Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyor sen ölçüm yaptirmissin bi de ben de merak ettim neremde ne kadar yag var acaba :)
Sen dun kacamak yaptin mi canim?
Boy 1.70 kiloda 79 hedef 58 canim
btlbetul bak bi leylek daha varmis aramizda :))
Bana cok takiliyorlar canim uzunum diye artik yalniz degilim sayende Hedefimiz de ayni bu arada :)

Leylek mi diyolar guzelmis valla allahin izniyle zayiflarsak super olucak :)

Sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik, oradaki bir arkadas gecen sene diyetisyene gidiyordu. Durumumdan bahsettim biraz. Ara ogun mutlaka yap dedi. Eger ogunlerinde fazla kacirirsan sporunu artir dedi. Benim de mottom bu olacak bundan sonra. Bu sabah malum kahvaltiyi abarttim ama aksam Leslie, Jillian, Tiffany üçlüsü ile dengeleyeyim dedim.

slm kızlar yeni geldim eve bugun o çarşı senin bu pazar benim geberdim geçmişi okuyup geleyim ne haberler var bakalım yeni arkadaşlar gelmişti tanışıp konuşamadık bir türlü

bugun bende öğleni kaçırdım biraz dışardaydım

Yok canım kaçamak yapmadım tuvalet sorunum var da ondan inmiyo kilo takıldı.. Öyle yap cnm ara öğünler birşeyler yiyince ana öğünlerde daha dengeli yeniyor..

Bana sorduysan ben yaptim ama cok bisey degildi yani

slm kızlar yeni geldim eve bugun o çarşı senin bu pazar benim geberdim geçmişi okuyup geleyim ne haberler var bakalım yeni arkadaşlar gelmişti tanışıp konuşamadık bir türlü
Gezmelerdesin baya yani oh iyibizde disari cikalim yuruyus yapalim dedik esimle bi uykum geldi kac gundur gunduzleri uyuyorum anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…