- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.621
ayy ne güzel farketmeye başladılarsa doğru yoldasın tatlımmm reglde oldunmu ooo 78 i görürsün haftayaAy nedense bugün gördüğüm herkes zayıflamış sın dedi sevindim birde ne kadar abartmışlar hiçde ablası gibide durmuyorsun hayatım valla resimde gördüğüm kadarıylada eşinden aşağıda değilsin öyle şartlama kendini
dedirtelimmmm vallaaDuygucum kiloları attıkmı adamlara dicekler kız kardeşinmi diye haaahaahhhh hadi öptüm iyi geceler hepinize
Evet çok severim arkadaşıma gittim birşeyler hazırlamış darılırım yemezsen dedi bir çatal aldım ıslak kekten tabağımı geri verdim diyetteyim dedim oda kuru üzüm getirdi 4. 5 ondan aldım sonra oda bıraktı tabağı senin karşında yemiyorum dedi çok sevindim aferin bana insan istemezse yemiyorayy ne güzel farketmeye başladılarsa doğru yoldasın tatlımmm reglde oldunmu ooo 78 i görürsün haftaya
saol tatlım teşekkürler
ehh en önemli ve zor anlar zaten misafirlikler o an hayır dedinmi o günü atlatmış oluyosun valla bravo sana zoru başarmışsın kızçemmEvet çok severim arkadaşıma gittim birşeyler hazırlamış darılırım yemezsen dedi bir çatal aldım ıslak kekten tabağımı geri verdim diyetteyim dedim oda kuru üzüm getirdi 4. 5 ondan aldım sonra oda bıraktı tabağı senin karşında yemiyorum dedi çok sevindim aferin bana insan istemezse yemiyor
Şuan telden giriyorum yataktayım seninle sohbet etmek isterdim ama çok erken kalkıyorum kusura bakma gözlerim den uyku akıyor öptüm :)ehh en önemli ve zor anlar zaten misafirlikler o an hayır dedinmi o günü atlatmış oluyosun valla bravo sana zoru başarmışsın kızçemm
iyi geceler tatlımŞuan telden giriyorum yataktayım seninle sohbet etmek isterdim ama çok erken kalkıyorum kusura bakma gözlerim den uyku akıyor öptüm :)
Hmmm anladım canım. Hafta içi artık genelde yoga ve pilates derslerim oluyor, kacamak yaparsam da dedigin gibi yapayım. Gerçi bu hafta kacamak yapmamaya söz verdim.o normal sporun olsun ceza olarak ne atıştırırsan fazladan atıştırdığın şey için 1 mil .. atıyorum 1 dilim pasta yedin 1 mili iki kere yap yada ne bileyim patates kızartması yedin aynı şekilde ona göre jillianı yap normalde cezana görede kaç mil yapacağını ayarla..
Kizss nekadar erken uyanmissin sanada gunaydin tatlim...Günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun inşallah hepimize.....:)
olabilir tatlım ..Hmmm anladım canım. Hafta içi artık genelde yoga ve pilates derslerim oluyor, kacamak yaparsam da dedigin gibi yapayım. Gerçi bu hafta kacamak yapmamaya söz verdim.
Bir de ben ne fark ettim.. Sanırım ben ara ögünsüz yapamıyorum. Birkaç gündür ara ögünsüz gecireyim dedim (yani sadece kahve ya da yeşil çay içtim ki onları ara ögün sayamıyorum, sadece sıvı) ama akşama falan öldüm resmen. Üstelik kilomda hicbir etkisini de göremedim. Benim vucut ara ögüne alısmıs sanırım, arada gelmeyince ana ögünde gelenleri de mi depoluyor acaba?
haayyııııııırrrrrrrrrrrrrrrr yemeeeeee .. sakııınnn!!!!!!!Dünkü menumu gordunuz. Ne yedim de +300 ciktim bu sabah?? Aksam yedigim tavuklu sandvic mi?? Ekmek hic mi yemeyeyim? Her yedigimi depoluyor mu bu vucut? 24 saat ac mi dolasayim?? Sporum mu az geliyor? Her gun kardiyo mu yapayim? Benim canim yok mu? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi? Kafamda deli sorular...
Valla cildiricam 1 haftadir ya. Yesem de kilo alıyorum yemesem de o zaman yiyeyim??? Ne diye diyetteyim diye geziyorum ki???
Oh en azindan icimi rahatlatan bir cevap. Yoksa nerde yanlis yapiyorum diye sorguluyodum kendimi ciddi ciddihaayyııııııırrrrrrrrrrrrrrrr yemeeeeee .. sakııınnn!!!!!!!
vücut bahar geçişinden böyle olurmuş..
sabah eşimin kuzeniyle nette muhabbet ettik (diyetisyen kendisi ) çoğu hastamda şuan aynı durum var dedi ..
aman diyim 1-2 hafta sık dişini vücut havalara alışsın ..
bahar erken geldiğinden bünyelerimiz tepki veriyomuş.
kuşum sen yaza fıstık gibi girceksin merak etme bende ceviz olurum herhalde..Oh en azindan icimi rahatlatan bir cevap. Yoksa nerde yanlis yapiyorum diye sorguluyodum kendimi ciddi ciddi
Insallah tatlim :)kuşum sen yaza fıstık gibi girceksin merak etme bende ceviz olurum herhalde..
bu bünye yaza kadar anca o kadar zayıflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?