- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.241
Ayyy vallami buyaz canakkaleye gelcez biz cok sevdik esimle orayi gelmistik ilk yilimizda bayramicte termel tesis vardi ormanlarin arasinda bide bi mesire alani vardi adini unuttum suya ayaklarini sokup piknik yapiyodu herkes bayilmistikk oralara
sağol canım hepimize geçmiş olsun sen nasıl oldun ağrıların azaldımı
geçmiş olsun tatlım
pazarcı gibi saydın kız hepsini :)çağla çıkmaya başlar az kaldı eriğe birez daha var kiraz mayısta pazara çıkmaya başlar şeftali haziran sonu..
bizim bahçede hepsi var buyur gel yemeye tatlım
kız bende ne hevesle aldım spor ayakkabıları kullanmak nasip olmadı daha hastalıktanyaa sabahta salam yedim ya ondan herhalde sanki çok yemiş gibi şiştim.. birde bütün tavuk yedim , hep yarım yerdim ızgara olunca bide anne elinden çıkınca dayanamadım tek tesellim ızgara olması :)
ama siz normal diyosanız seviniyim bari valla vicdan azabı çekiyodum acaba yarın artı çıkarmıyım diye 2 mil yapcam gene giydim poşetlerimi fışır fışırım az dinleniyorum şimdi :)
annemlerin bahçeler var hepsini ezberledim badem ceviz ve zeytin mevsimini de sayarımpazarcı gibi saydın kız hepsini :)
kıyamam canım yaa iyileş gene randevulaşırız spor için merak etme acısını çıkarırızz iyi ol yeterkikız bende ne hevesle aldım spor ayakkabıları kullanmak nasip olmadı daha hastalıktan
niye alerjin falan mı var?annemlerin bahçeler var hepsini ezberledim badem ceviz ve zeytin mevsimini de sayarımtek sorun benim tarlaya girememem eşim ziraatçi ben toprağa basmaya korkuyorum arabayla yanaşıyorum ağaçlara piknik falan hak getire masa sandalye olmadan imkansız imkansızzz
böcekten huylanıyorum :)annemlerin bahçeler var hepsini ezberledim badem ceviz ve zeytin mevsimini de sayarımtek sorun benim tarlaya girememem eşim ziraatçi ben toprağa basmaya korkuyorum arabayla yanaşıyorum ağaçlara piknik falan hak getire masa sandalye olmadan imkansız imkansızzz
ayy iyi günlerde kullan canım çok güzeller
bende yatarım kız yere tabi böcekten huylanırım ama o kadarda huylanmam benimde yeğenim var pikniğe falan gidemez onun hemen vucudu kabarıyor kötü yaaböcekten huylanıyorum :)
kaşınıp duruyorum tüm gün :)
bizimkiler fosur fosur uyuyo yerde ben arabada oturuyorum kuzenler falan bana kontes gibi arabaya kuruluyosun diyo :)
sağol daha kullanamadım ama olsun sen daha poşet içindemisin?ayy iyi günlerde kullan canım çok güzeller
gayet iyiyim tatlım maşallah deyin :) ameliyat günü yattım sadece hastanede ertesi gün çıtım hemen :)5.ci takımımızın şirin kaptan yardımcısı nasılsın ?
hastanede fazla durmadın sanırım direk eve çıktın gibi bir izlenime kapıldım ama
azaldı tatlım bugün sabah beri dolanıyorum evin içinde :)sağol canım hepimize geçmiş olsun sen nasıl oldun ağrıların azaldımı
iyi maşallah evet ameliyattan sonra yürümek çok önemli bende 2 defa sezeryan olmuş biri olarak çok iyi biliyorum:)gayet iyiyim tatlım maşallah deyin :) ameliyat günü yattım sadece hastanede ertesi gün çıtım hemen :)
azaldı tatlım bugün sabah beri dolanıyorum evin içinde :)
Evet canim ayazmaydi cok guzeldi ya bu sene yine gelcez ins orda ki koyde elma toplamistik esimle toplayanlar vardi bizde kendimiz toplayip almistik insanlari cok iyiler konuskan cana yakinlsr sen yakinmisin orayaayazma canım orası ..
karpuz çatlatan deriz biz oraya arkadaşlarla:)
karpuzu orada suya koy 5 dk içinde patlar o derece soğuktur suyu..
Canım menün gayet iyi bence abartı bi sey göremedim benbende menümü yazıyım bari..
muska77 , nilsub
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
4 dlm aç bitir salam ( dayanamadım eşim ye ye dedi bende yedim valla)
1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane sade türk kahvesi her gittiğim yerde kahve içirdiler bende dünden razı zaten hayır demedim :)
öğlen
5 yk kıymalı taze fasulye
1 ızgara but
akşam 1 kase yoğurt 1/4 yeşil elma
su 2,5 lt
spor 1 saat yürüyüş ve 2 mil leslie
Ne şirinmiş ayakkabıların cok sevdim
sağol benimde renkleri hoşuma gitti o yüzden aldım:) menünde çok iyi plates nasıl gidiyor hocanı değiştirmiştin nasıl şimdi?Canım menün gayet iyi bence abartı bi sey göremedim ben
Ne şirinmiş ayakkabıların cok sevdim
Güzel günlerde giy tatlım
Bu hocadan memnunum canım. Ders sırasında bacaklar, karın, kalça yanıyor yanıyor ki sormasağol benimde renkleri hoşuma gitti o yüzden aldım:) menünde çok iyi plates nasıl gidiyor hocanı değiştirmiştin nasıl şimdi?
yananı görür allahBu hocadan memnunum canım. Ders sırasında bacaklar, karın, kalça yanıyor yanıyor ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?