- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.401
muskam canım benim yaaa resmen kendini mahvetmişsin ama ödülünü de almışsın tatlım tebrik ederim kocamanMenüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
hoşgeldin canım bu öğlene kadar bildirim yapman gerekiyorOkudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .
sende hoşgeldin canım esraya yazdığım senin için de geçerliOkudum ve kabul ediyorum. Ben Ceylan 70 kiloyum ayın başında diyet e basladim iki kilom gitti şimdilik.yürüyüş yapmak istiyorum fakat oturduğum yer buna uygun değil evde spor yapmaya çalışıyorum.
ankaralılar costukAnkarada yasiyorum internette sorun var k.bAkma
canım muska arkadaşım da yazmışBen bugun sabah aci bi turk kahvesi ictim yuruyuse ciktim bir saat yurudum ewe geldim az salatalik az domates az havuc azda kirmizi biber ve haslanmis yumurta yedim oglen bi tane kofte yedim ve elma aksam ise bir tabah corba ve azcik bulgur pilavi yedim iki litre su ictim bide sarimsakli su ictim bu kadar isteee ne cok sey yeyip icmisim bee :)
Kızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974
şekerim senin kilo da 80 li kilolarda olsaydın iyi idi de 100 ün altına geçene kadar accık kacamak yapsamasan muhteşem olursunanam birinci olarak mezun olacan belkim
bende yarın çorba günümü yapsam acaba ? 3 gün mü yapıyoduk bu çorba gününü?
Çok acıktım ama allahtan ayran uyku yaptı 20de yattım uyudummuskam canım benim yaaa resmen kendini mahvetmişsin ama ödülünü de almışsın tatlım tebrik ederim kocaman
Burda ne demek istedin ki kaptanım?????
Hee oda komikti brokoli yiyecek kadar acıkan kedidimi ama bencede
dün gece aç kedi koydum sonra bunu gördüm dayanamadım :))))))))))))
ayaklarımızı sevelim sayalım çirkin denmez günah.....
çirkin ördek yavrusu ne tepişiyon.... olur öyle arada sürekli kilo verebilsek burda olmazdık zaten..... relax.... nerenden kesçen :))
vurun candy e
Günaydın arkadaşlarım. Kilo bildirimimi yapıyorum.
Geçen hafta:85.700
Bu sabah:85 kg.
Hiç iyi değil ama kabahat bende üzgünüm.
Geçersin ne diyeyim, bu haftaki halimden sonra gecilmeyi de hak ettim ben.kız ördek düştüün düştüün yoksa seni de geçerim bilesin :)))
Kestim -200 gr
"havalar bin beş yüzdü"??yazıık ne hallere düştü.... vak vakçım havalar bin beşyüzdü noooldu :)) acıların vak vağı.....
Geçersin ne diyeyim, bu haftaki halimden sonra gecilmeyi de hak ettim ben.
Kestim -200 gr
"havalar bin beş yüzdü"??Gecen hafta sadece rakibelerime hava attım, o da aramızdaki geyikten. Hep siz laf atıyosunuz bana, gıkım cıkmıyor be! günahlarımı da alıyosun gerci ama tartıya yansımamıs niyeyse, biraz daha al bari
bu arada muskacım candycim tebrik ederim .. muskam bizi bırakma aman diyim senin tecrübelerine cidden ihtiyacımız var hem sensiz biz yoldan çıkarız tahminimce !!!
kiminin keçileri kaçar ..
kiminin ördekleri simit avına çıkar..
ben desen hunimi takarım keyfime bakarım ..:))
bırakma bizi
Yok canım gitmiyorum bir yere korumaya sizinle devam edicem..bu arada muskacım candycim tebrik ederim .. muskam bizi bırakma aman diyim senin tecrübelerine cidden ihtiyacımız var hem sensiz biz yoldan çıkarız tahminimce !!!
bırakma bizi
bu arada muskacım candycim tebrik ederim .. muskam bizi bırakma aman diyim senin tecrübelerine cidden ihtiyacımız var hem sensiz biz yoldan çıkarız tahminimce !!!
bırakma bizi
Yok canım gitmiyorum bir yere korumaya sizinle devam edicem..
dünkü menümü de yazayım kaynasın arada
sabah:
1 yumurta + 2 yumurta akından omlet + light peynir + 200 ml süt
öğlen:
3 yumurta beyazı (haşlanmış) + 3 kaşık lor + 3 kaşık light yoğurt
ara:
yarım paket çubuk kraker + 1 protein bar, çay
akşam:
haşlanmış tavuk göğsü + 1 kase yoğurt + 3-4 çatal makarna
ara:
sütlü buzlu kahve
su: 2,6 lt
kaçamak yok 1 puan, su 1 puan, spor yok
sevindirik oldum şimdi..Yok canım gitmiyorum bir yere korumaya sizinle devam edicem..
Çok acıktım ama allahtan ayran uyku yaptı 20de yattım uyudum
Burda ne demek istedin ki kaptanım?????
Ben de hafta içi yapayım diyorum.bende yarın çorba günümü yapsam acaba ? 3 gün mü yapıyoduk bu çorba gününü?
Simit yok dedik bu haftabu arada muskacım candycim tebrik ederim .. muskam bizi bırakma aman diyim senin tecrübelerine cidden ihtiyacımız var hem sensiz biz yoldan çıkarız tahminimce !!!
bırakma bizi
Eksi cıkmıssın ama? hıı ama 64 küsurları görmüstün sen di mibak aldığım günahlar benimkine yansımışşş.... seninkileri bana eklemişşler ama senin hanenden de silmemişler :)))
Böyle güzel menüleri arada kaynat, kaçamakları gözümüze sok. Bravo, senin kafa da farklı çalışıyordünkü menümü de yazayım kaynasın arada
sabah:
1 yumurta + 2 yumurta akından omlet + light peynir + 200 ml süt
öğlen:
3 yumurta beyazı (haşlanmış) + 3 kaşık lor + 3 kaşık light yoğurt
ara:
yarım paket çubuk kraker + 1 protein bar, çay
akşam:
haşlanmış tavuk göğsü + 1 kase yoğurt + 3-4 çatal makarna
ara:
sütlü buzlu kahve
su: 2,6 lt
kaçamak yok 1 puan, su 1 puan, spor yok
sevindirik oldum şimdi..
Yok yaaakıskanmııış :))) çatlıyooo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?