- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.141
heeyy ben uyudum hatta bildiğin sızdım kucağımda pc le uyumuşum :)Sporu çok yapıyısun ya kasların çabuk toplar iz falan kalmaz merak etme sorma geçen haftadan beri çocuklar rahatsız bir grip oldular akıllara zarar ateşlerini duşuremedik hastanelerde geçirdik haftayı çok dikkat edemedim o yüzden galiba veremicem diye karamsar oldum şimdide eşime geçti bende 20lik diş çektirdim çok ayakta kalmaktan belim çok ağrıyor sporda yapamıyorum benim haftam böyle geçti malesef... Ama bunada şükür :)
:) okadarmi yoruldun tatlim pc yle uyumussun:)heeyy ben uyudum hatta bildiğin sızdım kucağımda pc le uyumuşum :)
orticim sen nasıl oldun çocuklar ne durumda ?
Kacla baslamistin tatlimhehe bu hafta 83 ü gördüm şükür kilolar gidiyoo
bugün evde rahat rahat oturduğum tek gün ondan rahatlıktan uyumuşum :):) okadarmi yoruldun tatlim pc yle uyumussun:)
aslında 96 la başladım ilk ay düzgün rejim yapmadım azıcık dikkat ettim 92,5 oldum..Kacla baslamistin tatlim
Coook gecmis olsun tatlimm, ozledik seni. Operasyonun basarili gecmesine sevindim, kisa surede toparlarsin benceperşembe sabah aşırı sancıyla apar topar hastaneye gittim hanımlar zten ameliyat günümdü, acil ameliyata aldılar, safra kese şişmiş çok rahat uyandım narkozdan dr sporun faydaları diyor, ertesi sabah eve geldik taburcu oldum, bugün artık gayet iyi hissediyorum, ufak tefek ağrılarım kaldı sadece :) sakın geçmişi oku demeyin valla kaçarım
Ben de iyiyim canim, hayat ayni monoton ama kilolar yavas da olsa gidiyor :) gecen cuma 59.9'u gordum ama bu hafta regl haftam ve maalesef hafta sonu kacamaklarla gecti
kız bugün demi kaçamak yaptın ?Coook gecmis olsun tatlimm, ozledik seni. Operasyonun basarili gecmesine sevindim, kisa surede toparlarsin bence
Ben de iyiyim canim, hayat ayni monoton ama kilolar yavas da olsa gidiyor :) gecen cuma 59.9'u gordum ama bu hafta regl haftam ve maalesef hafta sonu kacamaklarla gectiaramiza dön de kes cezalarimizi :))
Vayyyy uclu rakamlari girmeden iyi yaomissin canim baslamakla suoerde kilo vermissin kiz maasAllah ins 50 leride gorursunbugün evde rahat rahat oturduğum tek gün ondan rahatlıktan uyumuşum :)
aslında 96 la başladım ilk ay düzgün rejim yapmadım azıcık dikkat ettim 92,5 oldum..
92,5 la 6 şubatta tam gaz diyete baaşladım .. yani asıl başlangıcım 96
Bugun ne kacamak yaotin kiz yazda bakalimCoook gecmis olsun tatlimm, ozledik seni. Operasyonun basarili gecmesine sevindim, kisa surede toparlarsin bence
Ben de iyiyim canim, hayat ayni monoton ama kilolar yavas da olsa gidiyor :) gecen cuma 59.9'u gordum ama bu hafta regl haftam ve maalesef hafta sonu kacamaklarla gectiaramiza dön de kes cezalarimizi :))
saol tatlım inşallah evdekiler 65 den aşağıya inme diyo ama en azından 55 i görmek istiyorum olmuşken tam fıstık oluyım dimi amaVayyyy uclu rakamlari girmeden iyi yaomissin canim baslamakla suoerde kilo vermissin kiz maasAllah ins 50 leride gorursun
Aynen canim 65 e dustiginde sabrin kalirsa devam et tabikide suoer olirsun:)saol tatlım inşallah evdekiler 65 den aşağıya inme diyo ama en azından 55 i görmek istiyorum olmuşken tam fıstık oluyım dimi ama
inşallah canım süre uzun olunca bilemiyorum haklısın sabır işi bu işAynen canim 65 e dustiginde sabrin kalirsa devam et tabikide suoer olirsun:)
Menulerimi yazdim canim iyiydi 57 olcam esimde kiziyo bu kilon iyi diyo ama inat ettim bu hafta gorcem insAllahinşallah canım süre uzun olunca bilemiyorum haklısın sabır işi bu iş
sen naptın nasıl geçti hafta sonun ?
inşallahh tatlım görürsün baya yaklaştın hedefine hayırlısıyla olurMenulerimi yazdim canim iyiydi 57 olcam esimde kiziyo bu kilon iyi diyo ama inat ettim bu hafta gorcem insAllah
sabah yediklerini vücut yakar canım kilo alacağını sanmıyorum yarın dengelersinBen menumu yazayim kizlar misafir var cok giremiyorum bugun bayada. Fazla yedim.
Sabah
Hamur isi yapmistik yarim icli yedim bol salatalik sekersiz cay.
Ogle.
Mercimek koftes . Sekersiz cay. Tatli ekler yapmistik iki tanede ondan
Ara ogun elma ve armut
Aksam.
Salata ve kucuk iki parca et ve dort tane hurma
2.5 litre su. Ve yarim saatte ewde spor
Oyle oldu biraz fazla iciyorum.sabah yediklerini vücut yakar canım kilo alacağını sanmıyorum yarın dengelersinbu arada su içinde tebrik ederim 2,5 olmuş
Aklom fikrim heo diyette ya tatlim ondan menu soruyosun sandim:) hafta sonu monoton evdeydim hep canim bugun 1 saat yuruduk sadece hava soguk ortalik karisik insanin diasari cikasi gelmiyo valla..inşallahh tatlım görürsün baya yaklaştın hedefine hayırlısıyla olur
yok kız menülerini gördüm ben hafta sonunda neler yaptın manasında yazdım
bende 65 ten sonra rejim yaptığımı söylemiycem evdekilere dikkat ediyorum derim almamak için :)
son 10 kiloyu gizli ve yavaş vericem elimden geldiğince :)
Maalesef evet arkadaşın nişanı vardi, tum gun ona kosturunca sacmaladim resmenkız bugün demi kaçamak yaptın ?
Yok canim ben bugun menu yazmayacagim. Spor da yapamadim aksam yorgunluktan uyuyakalmisim, anca uyandim, simdi sabahi nasil edeceğim bilmem... Suyu da sayamadim ama 2 lt olmus mudur hic emin degilim. O yuzden zaten puanim 0Bugun ne kacamak yaotin kiz yazda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?