- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.681
Allahim sen atmisa ciktim diye dertleniyorsun ben goremiyorum diye ya :)Boyun iyiymis canim 60 olsan da iyi bnimde boyum 167 kilom dun 59 lardaydi bugun 60 a ciktim yine
Valla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyorvalla bende ilginçtirki kiloma göre göbeğim yok o tuhaf ama benim bacaklarım kalın hep kalındı genetik yani benimde bacaklarını inceltirsem sorun biter diye düşünüyorum.. gövdemde 19 kilo yağ varken bacaklarımda toplam 13 kilo yağ var düşün
Sen dun kacamak yaptin mi canim?veririsin tatlım +700 gider valla ben bugün normale döndüm dün çorba içtim ama fazla verememişim aç kaldığıma değmedi . bana yemek var ben kalanları yiycem de eşime ne yapsam diyee düşünüyorum..
yemek seçme huyu var zorlanıyorum maalesef
Boy 1.70 kiloda 79 hedef 58 canim
Leylek mi diyolar guzelmis valla allahin izniyle zayiflarsak super olucak :)Valla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyorsen ölçüm yaptirmissin bi de ben de merak ettim neremde ne kadar yag var acaba :)
Sen dun kacamak yaptin mi canim?
btlbetul bak bi leylek daha varmis aramizda :))
Bana cok takiliyorlar canim uzunum diye artik yalniz degilim sayendeHedefimiz de ayni bu arada :)
Evet kullanici ismim morordek ama grupta mor leylek diyorlarLeylek mi diyolar guzelmis valla allahin izniyle zayiflarsak super olucak :)
bugun bende öğleni kaçırdım biraz dışardaydımSabah arkadaslarla kahvaltiya gittik, oradaki bir arkadas gecen sene diyetisyene gidiyordu. Durumumdan bahsettim biraz. Ara ogun mutlaka yap dedi. Eger ogunlerinde fazla kacirirsan sporunu artir dedi. Benim de mottom bu olacak bundan sonra. Bu sabah malum kahvaltiyi abarttim ama aksam Leslie, Jillian, Tiffany üçlüsü ile dengeleyeyim dedim.
Valla guzelmis ben bi zayiflayimta tavus kusu olmayada raziyim :)Evet kullanici ismim morordek ama grupta mor leylek diyorlar
hoş geldin esra tanışamadık 2-3 gündür çok yoğundum normalde yoğun olmam hep burda olurumLeylek mi diyolar guzelmis valla allahin izniyle zayiflarsak super olucak :)
mormartııııııııı diyoruzzzzzzValla guzelmis ben bi zayiflayimta tavus kusu olmayada raziyim :)
kahvaltıda ne yedinde fazla kaçtı bakalımEvet kullanici ismim morordek ama grupta mor leylek diyorlar
Hos bulduk tatlim onemi yok sende hos geldinhoş geldin esra tanışamadık 2-3 gündür çok yoğundum normalde yoğun olmam hep burda olurum
ortimleHos bulduk tatlim onemi yok sende hos geldin
:) bana ne diyceksiniz merak ettimmormartııııııııı diyoruzzzzzz
Yok canım kaçamak yapmadım tuvalet sorunum var da ondan inmiyo kilo takıldı.. Öyle yap cnm ara öğünler birşeyler yiyince ana öğünlerde daha dengeli yeniyor..Valla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyorsen ölçüm yaptirmissin bi de ben de merak ettim neremde ne kadar yag var acaba :)
Bana cok takiliyorlar canim uzunum diye artik yalniz degilim sayendeHedefimiz de ayni bu arada :)
Onceoyle oluyo ttlim dusmk icin dertleniyosun dusunce eger geri cikarsanbi de onu sıkınti et geciyo zaman:)()Allahim sen atmisa ciktim diye dertleniyorsun ben goremiyorum diye ya :)
Bana sorduysan ben yaptim ama cok bisey degildi yaniValla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyorsen ölçüm yaptirmissin bi de ben de merak ettim neremde ne kadar yag var acaba :)
ayy evet ben ceza almayı bile özledim.. o gelsin sağlıkla da biz 100 değil 1000 kerede zıplarızz
Dedi nilsub hanimortimled_mndc kaynaşmışsınız ezip geçiceğim bu hafta onnuuuuuuuuuu
Gezmelerdesin baya yani oh iyibizde disari cikalim yuruyus yapalim dedik esimle bi uykum geldi kac gundur gunduzleri uyuyorum anlamadim gittislm kızlar yeni geldim eve bugun o çarşı senin bu pazar benim geberdim geçmişi okuyup geleyim ne haberler var bakalım yeni arkadaşlar gelmişti tanışıp konuşamadık bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?