- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.441
Yüreğime su serptin canım arkadaşım. Çok haklısında ben hemen gitsinler istiyorumdoğru haklısın
vurun doymadınız vurmalara vurun bakalım
canım - de olduğun her rakam güzeldirHer zaman aynı kiloyu veremezsin bazen durur bi hafta az olur bi hafta çok olur. ne kadar uyuduğunla bile değişen bişey bu.. elinden geleni yaptıysan mutlu ol verdiğin kilodan memnun ol.. 0,7 kg demek yılda 36,5 kilo demek.. önemli olan istikrar.. istikrarlı bi şekilde kilo veriyor olman önemli miktarı değil
-0,3 canımgecen haftakini not almamistim..kac gr acaba kizlar..verdigimi biliyorum ama kac gr oldugunu bilmiyorum
bak bunlar sevinçli mutlu daha bi halayımsı :)))
Bilmiyorum ama 5e kadar buradaymış muhtemelen uyuyor..ebru bugün oruçmuydu?
Kaptanım yarışmacıların hedef kiloları hangi topikte?kızım bu beyaz bayrak help avatarı değil mi
ayy ben çektim görüntü çok içler acısıydı hiç girme o işlere :)))
kız halay çektik senin 50 kg vermen şerefine ama bu avatarı bulabildim ne kaddan sevindiğimi belli ediyom
canım protein bar ne tatlım bi de şu buzlu kahvelerde şeker var mı? çok fazla içiyon iyice sıcaklar bastırınca ne yapcan sen eğer şekerliyse yassak baccım
Bir şeyi de kabullen be kadın! Dil pabuç kadar cidden, hiçbir menüsüne laf yok hanımın..
Yüreğime su serptin canım arkadaşım. Çok haklısında ben hemen gitsinler istiyorum
Kaptanım yarışmacıların hedef kiloları hangi topikte?
canım seabahar ın tuttuğu bir listede var sonuç topiğinde de yazdığımız mesajda ama hangi mesajda bulabilirsekKaptanım yarışmacıların hedef kiloları hangi topikte?
aferin çekirge sütsüzmüş buzlu kshven
anam çok merak ettim bi deniyim yahu
canım protein bar şu shake içtiğim markanın tatlımsı bişeysi içinde 10 gr protein varyağ yok karbo da yoğurttaki kadar
sütlü buzlu kahvem şekersiz
ben diyet yaptım mı güzel yaparım
oh millet yiyince "verirsin canım, olur o kadar bebeğim" ben yiyince "oha yarım paket çubuk kraker"
bunun nesini kabul edeyim75 cal kız kraker!! ben napayım ölüm mü yaranmak için bilemedim yaaane
Acele giden, acele dönerKilon gitmedi diye üzülme ama kaçamak yaparsan üzül
Kilosu gitmeyen bütün arkadaşlarıma duyrulur!!
Kaçamak yapmadıysanız takılmayın o kadar bu hafta gitmediyse haftaya muhakkak gider.. hatta eminim hepiniz de (nilsub morordek mesela ) yarın baya bi eksi çıkıp niye dün görmedim diye sinirleneceksiniz sinirlenmeyin giden bugün de gitse yarın da gitse kardır gelmesin de gitsin yeter
ebru bugün oruçmuydu?
canım seabahar ın tuttuğu bir listede var sonuç topiğinde de yazdığımız mesajda ama hangi mesajda bulabilirsek
o zaman öğleyin bildirirse onu ekleriz duruma bakarızkaptanım oruç tutmam lazım demişti belki tutmuştur
Yaa kızma bana ama benimki 65ti dimi?canım seabahar ın tuttuğu bir listede var sonuç topiğinde de yazdığımız mesajda ama hangi mesajda bulabilirsek
Acele giden, acele dönerKilon gitmedi diye üzülme ama kaçamak yaparsan üzül
Kilosu gitmeyen bütün arkadaşlarıma duyrulur!!
Kaçamak yapmadıysanız takılmayın o kadar bu hafta gitmediyse haftaya muhakkak gider.. hatta eminim hepiniz de (nilsub morordek mesela ) yarın baya bi eksi çıkıp niye dün görmedim diye sinirleneceksiniz sinirlenmeyin giden bugün de gitse yarın da gitse kardır gelmesin de gitsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?