Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy vallami buyaz canakkaleye gelcez biz cok sevdik esimle orayi gelmistik ilk yilimizda bayramicte termel tesis vardi ormanlarin arasinda bide bi mesire alani vardi adini unuttum suya ayaklarini sokup piknik yapiyodu herkes bayilmistikk oralara

ayazma canım orası ..
karpuz çatlatan deriz biz oraya arkadaşlarla:)
karpuzu orada suya koy 5 dk içinde patlar o derece soğuktur suyu..

kız bende ne hevesle aldım spor ayakkabıları kullanmak nasip olmadı daha hastalıktan

pazarcı gibi saydın kız hepsini :)
annemlerin bahçeler var hepsini ezberledim badem ceviz ve zeytin mevsimini de sayarım tek sorun benim tarlaya girememem eşim ziraatçi ben toprağa basmaya korkuyorum arabayla yanaşıyorum ağaçlara piknik falan hak getire masa sandalye olmadan imkansız imkansızzz

böcekten huylanıyorum :)
kaşınıp duruyorum tüm gün :)
bizimkiler fosur fosur uyuyo yerde ben arabada oturuyorum kuzenler falan bana kontes gibi arabaya kuruluyosun diyo :)

böcekten huylanıyorum :)
kaşınıp duruyorum tüm gün :)
bizimkiler fosur fosur uyuyo yerde ben arabada oturuyorum kuzenler falan bana kontes gibi arabaya kuruluyosun diyo :)
bende yatarım kız yere tabi böcekten huylanırım ama o kadarda huylanmam benimde yeğenim var pikniğe falan gidemez onun hemen vucudu kabarıyor kötü yaa

5.ci takımımızın şirin kaptan yardımcısı nasılsın ?
hastanede fazla durmadın sanırım direk eve çıktın gibi bir izlenime kapıldım ama
gayet iyiyim tatlım maşallah deyin :) ameliyat günü yattım sadece hastanede ertesi gün çıtım hemen :)

sağol canım hepimize geçmiş olsun sen nasıl oldun ağrıların azaldımı
azaldı tatlım bugün sabah beri dolanıyorum evin içinde :)

gayet iyiyim tatlım maşallah deyin :) ameliyat günü yattım sadece hastanede ertesi gün çıtım hemen :)

azaldı tatlım bugün sabah beri dolanıyorum evin içinde :)
iyi maşallah evet ameliyattan sonra yürümek çok önemli bende 2 defa sezeryan olmuş biri olarak çok iyi biliyorum:)

ayazma canım orası ..
karpuz çatlatan deriz biz oraya arkadaşlarla:)
karpuzu orada suya koy 5 dk içinde patlar o derece soğuktur suyu..
Evet canim ayazmaydi cok guzeldi ya bu sene yine gelcez ins orda ki koyde elma toplamistik esimle toplayanlar vardi bizde kendimiz toplayip almistik insanlari cok iyiler konuskan cana yakinlsr sen yakinmisin oraya

Canım menün gayet iyi bence abartı bi sey göremedim ben
Ne şirinmiş ayakkabıların cok sevdim
Güzel günlerde giy tatlım

muska77 bugunku menüm:
sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, 1 cay kasıgı tereyagı, 2 bardak sekersiz cay
Ogle:
tavuk ızgara (yaklasık ceyrek tavuk gogsu kadar), 3 yk bulgur pilavı, salata, 1 maden suyu (icine limon sıkıp ictim)
Ara:
1 sade Türk kahvesi, 1 tane parmak kadar kepekli grissini
Akşam:
5 tane kücük çöp şiş, bol salata, ayran
Spor:
25 dk yürüyüs, 50 dk pilates
Su:
2 lt oldu, yatana kadar daha da artar + 1 büyük fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…