yaptım. tabi 2-3 kilom şişime gitti ve tekrar 63 kiloya indim... sonra sütüm az olunca etraftan ne duyduysam yedim ve 74 kiloya geri çıktım... biraz çabadan sonra şuan 68 kiloyum ve hedefim bekarken olduğu gibi 57 kiloya geri düşmek:lepi:... spor yapamıyorum. evde ip atlayıp hareketler yapıyorum. zayıflama kemeri kullanıyorum. sabahlarıda sirke-bal-su içiyorum... aranıza katılıdığım için çok mutluyum... tüm yarışmacılara başarılar dilerim :)))kaydirigubbakcemile2 kilo hesaplama konusunda ve yarışma hakkında bilgiye ihtiyacım var sanırım... :)
hosgeldın aramızaMerhabalar
herkes hoş geldin demiş ancak cevap verebiliyorum bu benim oğlan yüzünden bu aralar pek bi mızmız oldu çıktı. delirtiyo valla beni. 2 satta bi yatıp yatıp kalkıyorum geceleri salağa döndüm valla artık dengem şaştı..
Neyse gece gece çenem düşmesin kendimi tanıtayım kısaca :)
30 yaşındayım evliyim bir bebeğim var 7 ayını dolduracak yakında veletin tekidir kendileri... bundan 3 sene öncesine kadar 62 kiloydum ta ki nişanlanana kadar sonra evlenene kadar ben oldum mu 70 hayda.. sıkıntıdan yiyen tiplerdenim birde eşim abur cubur sever fazlasıyla ben sevmediğim halde alıştım bi şekilde... 70 i buldum evlene ne kadar... millet evlenirken zayıflar ama bende ters tepti :))
Evlendim ve evliliğimin 3. ayında isteyerek bebeğime hamile kaldım ama hamilelikde işin dozu arttı birde eşimin zorla yedirmeleriyle doğuma 91 kilo olarak girdim ,tam 21 kilo aldım hamileliğimde.. hamilelikteki son resimlerime bakınca kendimi hala tanıyamıyorum valla, acayip bir kilom ve ödemim vardı.. doğumdan 10 gün sonrasında tartıldığımda 80 kiloydum taki geçen haftaya kadar ... Geçen çarşamba zayıflamaya karar verdim ipin ucu çoktan kaçmış fizanı bulmuştu...
geçen çarşambadan bu yana 1,5 kilo verdim 78,5 likoyum boyumda 1,68 hedefim 60 kilo olmak ama bir çırpıda da olsun istemiyorum çünkü akabinde fazlasıyla geri alınıyor...
Şu an çok katı olmamak koşuluyla kendimi mutsuz ,huysuz ve huzursuz etmeden bir diyet uyguluyorum hayatımdan çıkardığım şeyler şekerli gıdalar içecekler ve ekmek... günde 1-2 dilim ekmek yiyorum sadece .. önceden ne kadar yediğimi sormayın
beni aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.. her zaman nete giremiyorum pc açık olsa bile onun için arazi oldu demeyin lütfen fırsat buldukça yazacağım...
Hepimize diyetlerinde muvaffakiyetler dilerim...
ne guzel ahcı olmak ıstemesı avrupa da unv delerede gastronomı egıtımı verıyorlar.keske bızde de olsacanım benim günaydınkaydirigubbakcemile5 başlayalım hayatım inan dün aklımdan geçirdim söz verdim nasıl ne yapalım diye düşündüm dur bugün iyice çalışır inşallah kafam
bijom burda felaket bir yağmur varburada hava değişim gösterince ilk aklıma sen geliyorsun ordada böylemi acaba diyenaniknanik
benim ufaklık illa ben okula gitmeden beraber pazara çıkalım dedi bugün sabah sabah pazara gideceğizakannehir tutturdu ahçi olacağım diye biiyormusunuz, benimle mutafağa filan giriyor.. allahım ne kadar ters yaratıyor kardeş bile olsa kişilikler ne kadar farklı oluyor
pıa aaa bu top 10 olayı sadece latıfe:kedi:cok mutluyum valla gıdıyor kılolar yavas yavasda olsawuu bekliyorum bombayi cedric nekadar top 10 siramiz mechul olsada:umursamaz::umursamaz:
kiskandim ayol:roflol::roflol:
artik cok gec kallisim..zaten yedikten sonra bakmistim kaydirigubbakcemile3
ammmaaann choko demistiki bikere burda "mideye giden bisey icin üzülme"
simdi litaratüre cikolata yiyip aglayan biri olarak gecmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
dün fistiga baktim ben kalliste..orda kücük kizinin resmi var galiba dimi? tahmin ettim siralmayi yaptim ben 123 diye evet asci olmak cok yakisir ayricada bence cok guzel bir meslek..daha dün arkadaslarima oglumdan bahsederken asci mi olucak ki benim oglum dedim (ahci mi asci mi) bilmiyorum neyse.. benim oglumda mutfakta bana yardim etmekten cok keyif alir..elide cok yakisir kücük olmasina ragmen .. nasip :)
aksam esimin arkadaslari gelicek hazirlik yapmam lazim görüsürrrrzzz ciao ciaoo
cok tsk ederım kallıstem bılıyorum cok sevvındıgını hadı bıraz gayret yoksa senı yakalıycam bak.kargo bugun benı ne cok ugrasdırdı anlatamam.hedıyemıde almadılar gonderemedımEvvveettttt cedricim senden duymak ne hoş şu bomba haberleri :lepi: yaa neden bilmem ama çok mutlu oluyorum sen bir gr versen bile...
Top 10 sıralaması delikafadulden yupppiiiiiiii :lepi: bende takımımda herkesi ayrı ayrı çok seviyorum reyhan ablamın dediği gibi kültür seviyesi yüksek bir takımız hiç mütevazi olamıyacağım:roflol: bu yüzdende birbirimizi iyi anlayabiliyoruz....
kargo işi ne sinir olmuş geçendede bana buradan yani sitemizden çay fincanı gelmiş kargo bahçede köpek klübesi var diye kapıyı bile çalmamış 2 gün tekrarladılar bunu 2 gün not kağıdı buldum posta kutusunda sonra gittim postahaneye buradan değil dediler el kadar eskişehirde fincanı bulmam 3 gün sürdü:roflol: sonra birde kutudan kırık çıktı o kadar gezmem tozmam boşa gitti sinir oldum kazen sağolsun tekrar yollamış buyrunnnnnnnnn bu kez kapıma bıraktılar nasıl olduysa.... sende uğraş bakalım inşallah çabuk elie geçer...
Piacım sanki cedricime yaptığın wuuuu yanımda yaptın gibi duydum ulaklarımla:roflol: hoşuma gitti...
yaaa sen şeye mi baktın yırtığın topiğinemi baktın kızları gördün ufaklık orda varmıydı çıktı aklımdan vardır herhalde büyük ve ortanca var ama ufaktan emin değilim... demek seninde oğlan yetenekli bu konuda.. biz istanbula ablama gidince orda eskiden otelde çalışan zor günlerde ablamları bırakmayan tek kişi var bir abimiz otelin ahçısıydı biz gitttiğimizde benim ufaklıpa seslenir hemen beraber mutafa girerler yenge ne yetenekli elindende geliyor der durur.. bakalım kısmet işte bana tufah gelen ablalarının tersi olması biri cerrah olacağım der biri ahçı bir tuhaflık var bu işte ama :roflol: gerçi cerrah olacağım diyende parası bol mesleklere kaymaya başladı gönlü kısmet gelecek günler ne gösterir....
canzicim bana kalırsa taşınırken o evde bıraksın çöp poşetini çikolatım delikafadulden çöpe kadar taşımayada değmez... aa insanlar ne güzel severken yeni bir yaşama başlarken ne hoş tatlı oluyor karşındaki ama ayrılırken senden kötüsü yok oldu yaaaa:mymeka: genelde erkekler böyle yaparak ayrılabiliyorlar sanırım karşındakini kötü diye diye kendilerine telkin veriyorlar galiba...
Pia ne bilsin o bisküviyi bijom sen ekle foto kaydirigubbakcemile3 yaaa sen canzi adına sevinirken bende senin için dileklerde bulunuyorum haydi inşallah canzi gibi senide alalım diğer topiğe bebiş bekleyenler sırasınahihoyyyt
ay ben yorulup geldim yine pazara mazara derken ufaklığı okula bırakıp ancak döndüm evime...biraz bakınıp ev işimi yapayım balık aldım iglonun yine çorba yapacağım ... bir de dün tesadüf gördüm derya patlıcan mücveri yaptı fırında hoşuma gitti onuda yapacağım tamamdır bu iş
bijom kabağı çok severim naptın sen yaaaaaa((( celebrian vardıya bizim takımda takıntılı halde her gün kabak yerdi ay okurda beni çekiştiriyosun der şimdi hahahaa...
evde foto makinesi varsa bende çekerim patlıcanlıyı ama yoksa bilemiyciğimm...
yaa senin hediyen kime gidicek hayatım kargo yoğundur şu günlerde ama bak cedricime filansa beni dürt :)) okudun ya almıyormuş güvenlik kargoları yazık geri dönmesin birde..
acıgülüm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah hepimizin yavrusunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
ben kaçıp patlıcanlarımı yapayım haydi baş başşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?