- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.581
Tmm tatlim ilgilen bakaliminşallah canım ..
eşim eve geldide ben azıcık onunla ilgileniyim birazdan gene gelirim :)
geldim canım... karnını doyurdum ..çayı demledim ..futbol kanalını açtı olay bitti... :)))))))))))Tmm tatlim ilgilen bakalim
İyiymis valla benim esimde boxsa gitti baya rahatim suangeldim canım... karnını doyurdum ..çayı demledim ..futbol kanalını açtı olay bitti... :)))))))))))
en az 1 saat transa girer izler sonra kahve içeriz beraber ..
canımsınsen bakma bu kaba @ebrusonmez e
ay sormaenişte manken olmanı istiyo napsın :)))
ben de trambolin aldım ablam dalga geçiyo bi dahakine cirit alırsın diyo :))
tatlım şimdi bir karikatür gördüm aklıma senin anlattığın şu gıcık hatun geldicanımsın
he ya aynen onu anlatır burada kilo almak isteyen topiği var ya birisi yazmış kilolu insanlar gamsız tasasız insanlar diye bence sıska insanlarda fesat sinsi insanlartatlım şimdi bir karikatür gördüm aklıma senin anlattığın şu gıcık hatun geldiEki Görüntüle 1793375
hayırlı olsunn:)Hayırlısı olsun canım.
Bence başla muskam..Kızlar ben kaçıyorum artık.
Hafta sonu giremezsem pazartesi görüşürüz..
Haaaa sakın kaçamak yapmayın kafam bozulursa bende ceza yazmaya başlarım ona göre
bence de fazla didiklemeye gerek yok hayatı..he ya aynen onu anlatır burada kilo almak isteyen topiği var ya birisi yazmış kilolu insanlar gamsız tasasız insanlar diye bence sıska insanlarda fesat sinsi insanlar
kız senin canın cezamı istiyo ben yazıyım sanaBence başla muskam..
Yazsana. Yoksa ben inemicem 50li kilolarakız senin canın cezamı istiyo ben yazıyım sana
sen bence ceza olarak herkes 15 dk falan yürüyo ya sen 1 mil leslie yap fazladan baktın abarttın cezan bu olsun ben öyle yapıyorumYazsana. Yoksa ben inemicem 50li kilolara
1 mil Leslie bile kesmez bence beni. Her gun Jillian yapsam ancasen bence ceza olarak herkes 15 dk falan yürüyo ya sen 1 mil leslie yap fazladan baktın abarttın cezan bu olsun ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?