Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ayni dusuncedeyim canim ya kenidime ayri esimle ogluma ayri yapcam ne yapsam bulamadim aslinda bugun niyeti bozmustum da dun muska ikna etti bide tartida +700 gorunce kendime gekdim yuh dedim kollari sivadimm hemen
veririsin tatlım +700 gider valla ben bugün normale döndüm dün çorba içtim ama fazla verememişim aç kaldığıma değmedi . bana yemek var ben kalanları yiycem de eşime ne yapsam diyee düşünüyorum..
yemek seçme huyu var zorlanıyorum maalesef

Benim esimin o huyu yok ne versen yer o konuda cok rahatim valla. Allah yardimcin olsun cnm

Dun biseyler yemistim fazlada kacmadi ama lavabo sorunum var ondan galiba bitki caylari kullanmadan duramiyorum bu gidisle

Ayyy gemek secen biri zor ya cok sukur benim esim yemek secmez hatta yemek yapmayim neden yaomadin demez kendine girer hazirlar biseyler ama yemeksiz birakmaya da kiyamiyorum esimi

Veririm canimda hedefimize ulasinca heo kilo alip tekrar diyetemi sarilcaz anlamadim yaaa ben istedigimi yiyeniycekkiyim diyet kotuymus vakla bekarken ye ye kilo alma evlenince tabi evdeyim hep yediklerim kilo oluyo artik
Benimde oyle yapicak bisey yok valla bende hic sevmiyorum diyeti boyum uzun gostermiyorum pek ama yinede cok sorun oluyo esim kilolulari pek sevmez bi anda sevdigim herseyden uzak duruyorum esime diyorum icim baharatcilar carsisina dondu :)

Dun biseyler yemistim fazlada kacmadi ama lavabo sorunum var ondan galiba bitki caylari kullanmadan duramiyorum bu gidisle
fazla bitki çayıyla yada ilaçla tuvalete çıkmak ileride bağırsak tembelliğine neden oluyomuş canım benim başımda var aman sen dikkat et

Benimde oyle yapicak bisey yok valla bende hic sevmiyorum diyeti boyum uzun gostermiyorum pek ama yinede cok sorun oluyo esim kilolulari pek sevmez bi anda sevdigim herseyden uzak duruyorum esime diyorum icim baharatcilar carsisina dondu :)
Boyun ve kilon kac ki tatlim bide hedefin:)

Ayyy gemek secen biri zor ya cok sukur benim esim yemek secmez hatta yemek yapmayim neden yaomadin demez kendine girer hazirlar biseyler ama yemeksiz birakmaya da kiyamiyorum esimi
işte benimkisi evlenmeden önce öle hazır sofra pek görmemiş hep kendi hazırlamış yemeğini güzel yemek yapar ama tek sorunumuz çeşitlendiremiyorum sabit fikirli tattıramıyorum bile yemekten .. artık bir tarhana çorbası yapar bide ızgara birşey yapıp yanına salata yaparım ne yapıyım

Nekadae kullandinki mesela sen cajim ben 3 aydir kullaniyorum korktum valla
valla canım ben tuvalet sorunu için neredeyse 9 yaşımdan beri ara ara ilaç almak zorunda kalıyorum.. yeşil çayada bende yeni başladım ama hemaroide iyi gelmiyo diye duyunca bıraktım şuan kullanmıyorum ..

neyse kızlar ben çıkıyorum yiğenim geldi ders çalıştırcam görüşürüz öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…