- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.221
Sağol şekerim sen nasılsınnilsub gecmis olsun canim menumude yazayim hemen
sabah 1buyuk dilim tb ekmek
peynir kasar salatalik
domates zeytin
Aksam 14.30
1kase ayran asi corbasi
5gibide makarna yaparken pismismi diye 2 3 tane kontrol ettim ona bile pismanim
su 2lt daha iciyorum
spor2 saat yuruyus
Almazsın sen atom karınca :)Ne yedinki tatlim umarim almazsin
noluyozz yaaaww önüne gelen ara vermek istiyo kimi kaçıyo gidiyoselamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....
kız dün içim dışım ıspanak oldu adam yemeyince ıspanak bana kaldı :) bugün proteinin dibine vurdun ama :)Ne guzel bir menü canim, ozendim vallahi
harikasın tatlım ..Kızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
sorma canım yaa bugün fatura yatırmaya çarşıya gittim herkes tedirgin sağa sola bakınıyo ..Aklom fikrim heo diyette ya tatlim ondan menu soruyosun sandim:) hafta sonu monoton evdeydim hep canim bugun 1 saat yuruduk sadece hava soguk ortalik karisik insanin diasari cikasi gelmiyo valla..
kıyamam yaa hala mı geçmedi çookkk geçmiş olsun tatlım .. yat dinlen bol bol Allah kv den de razı olsun bu durumda çocuklarla ilgilenmen zorCanım benim yeni geldim doktordan ya serum verdiler sürekli feci şekilde bulantı çekiyorum mikrobikmiş çocuklardan grip bulaştı kayınvalidem bakıyo 2-3 çocuklara bana menüleri yazamadım daha doğru düzenli yemedim hala karnım ağrıyo inşallah bugün daha iyi olursam yarın normal diyetime devam edicem düzenli bir şekilde yazmaya başlarım..
yaa ev yemeğini fazla kaçırdım tek öğüne hem öğleni hem akşamı kattım diyebilirim :))Ne yedinki tatlim umarim almazsin
Olmaya calisiyorum canim acimmmm:)Sağol şekerim sen nasılsın
Kiz bu ne hicbiseyin cok degil bisey olmazkilo falanda almazsin merak etmebende menümü yazıyım bari..
muska77 , nilsub
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
4 dlm aç bitir salam ( dayanamadım eşim ye ye dedi bende yedim valla)
1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane sade türk kahvesi her gittiğim yerde kahve içirdiler bende dünden razı zaten hayır demedim :)
öğlen
5 yk kıymalı taze fasulye
1 ızgara but
akşam 1 kase yoğurt 1/4 yeşil elma
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş ve 2 mil leslie
Yok ya çok abartı birşey yok kibende menümü yazıyım bari..
muska77 , nilsub
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
4 dlm aç bitir salam ( dayanamadım eşim ye ye dedi bende yedim valla)
1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane sade türk kahvesi her gittiğim yerde kahve içirdiler bende dünden razı zaten hayır demedim :)
öğlen
5 yk kıymalı taze fasulye
1 ızgara but
akşam 1 kase yoğurt 1/4 yeşil elma
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş ve 2 mil leslie
Valla ben de iki üç gündür meyvenin dibine vurdum iyileşmek için:)Olmaya calisiyorum canim acimmmm:)
Dogrudur bende hasta olmak uzereyim vallaSağol canım ay dikkat edin salgınmış herkes hasta...
Yok ya amma inatçı mikrop muş gitmek bilmedi evden benim gibi lazıda yıldırdı vallahi :)noluyozz yaaaww önüne gelen ara vermek istiyo kimi kaçıyo gidiyo
çılgın kısçemm sen olmadan buraları nasıl şenlenecek
kafanı acilen topla bizide sensiz bırakma
kız dün içim dışım ıspanak oldu adam yemeyince ıspanak bana kaldı :) bugün proteinin dibine vurdun ama :)
harikasın tatlım ..
umarım bu yaptığın sağlıklıdır bu cumaya kadar 60 düşmek istiyorum diye yazmışsın .. 1 haftada 5 kilo çok değilmi
sorma canım yaa bugün fatura yatırmaya çarşıya gittim herkes tedirgin sağa sola bakınıyo ..
kıyamam yaa hala mı geçmedi çookkk geçmiş olsun tatlım .. yat dinlen bol bol Allah kv den de razı olsun bu durumda çocuklarla ilgilenmen zor
Bol meyve ye geldimi gitmiyo mikroplar:)Dogrudur bende hasta olmak uzereyim valla
Kiz bu ne hicbiseyin cok degil bisey olmazkilo falanda almazsin merak etme
yaa sabahta salam yedim ya ondan herhalde sanki çok yemiş gibi şiştim.. birde bütün tavuk yedim , hep yarım yerdim ızgara olunca bide anne elinden çıkınca dayanamadım tek tesellim ızgara olması :)Yok ya çok abartı birşey yok ki
kütük değişince yapın mı değişti acabaYok ya amma inatçı mikrop muş gitmek bilmedi evden benim gibi lazıda yıldırdı vallahi :)
Bırakmam bırakmam merak etme
geçmiş olsun tatlımBol meyve ye geldimi gitmiyo mikroplar:)
5.ci takımımızın şirin kaptan yardımcısı nasılsın ?
geçmiş olsun tatlım
Ondan biseY olmaz tatlim iyilesmek icin mecbursun yoksa cabuk toparlanamazsin ayyyy ben yaz meyvelerine bayiliyorum ya kilo kilo erik cagla yerim valla bi ciksinda markette cilek gordum kisinda vardi gerci ama fiyatida ucuzdu acaba zamani geldimiki bilemedimValla ben de iki üç gündür meyvenin dibine vurdum iyileşmek için:)
çağla çıkmaya başlar az kaldı eriğe birez daha var kiraz mayısta pazara çıkmaya başlar şeftali haziran sonu..Ondan biseY olmaz tatlim iyilesmek icin mecbursun yoksa cabuk toparlanamazsin ayyyy ben yaz meyvelerine bayiliyorum ya kilo kilo erik cagla yerim valla bi ciksinda markette cilek gordum kisinda vardi gerci ama fiyatida ucuzdu acaba zamani geldimiki bilemedim
Bisey olmaz tatlim iyi yapmissin enerji olur salamin kalorisini bilmiyorum Allahtan hicte sevmem salam sosis vs seyleri:) ama biseycik olmaz yakarsin onu tavukta zaten zararsiz sporunu yap guzelce sen:)yaa sabahta salam yedim ya ondan herhalde sanki çok yemiş gibi şiştim.. birde bütün tavuk yedim , hep yarım yerdim ızgara olunca bide anne elinden çıkınca dayanamadım tek tesellim ızgara olması :)
ama siz normal diyosanız seviniyim bari valla vicdan azabı çekiyodum acaba yarın artı çıkarmıyım diye 2 mil yapcam gene giydim poşetlerimi fışır fışırım az dinleniyorum şimdi :)
Ayyy vallami buyaz canakkaleye gelcez biz cok sevdik esimle orayi gelmistik ilk yilimizda bayramicte termel tesis vardi ormanlarin arasinda bide bi mesire alani vardi adini unuttum suya ayaklarini sokup piknik yapiyodu herkes bayilmistikk oralaraçağla çıkmaya başlar az kaldı eriğe birez daha var kiraz mayısta pazara çıkmaya başlar şeftali haziran sonu..
bizim bahçede hepsi var buyur gel yemeye tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?