- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.181
Vayyy.iveeet 60.6 hanımlar :) bence gayet iyi +2 kilo :) regl de olamadım henuz
gecen bi kadın cıkmıs tv de anlatıyo 40 kilo verdim diye yaw dedim benim bitanecik muskam 50 kilo verdi beeeeTeveccühnüz efenim
Yok almam merak etme..
Ama bu diyet hikayesinin bitmesne deli gibi ihtiyacım var yoksa ben delirecem.
hakkaten iyi mi muskam yaVayyy.
Çok iyi kız bravo!
İyi tabi gülüm ameliyattan sonra şişlikte olur vücutta.gecen bi kadın cıkmıs tv de anlatıyo 40 kilo verdim diye yaw dedim benim bitanecik muskam 50 kilo verdi beeee
hakkaten iyi mi muskam ya
Ben sadece lahanayı haşladım ve blenderdan geçirdim bol limon ve az kimyonla içiyorum.kız çorbanın tarifini versene
bi de bu çorba diyetinde şey vardı işte ilk gün yanında meyve ikinci gün sebze meyve 3. gün bilmem ne onlar noldu? onları da yiyon mu
bissürü alıntı yaptım arkadaşa kahveye gidiyom dönünce yazıcam
Tamam canim bugun kahvalti yaptim yarin yapayim ozamanÜç öğün onu ye o zaman kız iyi eksi görürsün öyle..
iveeet 60.6 hanımlar :) bence gayet iyi +2 kilo :) regl de olamadım henuz
Niyetim o tatlım.
Kocaman bir tencere daha lahana çorbası yaptım ev buram buram lahana kokuyor :)
Kızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
perşembe sabah aşırı sancıyla apar topar hastaneye gittim hanımlar zten ameliyat günümdü, acil ameliyata aldılar, safra kese şişmiş çok rahat uyandım narkozdan dr sporun faydaları diyor, ertesi sabah eve geldik taburcu oldum, bugün artık gayet iyi hissediyorum, ufak tefek ağrılarım kaldı sadece :) sakın geçmişi oku demeyin valla kaçarım
hee yaa kırk yılın başında kilo verdim kaç haftadır gram sayıyodum onuda gözden kaçırmışlar diye heyecan yaptım dışarıdayım arkadaşta bana gülüyo
hıı hıı hiç çaktırmıyoruzzz kızz canımız çıkıyo kırk takla atıyoruz
o kadarda havaya giremembelki 56 olursam çaktırmadan kilo verdim derim bugün arkadaşım diyo duygu ne güzel kilo verdin seninle spora da gidelim beraber..
onun komşusu var hiç belli olmuyo bence hala aynısın dedi .. arkadaşım dedi komşusuna duyguyla spora seninle de göz doktoruna gidicem belli
seviyorum arkadaşımı çok yaa :)
2 beden inceldim hatun görmedi ilginç insanlar var :)
he valla daha ne yapıyım yanımda tartıylamı dolaşıyım
pantolon belimden dökülüyo kazak desen resmen içinde yüzüyorum96 dan başladım 800 gram daha versem 13 kilo 13 kiloyuda insan hadi vücuttan farketmedi oturuşumdan kalkışımdan yüzümden farket cidden insanlar bir hoş oluyo ordada mercimekli köfte yedim 1 dilimde kek ..
diyo yiyosun nasıl rejim bu bana özel rejim tavsiye ederim dedim
Yani koruma daha zor tatlım..
Eğer kilomuzu koruyabilseydik zaten bu halde olmazdıkk.
Kilolu doğulmaz kilolu olunur nede olsaa
Ayy çok saçmaladımm.
Yorgunluk başa vurduuu
canım 2008 den beri takimlardayim iyice dinazor oldum 2013 den beri de kaptanlik yapiyorum al ver al ver artik cok sikildim bir sure isin dogrusu kk dan uzaklasmak niyetim kk da olursam sizsiz olmaz zaten sadece kafa dinlemek benimkisi hatta grctigimiz eylulde birakacaktim kollontainin evlilik isi oldu simdi de ameliyat isi var onu da halletsin zaten gidecegimden yardimcilarin haberi var bir sure kafami toplar burdan uzaklasirsam gene gelirim ayrica burasi aile gibi oldu bana ama kaptanlik isi beni yordu o yuzden uzaklasmak niyetim ama toplanacak falan olursaniz bana da haber verirsiniz gelirim valla zaten cogu arkadasta cebim var benim hersekilde sizden haber alirim haa bunlari yazdim ama kollontai tam duzene oturtmadan gene gitmem merak etmeyin sadece icimden gecenleri sizde bilin istedim
Candy takimi terk etti tatlim betus kuska hafta sonu girmedigi icin pek takilmiyo 60 olamadi daha 65 gordu gecen hafta kaptanda sıkılmıs diyetten oda birakcak galiba bizitatlim estetik dikis yapmislardir o izler cabuk geciyo bildigimkadariyoa
Tatlim nasilsin nasil gidiyo yeni takiminda rahatmisin
Kızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
sen beni bırakıp kacıp gitmissingazabım olmaz sana o kadar caba harcadım kız sen kilo ver diye !!!!! saka bi yana umarım yeni takımında kilo vermeyi basarırsın tatlım
selamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....
Tam cnmHem hamurişi hem ekler.
Ya yarim saat ekstra yürüyosun yada 200 ipsiz ip atlıyorsun tamammı ?
o kadın var ya ağır kıskanç ben sana diyim
ben kilolu doğdum kız6 kilo doğmuşum doğduğumda bile normalin iki katıymışım yani
kaptanım senin sorunun ne biliyo musun? hiç uğramıyorsun takımabaktığın zaman günde 5 mesajın bile yok takıma uğrasan böyle olmaz ama seni de anlıyorum çocuklar falan seni çok yoruyor gerçekten.. yazdan beri senin kaç kere hastaneye gittiğini çocuklarının kaç kere rahatsızlandığını sayamam bile Allah'ım eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin ama bu gerçekten bi kadını belki de en çok yoracak şey herşeyden önce beynen ve kalben yorulur insan ama bu vazgeçiş hayra alamet değil.. çare de değil.. bence kaptanlık mertebesini bırakmayı düşünebilirsin ama yarışmaya geri dön böyle olmaz eğer şimdi bırakırsan tekrar 75'i göreceksin bu kadar emeğine yazık değil mi!!
mezun üye nasıl dönüyor takıma bilmiyorum ama eğer dönebiliyorsan yarışmacı olarak takıma dön ve hedefini 58 yap12 kilo çok bi kilo değil takıma düzenli olarak girersen diyetini sıkı tutarsan ve programlı olursan 5 senede veremediğini belki 5-6 ayda verirsin.. bence bırakma ne kendini ne takımı ama kaptanlığı bırakabilirsin
bak yaaa nasıl dramatize etmişben burdayım hu huuuu çoğu üyeden fazla mesaj yazıyorum be geçmişi bilenem okuyom
iyi canım çok memnunum çok tatlı arkadaşlarorda da bi arkadaş var 103 kilo çok çok iradeli ve çok programlı çok özeniyorum ona hiç kaçamak yapmıyor bi de bana bak
hey maşallah azme bak yaa
amin canım inşallah benden de adam olacak mı bakalımheralde ben bu kiloları verirsem ben de dahil hepimiz böyle kalacağız
bu ne yaa kaçan kaçanaheyt kapıyı açık mı bıraktım naaptım ben
Evet canım gazı ben verdim ama dün sapıttım. Bugunden itibaren yeniden sahalardayımTamam tatlim bugunden itibaren hic kacamaak yapma ozaman bak sıkı tutup kurtulalim artik demiatik unutma
Öyle yaptım muskam, cumartesi de spor olarak sadece atlama yaptım zaten, cezasını da atlayayım dedim, toptan cıkardım :)Aferim çekirgem böyle işte kendi cezanızı kendiniz kesin..
Muskam naptın, okurken bana gınalar geldi sen nasıl içtin o kadar lahana corbasınıKızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
Ama amaselamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....
Yap anacım.yarına bende yapıcam dün yapçaktım elektrikler kesildi :) daha doğrusu sigorta atmış bende diyom nasıl kesintiymiş bu bütün gece mi sürermiş söylendimde söylendim...
Bu haftada icecegim.Evet canım gazı ben verdim ama dün sapıttım. Bugunden itibaren yeniden sahalardayım
Öyle yaptım muskam, cumartesi de spor olarak sadece atlama yaptım zaten, cezasını da atlayayım dedim, toptan cıkardım :)
Muskam naptın, okurken bana gınalar geldi sen nasıl içtin o kadar lahana corbasını
Azmini takdir ediyorum bu cuma mezun ol da, dedigin gibi bitsin bu işkence :)
bencede kıskanç canım
o kadın var ya ağır kıskanç ben sana diyim
ben kilolu doğdum kız6 kilo doğmuşum doğduğumda bile normalin iki katıymışım yani
kaptanım senin sorunun ne biliyo musun? hiç uğramıyorsun takımabaktığın zaman günde 5 mesajın bile yok takıma uğrasan böyle olmaz ama seni de anlıyorum çocuklar falan seni çok yoruyor gerçekten.. yazdan beri senin kaç kere hastaneye gittiğini çocuklarının kaç kere rahatsızlandığını sayamam bile Allah'ım eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin ama bu gerçekten bi kadını belki de en çok yoracak şey herşeyden önce beynen ve kalben yorulur insan ama bu vazgeçiş hayra alamet değil.. çare de değil.. bence kaptanlık mertebesini bırakmayı düşünebilirsin ama yarışmaya geri dön böyle olmaz eğer şimdi bırakırsan tekrar 75'i göreceksin bu kadar emeğine yazık değil mi!!
mezun üye nasıl dönüyor takıma bilmiyorum ama eğer dönebiliyorsan yarışmacı olarak takıma dön ve hedefini 58 yap12 kilo çok bi kilo değil takıma düzenli olarak girersen diyetini sıkı tutarsan ve programlı olursan 5 senede veremediğini belki 5-6 ayda verirsin.. bence bırakma ne kendini ne takımı ama kaptanlığı bırakabilirsin
bak yaaa nasıl dramatize etmişben burdayım hu huuuu çoğu üyeden fazla mesaj yazıyorum be geçmişi bilenem okuyom
iyi canım çok memnunum çok tatlı arkadaşlarorda da bi arkadaş var 103 kilo çok çok iradeli ve çok programlı çok özeniyorum ona hiç kaçamak yapmıyor bi de bana bak
hey maşallah azme bak yaa
amin canım inşallah benden de adam olacak mı bakalımheralde ben bu kiloları verirsem ben de dahil hepimiz böyle kalacağız
bu ne yaa kaçan kaçanaheyt kapıyı açık mı bıraktım naaptım ben
Cuma kactin?Bugun tartildim 77.5 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?