- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.361
günaydın güzeller.. dün sabah gelip yarım sayfa yazdım yolladım uçtu gitti sinir oldum akşam geldim sayfam kapandı bir daha açamadım sinir oldum dahadayazmadım sonra..
Piacım oğluşun için tebrik ederim gurur verici duygu bende kızları spora yönlendirmeye çalıştım ama malesef içinden gelecek insanın... bende yeğenlerimle gurur duyuyorum ne yapalım :))
yediklerin yemek bile değil lütfen bu düzensizliği vücuduna yapma sonra sonucu çıkacaktır metabolizmanı bozma..
bir de evether regl döneminde göğüslerinin böyle olması normal ciddi acı veriyor şu an bende aynıyım bugün başladı neyse ki benim..
seninde minikler kilolu doğmuş benimde ufak kızım doğuma 20 gün kala acil sezeryan denildi çok kilolu ve normal doğum pozisyonunu almıyor denildi ciddi sezeryanda bayıltmamalarını istemiştim narkozcunun sözünü hiç unutmuyorum - ohohoh-o-o-o-oo biz dokunmasak bu daha 9 ay yatarmış ne kadar rahat ve huzurlu şuna bak dedi.. bende görücem bende bakıcam diye tutturmuştum:roflol:
[
kilom sabit 62 inemiyorum napmam lazım akıl verin şok mu yapsam napsam :bbo:[/COLOR]
mustang hatun sen yemek yapmıyormuydun ne arıyon burda :))))
elektracım başka çare yok evet malesef .... spora zaman ayırabiliyormusun bende zaman çok ama o gücü kendimde bulamadım son zamanlarda buda etkili kendimi toparlayamamamda spor yapsam diyetimide bozmam ama evde adapte olamıyorum...
hoşbuldum 30 yaşındayım 92 kilo ve 160 cm boyundayım 1 oğlum var sezeryan oldum ve dikişlerim fazla kilolarım yüzünden açıldı (bu beni en çok acıtan gerçeğim)107 kilodan 88 düşmüştüm ama tekrar kilo almaya başladım çünkü iştahıma engel olamiyorum ameliyat olmam lazım ama doktorum kilo vermemi önerdi dokularım yağlı olduğu için tekrar açılabilirmiş yani kilo ver onda sonra operasyon düşün dedi ve şimdi buradayım insan zayıflamaya çalışırken yanında arkadasları olursa daha kolay olur gibi geliyor inşallah öyle olur ve bu grup kilo vermeme vesile olur...
elektracım hoşgeldin tam da doğru yerdesin hadi bakalım hayırlı olsun opuyorumnanaktan
dışardan geldim çok yorulmuşum amaaaaaa hediyemi kargoya verdimmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden yarın veya öbürgün mutlaka elinde olurmuş kime gidicekse artık zemuszemus
kallisim toparlanmana sevindim eminim listeye girersen daha çok tutabilirsin kendini yerimseniben
şimdi ıspanak ısınıyo mikrodalgada az sonra eşim gelir daha giremem diye o arada yaziyim dedim.. kilom sabit 62 inemiyorum napmam lazım akıl verin şok mu yapsam napsam :bbo:
selamlar anca gelebildim sabahtan beri temizlik banyolar yemektir derken tarlalarım bilem bu saate kaldı cık cık cık :umursamaz:
dün biraz diyet dışına çıktım ama bugün diyete devam.. son 6 aydır yani bebek düşündüğümüzden beri adetlerim düzensizleşince dün doktora gittim hormon tahlili falan yaptı ultrasonla baktı herşey normal ama düzenlemek için bi ilaç veriyorum dedi çok kilo vermekten olabilir dedi :bbo: 1 ay onu içicem sonra tekrar gidicem doktora. ilaca da başladım, prospektüsüne baktım kilo yapıyomuş ödem yapıyomuş of o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım ama ne yaparsam yapim vücudum su tutarsa veya kilo alırsam napıcam hiç bilmiyorum böhü :sinifsinif:
reyhan ablaaaaane güzel bir bebek..allah bagislasin cok tatli cok güzel..
karaoglanda öyle.. nasil güzel bakmisŞeniz
bende bugün dogum yapan bir arkadasimi ziyaret ettim hastanede allahhimm minnacik bir bebek 2,600 kücücük ama cok guzeldiii.. benim cocuklarim cok kilolu dogmuslardi oglum 4,100 kizim erken dogum olmasina ragmen 3,200:bbo: bugünki bebegin parmaklari cam gibiydi incecik minicikkk oofffhhh ne güzel oluyorlar
bugün ki mönümü yazayim
sabah: 1 yumurta, 1 mandalina, bir fincan yesil cay
ara: 5 ceviz
ögle: bir dilim kasarli siyah ekmek, bir fincan yesil cay
aksam: bi kase sütlü corba
spor yapmak istiyorum ama gögüslerim tas gibi oturuken dahi agriyor..doktora gitmekten nefret edenlerdenim.. ne yapim ya...reglimi beklesem ..gecicek biliyorum ama her reglde olmasi normal mi onu anlamiyorum
gecmis olsun..cok can sikici oluyor bu durumlar haklisin ... olsun .. allah beterinden korusun canim
cedricim hikaye gibi başlamışsın kız yazıya,çok hoşuma gitti...hava çok soğuk gerçekten de,bugün kombinin ayarını açtım çok üşüdüm . yediğin ve içtiğin hiçbirşey için üzülme,çünkü artık yemişsin midende..üzülmen boş.sadece aynı hatayı birdaha yapmamaya çalış,ben böyle yapıyorum canım,başka türlü devam edilemiyor çünkü.hepten bırakmaktan iyidirgunaydın herkese .yagmurlu kapalı ve soguk havadan sonra guneslı ama yıne sabah bır gune uyandık.kıs geldı resmen ya.dun pazara gıdelım dedık yagmur buz tanelerı gıbı degdı suratlarımıza.ama vazgecmeden pazardan meyce ve yesıllık alıp donduk gun boyu evdeydık.evde olunca da habıre tıkınıldı tabı.erkek metabolızmasına uydum yanı.sabah tartıldım dun gece tartıldıgımdan bıle fazla cıkdım yıne odem yapdı vucut.cunku duzenlı su ıcmıyorum bıde tuzsuz yemeye alısan ben tuzlu yedım dun.hemen sularımı hazırladım ıcmeye basladım ama moralım bozuldı ıyıce .gecmısı okudum cvp yazacaklarım var ama ogleden sonra ıns.hepımız ıcın ıyı bır hafta sonu olur umarım
çikolatım ne diyeyim ben canım sen bu adamdan bir an öncekurtul insan düşmanına böyle sözler söylemez ne kadar çocukça ne kadar cahilce... o sana aylardır ev taşıma için verdiği eziyeti bile ödeyemez ay çok sinirleniyorum.. bende kavga ederim eşimle ama bu gibi sözleri en büyük tartışmalarımızda bile duymadım insan geri adım atmamalı söylediklerinin arkasında durmalı ama seninki bir öyle bir böyle... bir yalvardı geri al beni diye bir bakıyorsun seni görmek istemiyorum diyor tövbe tövbe allah akıl fikir versin sanada sabır ve ayakta durma gücü versin inşallah... üzülüyorsun elbette ki ama değmeyecek sende göreceksin eşin çocuk gibi çikolatım yazdıklarına bak yok sanaldan sil fotoğrafımı sil.. fotoraf silmekle yaşanmışlık unutulsa keşke ahh ahhh... ciddi sinirlendim daha yazmıyayım...
balığı dene bakalım a.s. istanbula gelince sana gelirim tıss pijama partisi yaparıs ona göre ev baknaniknanik kolay geldin bir an önce taşın düzenini kur ay yazık valla aylardır ev taşıyacağım diye perişan oldun canım...
ne cevap verseydim ki ,mesajlar mesaj değil ki...öyle yapıcam mustangcığım,bitecek.sağol canımçikolatam allah yardımcın olsun canım . o mesajlara cevap vermemekle en iyisini yapmışsın . salla gitsin artık
reyhan ablam sabah sabah hayırdır:roflol: bu kadar erkencisin ne diyim başka... ya ablam okulun ne zaman başlayacak özledik seni...
ablacım ben özür dilerim mesaj için açıklama yapmayı unuttum.. sen resimleri bir başka eklediğinden sadece resimleri silemiyorum bu yüzden mesajını uçurdum naniknanik
kallisin yavrum he yemek yapıyordum tam sen aradığında kalmıştım pcden hehehe.
çikolatam allah yardımcın olsun canım . o mesajlara cevap vermemekle en iyisini yapmışsın . salla gitsin artık
annem resimleri bende görmedimya ne hain kallisi hemen uçuruyor töğbe allahım yaÇok üzgünüm çoook
cikolatam. caniminici. gül yüzlüm, güzel huylum,bülbülüm,
söylenecek birsey kalmamis. defet basindan gitsin allahindan bulsun.. böyle yapmasi belkide senin icin daha hayirli. ne kadar kirici olsada senin ondan sogumanda büyük faydasi olur. hic arkana sagina soluna bakma. sadece önüne gelecegine odaklan..gelecegin gecmisin kadar kötü olamaz burasi kesin. buna sende inan.sen kendini biliyorsun, kendinden eminsin. kendini hicbir sekilde sucliyamazsin.. demekki sen elinden geleni yaptin ama karsidan birsey gelmedi. hemen kapat arkandaki kapiyi. en hayirlisi budur canim..
canim benim biz seni cok seviyoruz. yanindayiz, arkandayiz. seninleyiz..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?