- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.161
Ne guzel bir menü canim, ozendim vallahi
Tatlim nasilsin nasil gidiyo yeni takiminda rahatmisingazabından korktum şirine hanımcım
Tamam tatlim bugunden itibaren hic kacamaak yapma ozaman bak sıkı tutup kurtulalim artik demiatik unutmaMaalesef evet arkadaşın nişanı vardi, tum gun ona kosturunca sacmaladim resmen
Yok canim ben bugun menu yazmayacagim. Spor da yapamadim aksam yorgunluktan uyuyakalmisim, anca uyandim, simdi sabahi nasil edeceğim bilmem... Suyu da sayamadim ama 2 lt olmus mudur hic emin degilim. O yuzden zaten puanim 0hafta ici cok sıkı tutmam lazim baska yolu yok...
Aferim çekirgem böyle işte kendi cezanızı kendiniz kesin..@ebrusonmez gaza getirdin beni, 100 tane ipli atlama yaptim. Ne zamandir iple atlamiyodum ozlemisim valla.
muska77 bu da benim bugunku kacamaklarimin cezasi yerine sayılsın mı? 2 dilim kek icin 100 ipli? Bence adil bi ceza oldu:)
Aşkııııım hoşgeldin.merhabaaaaaa ben geldim iyiyim merak etmeyin bol bol çorba içiyorum :)
Okuma okuma merak ettiğini sorarsın biz söyleriz..perşembe sabah aşırı sancıyla apar topar hastaneye gittim hanımlar zten ameliyat günümdü, acil ameliyata aldılar, safra kese şişmiş çok rahat uyandım narkozdan dr sporun faydaları diyor, ertesi sabah eve geldik taburcu oldum, bugün artık gayet iyi hissediyorum, ufak tefek ağrılarım kaldı sadece :) sakın geçmişi oku demeyin valla kaçarım
Hem hamurişi hem ekler.Ben menumu yazayim kizlar misafir var cok giremiyorum bugun bayada. Fazla yedim.
Sabah
Hamur isi yapmistik yarim icli yedim bol salatalik sekersiz cay.
Ogle.
Mercimek koftes . Sekersiz cay. Tatli ekler yapmistik iki tanede ondan
Ara ogun elma ve armut
Aksam.
Salata ve kucuk iki parca et ve dort tane hurma
2.5 litre su. Ve yarim saatte ewde spor
Vayyyy beeee harikasin muska super vermissin hadi bu hafta ikimizde mezun olalim:))))Kızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
Niyetim o tatlım.Vayyyy beeee harikasin muska super vermissin hadi bu hafta ikimizde mezun olalim:))))
vay candyyy vay neyse umarım orada vermeyi basarır kilosu col fazla cunkuCand takimi terk etti tatlim betus kuska hafta sonu girmedigi icin pek takilmiyo 60 olamadi daha 65 gordu gecen hafta kaptanda sıkılmıs diyetten oda birakcak galiba bizitatlim estetik dikis yapmislardir o izler cabuk geciyo bildigimkadariyoa
ay sana da cok gecmis olsun tatlım umarım simdi iyisinizdir, sen pes etme kilolar giderSporu çok yapıyısun ya kasların çabuk toplar iz falan kalmaz merak etme sorma geçen haftadan beri çocuklar rahatsız bir grip oldular akıllara zarar ateşlerini duşuremedik hastanelerde geçirdik haftayı çok dikkat edemedim o yüzden galiba veremicem diye karamsar oldum şimdide eşime geçti bende 20lik diş çektirdim çok ayakta kalmaktan belim çok ağrıyor sporda yapamıyorum benim haftam böyle geçti malesef... Ama bunada şükür :)
sagol canııım evet sukurler olsun iyiyim :)tatlımmm geçmiş olsun iyisin çok şükürr
umarım ayrılmaz kaptanım ben nasıl kaptan olurum becerebilir miyim bilmiyorum cunkucandy 8 takıma transfer oldu .. kaptanımız senin gelmeni bekliyomuş sanırım ayrılmayı düşündüğünü söyledi ..umarım kararda kalır
sen olmayınca betüş kendini temizliğe vurdu canım yaa :)
hatta iki gündür ortalarda yok enson perde yıkamalıyım diye dolanıyodu :)
vaaay tebriklerhehe bu hafta 83 ü gördüm şükür kilolar gidiyoo
sagol tatlım bi on gune ayaklanırım tahminimce :) ya ne kacamakmıs arkadas yap yap bitiremedinizCoook gecmis olsun tatlimm, ozledik seni. Operasyonun basarili gecmesine sevindim, kisa surede toparlarsin bence
Ben de iyiyim canim, hayat ayni monoton ama kilolar yavas da olsa gidiyor :) gecen cuma 59.9'u gordum ama bu hafta regl haftam ve maalesef hafta sonu kacamaklarla gectiaramiza dön de kes cezalarimizi :))
Cok iyi yapmissin canim 60 danda duscan 5 gun icsen herhalde:) bende mer corbasi yapsam gidermiko bukadarNiyetim o tatlım.
Kocaman bir tencere daha lahana çorbası yaptım ev buram buram lahana kokuyor :)
Valla midem blanıyo içerken ama acayip eksi görüyorum lahanayla ben..Cok iyi yapmissin canim 60 danda duscan 5 gun icsen herhalde:) bende mer corbasi yapsam gidermiko bukadar
Sadece yag var da neyse bende iki ogun yapmaya calisiyoruk buhafta mezun olcam insAllahValla midem blanıyo içerken ama acayip eksi görüyorum lahanayla ben..
Cumaya kadar içecem bende 60ı göreceğimi umyorum..
Mercimekte patates, pirinç, un ve yağ yoksa aynı etkiyi verir sanırsam.
Üç öğün onu ye o zaman kız iyi eksi görürsün öyle..Sadece yag var da neyse bende iki ogun yapmaya calisiyoruk buhafta mezun olcam insAllah
sen beni bırakıp kacıp gitmissingazabından korktum şirine hanımcım
sagol muskaaaam :)))))) bacım okunacak gibi degil 1600 mesaj vardı
helal be aynı kulvardayız artık :)Kızlar menülerimi vereyim hemen..
CUMA
7,45
1 kase lahana çorbası
13,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3,5 litre
Spor 45+45 yürüyüş
CUMARTESİ
11,00
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
PAZAR
10,30
1 kase lahana çorbası
17,00
1 kase lahana çorbası
Su 3 litre
Sor 45 dk yürüyüş
KİLOMDAAAA
cuma 65
Bugün 63
kız mezun olcam diye hızlı hızlı verip geri alma, aman diyim dikkat et :)Niyetim o tatlım.
Kocaman bir tencere daha lahana çorbası yaptım ev buram buram lahana kokuyor :)
Teveccühnüz efenimhelal be aynı kulvardayız artık :)
Yok almam merak etme..kız mezun olcam diye hızlı hızlı verip geri alma, aman diyim dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?