- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.481
kırılmamışsa ekle mustangım kaçgündür şehir şehir gezip durdu :roflol:
ben hiç heyecanlanmadım içinde ne var biliyorum çünkü :roflol: :roflol:
pia cım uyar canım bana pzt-salı yerimseniben
ayyy kesin o 600 olmazdi..daha bile az olabilirdiarkadaslar bu aksam ve yarın evde yalnızdım arkadaslarım kıyamadı davet ettıler onlara gıdıcem hazırlandımcıkmadan yarın ıcın kılomu soyleyım dedım 96.6 yım su anda sabah daha sarklı cıkardı ama napalım artık p tesı gorusuruz kendınıze ıyı bakına.s.
chokocum buyazinda alinti yaptim ... cok sey hissetttim .. yazicaktim .. yazamadim ..ASK.. ne yazilir ne denir ki..herseye ragmen ask... allah seninle olsun ..
canım benim yılbaşı akşamı ne yapıyorsun nerelerde olacaksın programını yapmışsındır...
sade evet sevmiyorum çikolatım ama yogurtlu seviyorum ben yani ince olsam da tercih ederim sanıyorum kaydirigubbakcemile3 eti ninkini diyosun sen o bana cok kuru geliyo canım yaa midemi kötü yapıyo :bbo: bi de alışkanlık oldu bu tabii. bu arada pijama partisine adımı yazdırıyorum erkeksiz ev yehuu kaydirigubbakcemile3
..
erken bildirim için teşekkürler..herkese merhaba,
hediyelere ilişkin heyecanlarınız okudum valla benim de içim bir kıpır kıpır oldu. yalnız baştan belirliyim ben de biraz bocaladım hani, ne alınabilir filan diye ama umarım beğenir hediye sahibi..
bence başına ne geldiyse fazla meraktan geliyor seninde dediğin gibi:roflol:yaa ne bahtsızzım ne talihsizim ben heyecan yaptıkça:)) bu seferde eşim dükkanda unutmuş paketimi ayy adamı çiğ çiğ yiyecektim nerdeyse nasıl unutursun diye ama fazlada üstüne gidemedim zira paketin için kırılmadıysa bile eşim tarafından kırılır diye korktum yanlışla:) hahaha.
bijom günaydın.... neden evde o kadar yiyecek var anlamadım misafirmi geldi yada gelecekte yaptın bir ton şeyÇok üzgünüm çoook
kaç gündür sıfır kaçamak ve kilo aynı birkaç gündür 62.9 :bbo:
su topluyorum eminim çünkü zayıfladığımda aldıgım pantolonlar bile bol gelmeye başladı ama kilo inmiyor. ilaçtan olabilir, yürüyüş yapmamaktan olabilir 1 lt den fazla su içemiyorum ondan olabilir bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?