- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.601
o normal sporun olsun ceza olarak ne atıştırırsan fazladan atıştırdığın şey için 1 mil .. atıyorum 1 dilim pasta yedin 1 mili iki kere yap yada ne bileyim patates kızartması yedin aynı şekilde ona göre jillianı yap normalde cezana görede kaç mil yapacağını ayarla..1 mil Leslie bile kesmez bence beni. Her gun Jillian yapsam anca
boyamaz tatlım kurusun elinle ovala ama çamaşır çiteler gibide bastırma .. burnunun üstünü bastırda yüz daha hassas göz altlarına sürdüysen bile oraları ovalama ince deri yara yaparsınkızlar kahve maskesini uyguluyorum şu an ama ben abartıp bütün yüzüme sürdüm gülmekten ölmezsem iyidir :)))
şşş bu kına gibi iz boyamaz inşşallah yüzümü dimi Allah korusun :)) hem korkuncum şu an hem kapıyı birinin çalma olasılığını düşünüp gülmekten ölüyorum :))))çok korkunç oldum yeminle :))))
boyamaz tatlım kurusun elinle ovala ama çamaşır çiteler gibide bastırma .. burnunun üstünü bastırda yüz daha hassas göz altlarına sürdüysen bile oraları ovalama ince deri yara yaparsın
sonra salatalık suyu sür ve en sonda hafif bir nemlendirici yağlı olmasın ama
heheh ben gaza geldiğimde hem kendime hem eşimin bütün yüzüne sürmüştüm yazıııkk ziyan olmasın diye diyee çocuğun üstünee gittim korkudan kıpırdamadı garibim
btlbetul kızz salatalık suyunu en az 15 dk beklet suratında cilde çopk iyi geliyorr... sonra onuda soğuk suya yıka her işlem arası soğuk su unutma
kurumaya başlasın suluysa hemen kurumaz telveye göre kurumaya başladığını anlarsın zaten hafif kurusun ovala ..bunu ne kadar bekleteyim
ayy bende yapıyım bu akşam canım istedi :)))))orangutana benziyorum şu an :)))
yapp yapppbende ablalara yapçam sonrada fotolarını çekip şantaj yapçam :)))
ayy bende yapıyım bu akşam canım istedi :)))))
yapp yapppeşime zorla yaptım şimdi kendi geliyo burnunun üstü için salatalıkta ayarla bana diyo adam bakımın dibine vuruyo resmen
bir gün ara ver cilde kese görevi yapıyo azıcık cildini dinlendir 1 gün ara ver en azından yoksa cildin inceldiğinden yara olur tatlımbaşarılı buldum bu formülü yalnız.... beğendim ama yarın gene mi yapsam... bi kere daha apsam daha etkili olcak sanki ?
kız o kadar bakma adama.... kıymet bilmez erkek milleti hıııhhh......
bir gün ara ver cilde kese görevi yapıyo azıcık cildini dinlendir 1 gün ara ver en azından yoksa cildin inceldiğinden yara olur tatlım
kızz adam kokoş yaa alışverişe gittiğimizde ben artık mağzanın kapısında duruyorum yoksa girdikmi çıkamıyoruz almasada bakıyo
işi pazarlama ve satış .. yeminle benden kokoş beni nasıl beğendin diyorum etrafımdaki en doğal güzel sendin dedi ..eyyvah... kız andropozu var bu işin yüz verme :)
Ay kız ne tatlı çıkmışsınız ortime bak sen kızlar görüşemiyoruz bir kaç gündür şimdi gezmeden geldik yatıcam öpüyorum hepiniziişi pazarlama ve satış .. yeminle benden kokoş beni nasıl beğendin diyorum etrafımdaki en doğal güzel sendin dedi ..
meğersem makyajsız seviyomuş ki ben makyaj yaparım yanee artık etrafındaki hatunlar nasıl makyaj yapıyosadur eşimle olan fotomu koyuyım bari gör makyaj düzeyimi bu arada bu fotoda 80 kiloyum söylemeden geçmiyim :)) saçlarımda şuan doğal renginde bu saç maalesef düğün sonrası saç rengimi düzeltme çabalarımda bidaha aslaa bu şekilde sarıya boyamam
Eki Görüntüle 1793409
Kız gorende 100 yaşında sanacak akıllara bak sennn ama doğru söze ne denir haklısın :)başarılı buldum bu formülü yalnız.... beğendim ama yarın gene mi yapsam... bi kere daha apsam daha etkili olcak sanki ?
kız o kadar bakma adama.... kıymet bilmez erkek milleti hıııhhh......
teşekkür ederim canım 3 yıl yaşlıyım şuan beyazların var ve daha şişkoyum ama genede saol en azından ablası gibi duruyosun demedin herkes öyle diyor da hatta eşimle dolaşırken liseden hocamla karşılaştım kardeşinmi dedi .. kilo çok kötü birşey maalesefA
Ay kız ne tatlı çıkmışsınız ortime bak sen kızlar görüşemiyoruz bir kaç gündür şimdi gezmeden geldik yatıcam öpüyorum hepinizi
Çok iyi yaaa tam bizlikmiş :)
sormaa yaa büyümüşte küçülmüşKız gorende 100 yaşında sanacak akıllara bak sennn ama doğru söze ne denir haklısın :)
Ay nedense bugün gördüğüm herkes zayıflamış sın dedi sevindim birde ne kadar abartmışlar hiçde ablası gibide durmuyorsun hayatım valla resimde gördüğüm kadarıylada eşinden aşağıda değilsin öyle şartlama kendiniteşekkür ederim canım 3 yıl yaşlıyım şuan beyazların var ve daha şişkoyum ama genede saol en azından ablası gibi duruyosun demedin herkes öyle diyor da hatta eşimle dolaşırken liseden hocamla karşılaştım kardeşinmi dedi .. kilo çok kötü birşey maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?