Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol şekerim sen nasılsın

selamlar.. ben bir süre girmeicem.... rejime devam ama işler yoğun kafam yoğun biraz buraya ara vericem..... mucukk muucckk mucckkk.....
noluyozz yaaaww önüne gelen ara vermek istiyo kimi kaçıyo gidiyo
çılgın kısçemm sen olmadan buraları nasıl şenlenecek
kafanı acilen topla bizide sensiz bırakma
Ne guzel bir menü canim, ozendim vallahi
kız dün içim dışım ıspanak oldu adam yemeyince ıspanak bana kaldı :) bugün proteinin dibine vurdun ama :)
harikasın tatlım ..
umarım bu yaptığın sağlıklıdır bu cumaya kadar 60 düşmek istiyorum diye yazmışsın .. 1 haftada 5 kilo çok değilmi
Aklom fikrim heo diyette ya tatlim ondan menu soruyosun sandim:) hafta sonu monoton evdeydim hep canim bugun 1 saat yuruduk sadece hava soguk ortalik karisik insanin diasari cikasi gelmiyo valla..
sorma canım yaa bugün fatura yatırmaya çarşıya gittim herkes tedirgin sağa sola bakınıyo ..
kıyamam yaa hala mı geçmedi çookkk geçmiş olsun tatlım .. yat dinlen bol bol Allah kv den de razı olsun bu durumda çocuklarla ilgilenmen zor

Son düzenleme:
bende menümü yazıyım bari..
muska77 , nilsub
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
4 dlm aç bitir salam ( dayanamadım eşim ye ye dedi bende yedim valla )
1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane sade türk kahvesi her gittiğim yerde kahve içirdiler bende dünden razı zaten hayır demedim :)
öğlen
5 yk kıymalı taze fasulye
1 ızgara but
akşam 1 kase yoğurt 1/4 yeşil elma
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş ve 2 mil leslie

Kiz bu ne hicbiseyin cok degil bisey olmazkilo falanda almazsin merak etme

Yok ya çok abartı birşey yok ki

Yok ya amma inatçı mikrop muş gitmek bilmedi evden benim gibi lazıda yıldırdı vallahi :)

Kiz bu ne hicbiseyin cok degil bisey olmazkilo falanda almazsin merak etme
Yok ya çok abartı birşey yok ki
yaa sabahta salam yedim ya ondan herhalde sanki çok yemiş gibi şiştim.. birde bütün tavuk yedim , hep yarım yerdim ızgara olunca bide anne elinden çıkınca dayanamadım tek tesellim ızgara olması :)
ama siz normal diyosanız seviniyim bari valla vicdan azabı çekiyodum acaba yarın artı çıkarmıyım diye 2 mil yapcam gene giydim poşetlerimi fışır fışırım az dinleniyorum şimdi :)

Yok ya amma inatçı mikrop muş gitmek bilmedi evden benim gibi lazıda yıldırdı vallahi :)
kütük değişince yapın mı değişti acaba
şaka bir yana tatlım bu sene hep öyle bir eşim hasta oluyo bir ben ..inatçı mikrop çok haklısın..

Valla ben de iki üç gündür meyvenin dibine vurdum iyileşmek için:)
Ondan biseY olmaz tatlim iyilesmek icin mecbursun yoksa cabuk toparlanamazsin ayyyy ben yaz meyvelerine bayiliyorum ya kilo kilo erik cagla yerim valla bi ciksinda markette cilek gordum kisinda vardi gerci ama fiyatida ucuzdu acaba zamani geldimiki bilemedim

çağla çıkmaya başlar az kaldı eriğe birez daha var kiraz mayısta pazara çıkmaya başlar şeftali haziran sonu..
bizim bahçede hepsi var buyur gel yemeye tatlım

Bisey olmaz tatlim iyi yapmissin enerji olur salamin kalorisini bilmiyorum Allahtan hicte sevmem salam sosis vs seyleri:) ama biseycik olmaz yakarsin onu tavukta zaten zararsiz sporunu yap guzelce sen:)

çağla çıkmaya başlar az kaldı eriğe birez daha var kiraz mayısta pazara çıkmaya başlar şeftali haziran sonu..
bizim bahçede hepsi var buyur gel yemeye tatlım
Ayyy vallami buyaz canakkaleye gelcez biz cok sevdik esimle orayi gelmistik ilk yilimizda bayramicte termel tesis vardi ormanlarin arasinda bide bi mesire alani vardi adini unuttum suya ayaklarini sokup piknik yapiyodu herkes bayilmistikk oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…