Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız çorbanın tarifini versene

bi de bu çorba diyetinde şey vardı işte ilk gün yanında meyve ikinci gün sebze meyve 3. gün bilmem ne onlar noldu? onları da yiyon mu

bissürü alıntı yaptım arkadaşa kahveye gidiyom dönünce yazıcam

gecen bi kadın cıkmıs tv de anlatıyo 40 kilo verdim diye yaw dedim benim bitanecik muskam 50 kilo verdi beeee
hakkaten iyi mi muskam ya
İyi tabi gülüm ameliyattan sonra şişlikte olur vücutta.
Demekki kilo almamışsın

Ben sadece lahanayı haşladım ve blenderdan geçirdim bol limon ve az kimyonla içiyorum.
Başka bir şey yemiyorumki hızlı gitsin..

Niyetim o tatlım.
Kocaman bir tencere daha lahana çorbası yaptım ev buram buram lahana kokuyor :)

yarına bende yapıcam dün yapçaktım elektrikler kesildi :) daha doğrusu sigorta atmış bende diyom nasıl kesintiymiş bu bütün gece mi sürermiş söylendimde söylendim...

muskaaa süpersiin tebrikleer :) darısı başıma ben 66 ya geri döndüm galiba...

dün dünde kaldı cancağazım bu gün yeni şeyler söylemek lazım... geçmişi okuyup napçan..... bu güne bakalım....

hee yaa kırk yılın başında kilo verdim kaç haftadır gram sayıyodum onuda gözden kaçırmışlar diye heyecan yaptım dışarıdayım arkadaşta bana gülüyo

o kadın var ya ağır kıskanç ben sana diyim

Yani koruma daha zor tatlım..
Eğer kilomuzu koruyabilseydik zaten bu halde olmazdıkk.
Kilolu doğulmaz kilolu olunur nede olsaa
Ayy çok saçmaladımm.
Yorgunluk başa vurduuu

ben kilolu doğdum kız 6 kilo doğmuşum doğduğumda bile normalin iki katıymışım yani

kaptanım senin sorunun ne biliyo musun? hiç uğramıyorsun takıma baktığın zaman günde 5 mesajın bile yok takıma uğrasan böyle olmaz ama seni de anlıyorum çocuklar falan seni çok yoruyor gerçekten.. yazdan beri senin kaç kere hastaneye gittiğini çocuklarının kaç kere rahatsızlandığını sayamam bile Allah'ım eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin ama bu gerçekten bi kadını belki de en çok yoracak şey herşeyden önce beynen ve kalben yorulur insan ama bu vazgeçiş hayra alamet değil.. çare de değil.. bence kaptanlık mertebesini bırakmayı düşünebilirsin ama yarışmaya geri dön böyle olmaz eğer şimdi bırakırsan tekrar 75'i göreceksin bu kadar emeğine yazık değil mi!!
mezun üye nasıl dönüyor takıma bilmiyorum ama eğer dönebiliyorsan yarışmacı olarak takıma dön ve hedefini 58 yap 12 kilo çok bi kilo değil takıma düzenli olarak girersen diyetini sıkı tutarsan ve programlı olursan 5 senede veremediğini belki 5-6 ayda verirsin.. bence bırakma ne kendini ne takımı ama kaptanlığı bırakabilirsin

bak yaaa nasıl dramatize etmiş ben burdayım hu huuuu çoğu üyeden fazla mesaj yazıyorum be geçmişi bilenem okuyom

Tatlim nasilsin nasil gidiyo yeni takiminda rahatmisin

iyi canım çok memnunum çok tatlı arkadaşlar orda da bi arkadaş var 103 kilo çok çok iradeli ve çok programlı çok özeniyorum ona hiç kaçamak yapmıyor bi de bana bak

hey maşallah azme bak yaa

sen beni bırakıp kacıp gitmissin gazabım olmaz sana o kadar caba harcadım kız sen kilo ver diye !!!!! saka bi yana umarım yeni takımında kilo vermeyi basarırsın tatlım

amin canım inşallah benden de adam olacak mı bakalım heralde ben bu kiloları verirsem ben de dahil hepimiz böyle kalacağız

selamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....

bu ne yaa kaçan kaçana heyt
kapıyı açık mı bıraktım naaptım ben

canım ben artık çok sıkıldım bilmem havalardan bilmem kk dan bilmiyorum bir de şu patlamalar falan beni çok bunalttı bu süreçte eşiminde yurtdışında olması vs vs derken artık hiç bişey yapmak istemiyorum

Tamam tatlim bugunden itibaren hic kacamaak yapma ozaman bak sıkı tutup kurtulalim artik demiatik unutma
Evet canım gazı ben verdim ama dün sapıttım. Bugunden itibaren yeniden sahalardayım
Aferim çekirgem böyle işte kendi cezanızı kendiniz kesin..
Öyle yaptım muskam, cumartesi de spor olarak sadece atlama yaptım zaten, cezasını da atlayayım dedim, toptan cıkardım :)
Muskam naptın, okurken bana gınalar geldi sen nasıl içtin o kadar lahana corbasını
Azmini takdir ediyorum bu cuma mezun ol da, dedigin gibi bitsin bu işkence :)

selamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....
Ama ama
Ben ozlerim seni

yarına bende yapıcam dün yapçaktım elektrikler kesildi :) daha doğrusu sigorta atmış bende diyom nasıl kesintiymiş bu bütün gece mi sürermiş söylendimde söylendim...
Yap anacım.
Acayip eksi gostertiyo.

Bu haftada icecegim.
Cumaya 60 küsur gorurum sanirsam.
Her sabah yazacam kilomu.
Bencede ordekim bitsin çile.

bencede kıskanç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…