- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.381
canim kallisim spor aletleri kullanmayinca sadece yer tutup tozlaniyor. aslinda insan yapacak olsa sadece ip atlar yada temiz havada yürür yinede form tutar. illede aletler almak gereksiz ama ben iste suda olsa yapardim ugrasir sekle girerdim dedikce cocuklar evi doldurdu.. ama inan bana yeni yil hepimizin yili olacak ben spor yapacagim artik sart oldu. spor yapincada yediklerime ister istemez dikkat ediyorum.
umutcugum hosgeldin.. annenede gecmis olsun canim cok üzüldüm. allah sifasini verir insallah.. kilonu dert etme can sagligindan ilerisi yok..
iyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.
kallisim kıyamam birden azaltmasaydın sonra bıkıp yersin Allah korusun bayılıp kalırsın bi yerlerini vurursun sonra biz naparız akannehirben bugün yemelerime biraz sınır getirince üstünede regl dönemimde olunca ayakta zor durdum elim ayağım titriyor bayılacak gibiyim kan şekerimde oynama oluyor aşırı.... krom aldım haftalar sonra yine en azından krizlerimi önler diye... haftaya pazarteside dier tahlillerimi yaptırıp bir an önce sonucu almak istiyorum çok canımı sıkıyorum bu konuda....
ayyy kime acaba hediyen,çok merak ettim :)
bijom sen sporu artıracaksın,hareket artarsa kilo gider bu kesin yani... başka yolun yok,yemeni de çok azalttığın için gitmiyor olabilir artık..kalorisi düşük ama miktar olarak fazla yemeye çalış bakalım...ama mutlaka sporu arttır!
ayyy sen hamile olunca ben çok sevineceğim bijom biliyor musun :)) Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah,ben de canzi nin senin ve cedric in bebeğini severim gelip gelipo,napiym
ben görmedim reyhan abla ve çok üzüldüm :sinifsinif:mustangim burada oldugunda koyarim yine sorun yok seker.. kallisime emanet edince resimleri ne yapsin tabi silmis eline saglik kallisim.. isteyen olursa koyarim ben resimleri daha cok var
çok çok üzüldüm anneciğinin rahatsızlığına. Allah şifalar versin canım.. :Saruboceq:iannemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
canım baktım tam bana göre bayılırım bakliyata.. bir ara böyle bir çorba denemiştim diyette ve çok işe yaramıştı ama şu var.. ben çarşamba ve perşembe Allah izin verirse oruç tutucam hicri yılın son ve ilk günü olduğu için.. o yüzden yapamam ama ondan sonraki günler yapalım dersen seve seve eşlik ederim sana opuyorumnanaktanbijo 62 de takilmistin .. deniyelim mi? carsamba persembe? nedersin?
iyi akşamlar reyhan ablacım kallistecim selamlar
eski dostunuz sizi ziyaret geldi.inşallah iyisinizdir.ben de iyi olmaya çalışıyorum.annemin rahahsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyorum 3 aydır.annem kanser teşhisi ile tedavi görüyor ve malesef durumu iyi değil.herşey sağlıklıyken anlamlı ve güzel.Allah hiç kimseye yaşatmasın.tüm hastalara da acil şifalar versin.hayat böyle işte.
kiloma gelince 83 kiloya dayandım malesef.bi 80 oluyorum bi 83.daha fazla da olabilir.çünkü stres yemeye itiyor çoğu zaman.
merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bak sakın hafife alma emi.merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde
bende sabah geldim baktım baktım yazmadan çıktım sonra gene geldim gene gittim:1closedeyes:bi tuhafım anlıyacağınız... mustangımın dediği gibi boynumda ağrı var son haftalarda bni rahatsız ediyor ay yaşam kalitem düşüyor çikolatımın dediği gibi yaşlandıkça:roflol: bu kış beni mahvediyor ne yapacağım bilmem..
çikolatım ne yaptı acaba ev buldumu pijama partimiz için uygun naniknanik inşallah çok yorulmadan bulur taşınır, bahara zaten ablamlardan dolayı çok gideceğim istanbula inşallah... o zaman gelicem tıs sözsositososito
yaşlı mı kim yaşlı sen mı ben mi ne münasebet hahahaha
ama bu boyun ağrısı deli ediyor gerçekten hergün başım ağramaya başladı yine söküp atacağım bu boyunu kaydirigubbakcemile2ama olmuyorki:)
[
canım baktım tam bana göre bayılırım bakliyata.. bir ara böyle bir çorba denemiştim diyette ve çok işe yaramıştı ama şu var.. ben çarşamba ve perşembe Allah izin verirse oruç tutucam hicri yılın son ve ilk günü olduğu için.. o yüzden yapamam ama ondan sonraki günler yapalım dersen seve seve eşlik ederim sana opuyorumnanaktan
günaydın herkese
çayımı aldım geldim, dün dışardan geldikten sonra uyumuşum anca akşam kalktım tv izledim sonra gene güm.. hafta sonu biraz uykusuz kalmışım acısını çıkardım belki de ilaç uyku yapıyo bilmiyorum daha 3 gün oldu ben bitse de kurtulsam diyorum kaydirigubbakcemile3
dün yediklerimi yazayım:
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 kupa mercimek çorbası (acil evden cıkmam gerekti aç çıkmayayım dedim)
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 1 mandalina
akşam: yok
anca yarım litre su içmişimdir.. bi de elma sirkeli ballı su..
ya bu murat topoğlu dedi ki geçen gün izleyeniniz var mı bilmiyorum, elma sirkesi hiçbir işe yaramaz dedii. sadece bir hurafedir falan. içmeyin zengin potasyumu var sonra potasyum fazlalığından kalp krizi geçirip bize geliyolar dedi :bbo: şimdi ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum bana destek olduğuna inanıyorum yoksa kandırıyo muyum kendimi dicem ama dayımın aşırı yüksek kolestrolü elma sirkesi kullanınca düşüyor.. tahliller ortada yani ve kendimi o zaman çok enerjik hafif hissediyorum diyor :bbo: anlamadım fikri olan var mı ya da bi yerlerde bişeyler okuyan veya duyan :uhm:[/COLOR][/B]
merhabalr güzel takımım biraz ağrılarım var bulantılarım çoğaldı doktordan 10 günlük rapaor aldım biraz leke gibi gelince korktuk şimdi evdeyim yatıp dinleniyorum hiççç birşey yapmıyorum arada size gelip merhaba deyip çıkıcam ve yarın hediye işini halledip yollucam bende bakalım hediyeler yavaş yavaş ellere ulaşmaya başlıcak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?