Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heeyy ben uyudum hatta bildiğin sızdım kucağımda pc le uyumuşum :)
orticim sen nasıl oldun çocuklar ne durumda ?

:) okadarmi yoruldun tatlim pc yle uyumussun:)
bugün evde rahat rahat oturduğum tek gün ondan rahatlıktan uyumuşum :)
Kacla baslamistin tatlim
aslında 96 la başladım ilk ay düzgün rejim yapmadım azıcık dikkat ettim 92,5 oldum..
92,5 la 6 şubatta tam gaz diyete baaşladım .. yani asıl başlangıcım 96

Coook gecmis olsun tatlimm, ozledik seni. Operasyonun basarili gecmesine sevindim, kisa surede toparlarsin bence

Ben de iyiyim canim, hayat ayni monoton ama kilolar yavas da olsa gidiyor :) gecen cuma 59.9'u gordum ama bu hafta regl haftam ve maalesef hafta sonu kacamaklarla gecti aramiza dön de kes cezalarimizi :))

kız bugün demi kaçamak yaptın ?

Vayyyy uclu rakamlari girmeden iyi yaomissin canim baslamakla suoerde kilo vermissin kiz maasAllah ins 50 leride gorursun

Bugun ne kacamak yaotin kiz yazda bakalim

Vayyyy uclu rakamlari girmeden iyi yaomissin canim baslamakla suoerde kilo vermissin kiz maasAllah ins 50 leride gorursun
saol tatlım inşallah evdekiler 65 den aşağıya inme diyo ama en azından 55 i görmek istiyorum olmuşken tam fıstık oluyım dimi ama

Menulerimi yazdim canim iyiydi 57 olcam esimde kiziyo bu kilon iyi diyo ama inat ettim bu hafta gorcem insAllah
inşallahh tatlım görürsün baya yaklaştın hedefine hayırlısıyla olur
yok kız menülerini gördüm ben hafta sonunda neler yaptın manasında yazdım
bende 65 ten sonra rejim yaptığımı söylemiycem evdekilere dikkat ediyorum derim almamak için :)
son 10 kiloyu gizli ve yavaş vericem elimden geldiğince :)

Ben menumu yazayim kizlar misafir var cok giremiyorum bugun bayada. Fazla yedim.

Sabah

Hamur isi yapmistik yarim icli yedim bol salatalik sekersiz cay.

Ogle.
Mercimek koftes . Sekersiz cay. Tatli ekler yapmistik iki tanede ondan

Ara ogun elma ve armut

Aksam.

Salata ve kucuk iki parca et ve dort tane hurma

2.5 litre su. Ve yarim saatte ewde spor

sabah yediklerini vücut yakar canım kilo alacağını sanmıyorum yarın dengelersin bu arada su içinde tebrik ederim 2,5 olmuş

ben menümü yazmadım bende menümü yazıyım
muska77 , nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
6 yk ıspanak yemeği
4 yk yoğurt

akşam
3 yk ıspanak
2 yk yoğurt
yarım domates

su 3 lt
spor 2 mil

Aklom fikrim heo diyette ya tatlim ondan menu soruyosun sandim:) hafta sonu monoton evdeydim hep canim bugun 1 saat yuruduk sadece hava soguk ortalik karisik insanin diasari cikasi gelmiyo valla..

kız bugün demi kaçamak yaptın ?
Maalesef evet arkadaşın nişanı vardi, tum gun ona kosturunca sacmaladim resmen
Bugun ne kacamak yaotin kiz yazda bakalim
Yok canim ben bugun menu yazmayacagim. Spor da yapamadim aksam yorgunluktan uyuyakalmisim, anca uyandim, simdi sabahi nasil edeceğim bilmem... Suyu da sayamadim ama 2 lt olmus mudur hic emin degilim. O yuzden zaten puanim 0 hafta ici cok sıkı tutmam lazim baska yolu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…