- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.701
Haklisin vallaOnceoyle oluyo ttlim dusmk icin dertleniyosun dusunce eger geri cikarsanbi de onu sıkınti et geciyo zaman:)()
aayyyy hemende yakalarmışşşşşşDedi nilsub hanim
Hadi bakalım bu hafta ne olacak görürüz bebiş
Ben ziplamayi seviyorum bana yazsın valla@MUSKA bir başlıyormuş ceza yazmaya iflahımızı keser inanki
yaaaa bende anlamadım ben hiç bu kadar gezmezdim bu ara çok yoğun oldum ben evcimenim evde oturayım kimse elemesin bana sen nasılsın görüşemedik 2-3 gündür oğluşunun keyfi nasıl?Gezmelerdesin baya yani oh iyibizde disari cikalim yuruyus yapalim dedik esimle bi uykum geldi kac gundur gunduzleri uyuyorum anlamadim gitti
Hehe yakalarimmmmmaayyyy hemende yakalarmışşşşşş
bu akşam kordineli bi şekilde leslile 4 miles yapalım müsaitsen burdan konuşalım başlayalım sonrada bitirince devam ederiz konuşmaya olarmı ?Ben ziplamayi seviyorum bana yazsın valla
ceza ayarlarim bozuk benim
bu havalar çok kötü ne sıcak ne soğuk insanın vucudunuda değiştiriyorlar ondandır belki uykunun gelmesi ..Gezmelerdesin baya yani oh iyibizde disari cikalim yuruyus yapalim dedik esimle bi uykum geldi kac gundur gunduzleri uyuyorum anlamadim gitti
hem birbirimi gaza getirelim hiç spor yapasım yok yoksabu akşam kordineli bi şekilde leslile 4 miles yapalım müsaitsen burdan konuşalım başlayalım sonrada bitirince devam ederiz konuşmaya olarmı ?
Olur cnm ben 7 de musaitim spor içinbu akşam kordineli bi şekilde leslile 4 miles yapalım müsaitsen burdan konuşalım başlayalım sonrada bitirince devam ederiz konuşmaya olarmı ?
Ayy ne guzel evi seviyosun bende su siralar kocamin basinin etini yiyorum suraya gidelim buraya gidelim diye gezme olsunda bana gunesi gorunce evde duramiyorum:)) bazende evden cikasim gelmez:)) oglumda cok sukur iyi tatlim ayni yaramazlik devam iste:)yaaaa bende anlamadım ben hiç bu kadar gezmezdim bu ara çok yoğun oldum ben evcimenim evde oturayım kimse elemesin bana sen nasılsın görüşemedik 2-3 gündür oğluşunun keyfi nasıl?
bolll eksiler şekerimm tempolu yürü bakemCanlar ben yuruyuse gidiyorum size iyi sohbetler sohbetler
ben çok evcimenim yaaaaaaaAyy ne guzel evi seviyosun bende su siralar kocamin basinin etini yiyorum suraya gidelim buraya gidelim diye gezme olsunda bana gunesi gorunce evde duramiyorum:)) bazende evden cikasim gelmez:)) oglumda cok sukur iyi tatlim ayni yaramazlik devam iste:)
Ayyy senin bebeginmi maasAllah cok tatliiii:)))
eveeettt öyledir ablası tabi şimdi 3 yaşını bitirdi tutan benim:)Ayyy senin bebeginmi maasAllah cok tatliiii:)))
MaasAllah canim bebegine bakmaktan sana bakamadim:) seninde bacaklarin varmis kilo verdikce iner bence azcikta bolgesel hareket yao kollontai olaydi o tam sporunu soylerdi sana:)eveeettt öyledir ablası tabi şimdi 3 yaşını bitirdi tutan benim:)
sezeryanyan oldum o yüzden karnımda sarkık şekerim biraz versem en güzel plates sıkılaştırıyor hayırlısı bakalı bugun de memnun değilim menümden malesefffMaasAllah canim bebegine bakmaktan sana bakamadim:) seninde bacaklarin varmis kilo verdikce iner bence azcikta bolgesel hareket yao kollontai olaydi o tam sporunu soylerdi sana:)
Yurudum valla bi ara yere yapisacaktim yorgunluktan :)bolll eksiler şekerimm tempolu yürü bakem
Bede memnun degilim ama yaocak bisey yok canim yedik sonucta:)sezeryanyan oldum o yüzden karnımda sarkık şekerim biraz versem en güzel plates sıkılaştırıyor hayırlısı bakalı bugun de memnun değilim menümden malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?