- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.261
güneş alerjim var davul gibi şişiyorum kaşınıyorum ama genede güneşleniyorum bronzlaştığım an kaşıntı kalmıyo ama bu öyle huylanma değil.. beni böcek ve bilimum sürüngenler çekiyo canım ya şöyle diyim yılanından ,faresinden ,arısına kadar 100 kişilik gurup olsun beni bulur :)bende yatarım kız yere tabi böcekten huylanırım ama o kadarda huylanmam benimde yeğenim var pikniğe falan gidemez onun hemen vucudu kabarıyor kötü yaa
ohh ohh o zaman işe yarıyo canım bol bol eğlenmeler sana :)Bu hocadan memnunum canım. Ders sırasında bacaklar, karın, kalça yanıyor yanıyor ki sorma
İşe yaradıgını hissediyorum, baya baya sıkılasıyor bence vucut :)ohh ohh o zaman işe yarıyo canım bol bol eğlenmeler sana :)
Görsün görsün de buralardan mezun etsin biziyananı görür allah
ayyy çok feci gerçekten aman gitme pikniğe falangüneş alerjim var davul gibi şişiyorum kaşınıyorum ama genede güneşleniyorum bronzlaştığım an kaşıntı kalmıyo ama bu öyle huylanma değil.. beni böcek ve bilimum sürüngenler çekiyo canım ya şöyle diyim yılanından ,faresinden ,arısına kadar 100 kişilik gurup olsun beni bulur :)
kanımda birşey var sanırım beni çookk seviyolar.. :) paçasından yukarı fare tırmanmış ve küçükken yani bebekken bahçede üzerime yılan gelmiş çöreklenmiş.biri olarak diyorum. ısırmıyolar ama yakınımda olmaktan gayet hoşnutlar.. annem üstüne yılan çöreklendi çıldırdım yaklaşamadım diye anlatır emziğim çıkmış ağzımdan emziği geri taktırmış öle ben uyurken üstümde uyumuş sonrada çekmiş gitmiş.. düşün tiksinçliği...kii bu tek olay değil..ilk okulda kampa gittim odamı yılanlar bastı kapımın önünü çiyanlar.. milletin odasında örümcek bile çıkmadı.. denize giderim kumsalda yanımdan geçerler falan .. varlıklarına alıştım ama mümkünse uzaktan sevsinler beni :)
senin hedef yakında benim hedef çok uzaklardaİşe yaradıgını hissediyorum, baya baya sıkılasıyor bence vucut :)
Dün nişanda herkes cok iyi kilo verdigimi söyledi, cok mutlu oldum :) Hatta bi arkadas gayet sıkılasmıs vucudun sporun etkisi demek dedi, tabiii dedim o terler boşa dökülmüyor
Görsün görsün de buralardan mezun etsin bizi
yaa abim böcek ilaççılarıyla ortak çalış diye dalga geçer benimle sen git sonra onlar gelsin öldürsün paraları kırışırsınız der :)ayyy çok feci gerçekten aman gitme pikniğe falan
iyileş kuzumda bak nasıl yaklaştırıyoruz biz o hedefii.. sporu arttırıyoruz yediklerimizi çeşitlendiriyoruz ona göre sağlıklı ve enerjik sil baştan ..senin hedef yakında benim hedef çok uzaklarda
Öyle demeee adım adım yaklaşacaksın hedefe, sonra da mezuniyetsenin hedef yakında benim hedef çok uzaklarda
sen yanlış eşseçimi yapmışsın o zaman ziraatçi yerine böcek ilaçlama şirket sahibini bulaydın yaaaa....yaa abim böcek ilaççılarıyla ortak çalış diye dalga geçer benimle sen git sonra onlar gelsin öldürsün paraları kırışırsınız der :)
yarın başlıyım yeniden şuan çok iyiyim serum yiyince aklım başıma geldi çok şükür yarında böyle olursam çok iyi hemen diyet ve spor devam :)iyileş kuzumda bak nasıl yaklaştırıyoruz biz o hedefii.. sporu arttırıyoruz yediklerimizi çeşitlendiriyoruz ona göre sağlıklı ve enerjik sil baştan ..
hadi bakalım inşallah ver çoşkuyuÖyle demeee adım adım yaklaşacaksın hedefe, sonra da mezuniyet
Kep atma töreni de yaparız hem
dimi adama faydam olurdu zengin ederdim valla hahaha burda köstek oluyorumsen yanlış eşseçimi yapmışsın o zaman ziraatçi yerine böcek ilaçlama şirket sahibini bulaydın yaaaa....
kızz mezun olacaz şurda kaç ay kaldı sık dişini :)yarın başlıyım yeniden şuan çok iyiyim serum yiyince aklım başıma geldi çok şükür yarında böyle olursam çok iyi hemen diyet ve spor devam :)
Ben o kadar erken yiyip gece yatana kadar acıkmadan duramıyorum maalesef :/ Sen nasıl idare edebiliyorsun canım, var mı bi önerin?kızz mezun olacaz şurda kaç ay kaldı sık dişini :)
bu arada ben zayıflama nedenimi buldum akşam yemeğimi 3-4 arası yiyorum sanırım ondan
bende öyle yapayım eşim 6 gibi geliyor geç oluyor yarın 2 mile yapıyım haber verim sonra sizede ayy iyiyim bugun çok şukur hasta olmak çok kötü yaaakızz mezun olacaz şurda kaç ay kaldı sık dişini :)
bu arada ben zayıflama nedenimi buldum akşam yemeğimi 3-4 arası yiyorum sanırım ondan
ben yapabilirim çünkü erken yatıyorum o yüzden aor olmaz denicem en geç 5 te bırakayım yemeyi yarın deniyeyim bakalımBen o kadar erken yiyip gece yatana kadar acıkmadan duramıyorum maalesef :/ Sen nasıl idare edebiliyorsun canım, var mı bi önerin?
Tam cnm yerim tesekkur ederim tatlimBol meyve ye geldimi gitmiyo mikroplar:)
FFİİİGGGHHTTTİİİİNNNNGGGG............ ortim hadi bakalım yarış başlasın artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?