Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gezmelerdesin baya yani oh iyibizde disari cikalim yuruyus yapalim dedik esimle bi uykum geldi kac gundur gunduzleri uyuyorum anlamadim gitti
yaaaa bende anlamadım ben hiç bu kadar gezmezdim bu ara çok yoğun oldum ben evcimenim evde oturayım kimse elemesin bana sen nasılsın görüşemedik 2-3 gündür oğluşunun keyfi nasıl?

yaaaa bende anlamadım ben hiç bu kadar gezmezdim bu ara çok yoğun oldum ben evcimenim evde oturayım kimse elemesin bana sen nasılsın görüşemedik 2-3 gündür oğluşunun keyfi nasıl?
Ayy ne guzel evi seviyosun bende su siralar kocamin basinin etini yiyorum suraya gidelim buraya gidelim diye gezme olsunda bana gunesi gorunce evde duramiyorum:)) bazende evden cikasim gelmez:)) oglumda cok sukur iyi tatlim ayni yaramazlik devam iste:)

ben çok evcimenim yaaaaaaa

MaasAllah canim bebegine bakmaktan sana bakamadim:) seninde bacaklarin varmis kilo verdikce iner bence azcikta bolgesel hareket yao kollontai olaydi o tam sporunu soylerdi sana:)
sezeryanyan oldum o yüzden karnımda sarkık şekerim biraz versem en güzel plates sıkılaştırıyor hayırlısı bakalı bugun de memnun değilim menümden malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…