- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.201
Arkadasin sana iyi gelir ins tatlim ozaman kurtuluraun kilolarindan:) ben sana kacamak yaoma dedim kendim Kacamagin dibine vurdum insAllah orda seni duzeltirler:)))
o kadın var ya ağır kıskanç ben sana diyim
ben kilolu doğdum kız6 kilo doğmuşum doğduğumda bile normalin iki katıymışım yani
kaptanım senin sorunun ne biliyo musun? hiç uğramıyorsun takımabaktığın zaman günde 5 mesajın bile yok takıma uğrasan böyle olmaz ama seni de anlıyorum çocuklar falan seni çok yoruyor gerçekten.. yazdan beri senin kaç kere hastaneye gittiğini çocuklarının kaç kere rahatsızlandığını sayamam bile Allah'ım eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin ama bu gerçekten bi kadını belki de en çok yoracak şey herşeyden önce beynen ve kalben yorulur insan ama bu vazgeçiş hayra alamet değil.. çare de değil.. bence kaptanlık mertebesini bırakmayı düşünebilirsin ama yarışmaya geri dön böyle olmaz eğer şimdi bırakırsan tekrar 75'i göreceksin bu kadar emeğine yazık değil mi!!
mezun üye nasıl dönüyor takıma bilmiyorum ama eğer dönebiliyorsan yarışmacı olarak takıma dön ve hedefini 58 yap12 kilo çok bi kilo değil takıma düzenli olarak girersen diyetini sıkı tutarsan ve programlı olursan 5 senede veremediğini belki 5-6 ayda verirsin.. bence bırakma ne kendini ne takımı ama kaptanlığı bırakabilirsin
bak yaaa nasıl dramatize etmişben burdayım hu huuuu çoğu üyeden fazla mesaj yazıyorum be geçmişi bilenem okuyom
iyi canım çok memnunum çok tatlı arkadaşlarorda da bi arkadaş var 103 kilo çok çok iradeli ve çok programlı çok özeniyorum ona hiç kaçamak yapmıyor bi de bana bak
hey maşallah azme bak yaa
amin canım inşallah benden de adam olacak mı bakalımheralde ben bu kiloları verirsem ben de dahil hepimiz böyle kalacağız
bu ne yaa kaçan kaçanaheyt kapıyı açık mı bıraktım naaptım ben
Az kaldi sık disini biraz tatlim:) cumaya birinci yapalim takimimizi:)))Evet canım gazı ben verdim ama dün sapıttım. Bugunden itibaren yeniden sahalardayım
Öyle yaptım muskam, cumartesi de spor olarak sadece atlama yaptım zaten, cezasını da atlayayım dedim, toptan cıkardım :)
Muskam naptın, okurken bana gınalar geldi sen nasıl içtin o kadar lahana corbasını
Azmini takdir ediyorum bu cuma mezun ol da, dedigin gibi bitsin bu işkence :)
Cuma gunu tok karnina tartilmistim 78.3 du sanirim bugun ac kArnina tartildimCuma kactin?
vayy maşallah iradene hayranım MuskammKızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
Her zaman aç karnına ve giysilerin olmadan tartil.Cuma gunu tok karnina tartilmistim 78.3 du sanirim bugun ac kArnina tartildim
Sağol tatlım.vayy maşallah iradene hayranım Muskamm
ameliyattan önce yediğim tatlılar var bence şişlik yok o 2 kg yu aldım :) ay ben nasıl 53 kilo olcam hiç bilmiyomİyi tabi gülüm ameliyattan sonra şişlikte olur vücutta.
Demekki kilo almamışsın
Ben sadece lahanayı haşladım ve blenderdan geçirdim bol limon ve az kimyonla içiyorum.
Başka bir şey yemiyorumki hızlı gitsin..
iyileştim iyilestimde geldiiiiim :)ayy sen iyileştin mi... iyileşipte geldin mi maşallah :) nasılsın iyi misin?
Valla bilmemameliyattan önce yediğim tatlılar var bence şişlik yok o 2 kg yu aldım :) ay ben nasıl 53 kilo olcam hiç bilmiyom
iyileştim iyilestimde geldiiiiim :)
Peki cnmHer zaman aç karnına ve giysilerin olmadan tartil.
Gerçek kilon o.
beni bırakmıycan herhal :)Valla bilmem
Ben bu hafta kurtuluyorum allahın izniyle
Bırakmam bırakmam merak etmebeni bırakmıycan herhal :)
Canım benim yeni geldim doktordan ya serum verdiler sürekli feci şekilde bulantı çekiyorum mikrobikmiş çocuklardan grip bulaştı kayınvalidem bakıyo 2-3 çocuklara bana menüleri yazamadım daha doğru düzenli yemedim hala karnım ağrıyo inşallah bugün daha iyi olursam yarın normal diyetime devam edicem düzenli bir şekilde yazmaya başlarım..Kimsecikler yok nerdesiniz yahu*??
Gecmis olsun cnmCanım benim yeni geldim doktordan ya serum verdiler sürekli feci şekilde bulantı çekiyorum mikrobikmiş çocuklardan grip bulaştı kayınvalidem bakıyo 2-3 çocuklara bana menüleri yazamadım daha doğru düzenli yemedim hala karnım ağrıyo inşallah bugün daha iyi olursam yarın normal diyetime devam edicem düzenli bir şekilde yazmaya başlarım..
Sağol canım ay dikkat edin salgınmış herkes hasta...Gecmis olsun cnm
Ne yedinki tatlim umarim almazsinmuska77 tatlım ben kilo bildirimi yapmayı unuttum pazartesi de yapıyoduk dimi..
cuma 87,8 dim bugün 87,4 tüm sabah ama dışarıda bugün biraz kaçırdım öğlen umarım kilo almam
Muska Ne yaptin bugun lahana corbasi ictinmiKimsecikler yok nerdesiniz yahu*??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?