Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ne güzel farketmeye başladılarsa doğru yoldasın tatlımmm reglde oldunmu ooo 78 i görürsün haftaya
saol tatlım teşekkürler

ayy ne güzel farketmeye başladılarsa doğru yoldasın tatlımmm reglde oldunmu ooo 78 i görürsün haftaya
saol tatlım teşekkürler
Evet çok severim arkadaşıma gittim birşeyler hazırlamış darılırım yemezsen dedi bir çatal aldım ıslak kekten tabağımı geri verdim diyetteyim dedim oda kuru üzüm getirdi 4. 5 ondan aldım sonra oda bıraktı tabağı senin karşında yemiyorum dedi çok sevindim aferin bana insan istemezse yemiyor

ehh en önemli ve zor anlar zaten misafirlikler o an hayır dedinmi o günü atlatmış oluyosun valla bravo sana zoru başarmışsın kızçemm

Hmmm anladım canım. Hafta içi artık genelde yoga ve pilates derslerim oluyor, kacamak yaparsam da dedigin gibi yapayım. Gerçi bu hafta kacamak yapmamaya söz verdim.

Bir de ben ne fark ettim.. Sanırım ben ara ögünsüz yapamıyorum. Birkaç gündür ara ögünsüz gecireyim dedim (yani sadece kahve ya da yeşil çay içtim ki onları ara ögün sayamıyorum, sadece sıvı) ama akşama falan öldüm resmen. Üstelik kilomda hicbir etkisini de göremedim. Benim vucut ara ögüne alısmıs sanırım, arada gelmeyince ana ögünde gelenleri de mi depoluyor acaba?

olabilir tatlım .. valla bende dün çorba içtim sabah anca 100 gram verebilmişim aç dolandığıma değmedi pek moralim bozuk bugün normal üğünüme dönücem

Dünkü menumu gordunuz. Ne yedim de +300 ciktim bu sabah?? Aksam yedigim tavuklu sandvic mi?? Ekmek hic mi yemeyeyim? Her yedigimi depoluyor mu bu vucut? 24 saat ac mi dolasayim?? Sporum mu az geliyor? Her gun kardiyo mu yapayim? Benim canim yok mu? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi? Kafamda deli sorular...

Valla cildiricam 1 haftadir ya. Yesem de kilo alıyorum yemesem de o zaman yiyeyim??? Ne diye diyetteyim diye geziyorum ki???

haayyııııııırrrrrrrrrrrrrrrr yemeeeeee .. sakııınnn!!!!!!!
vücut bahar geçişinden böyle olurmuş..
sabah eşimin kuzeniyle nette muhabbet ettik (diyetisyen kendisi ) çoğu hastamda şuan aynı durum var dedi ..
aman diyim 1-2 hafta sık dişini vücut havalara alışsın ..
bahar erken geldiğinden bünyelerimiz tepki veriyomuş.

Oh en azindan icimi rahatlatan bir cevap. Yoksa nerde yanlis yapiyorum diye sorguluyodum kendimi ciddi ciddi

kuşum sen yaza fıstık gibi girceksin merak etme bende ceviz olurum herhalde..
bu bünye yaza kadar anca o kadar zayıflar
Insallah tatlim :)
Aslinda vucudum baya toparladı. Gobegim falan yok artik, sadece genetik sebeplerden ötürü kalça/basen büyük biraz ama ona da yapacak pek bir sey yok.
Bence sen de bu hizla baya incelmis olarak girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…